Message |
|
Si pentru ca nu ma pot abtine ...
[/img] 
|
 |
|
Silviu Man wrote:Adrian : multumesc! Nici eu nu am timp da' nici nu au intrat zilele in sac!
Gabi : am inteles unde gresesc; abia am inteles cum functioneaza obiectivul !!! Da' ajung eu, macar aproape, de un crevete din ala de-al tau ??
Ai toate sansele. Tine de cit de repede inveti aparatul. Musai trepied la distante asa mici- in special daca lumina e mai slaba.
Nu am folosit la nici o poza blitz. Mi se pare ca da o nota nenaturala lumina lui.
|
 |
|
Cind esti foarte aproape de subiect nu merge cu f-ul asa jos . Vei avea parti din subiect foarte blurate.
Spor !
|
 |
|
Arata tare bine acvariul. Poate ai timp odata si mi faci si mie hatiru - sa opresti filtru , sa muti plantele plutitoare in stinga si sa tragi o poza.
Asteptam acu sa vedem si la mesteru Koala un Samson si o Delilah din nou.
|
 |
|
Foarte faine ultimele. Nu sint fotograf dar cred ca ai trecut la alt nivel cu pozele legate de close upuri . Ai un tablou in fiecare poza .
|
 |
|
Frumosi tare.  Se vede ca le merge bine.
|
 |
|
Silviu Man wrote:Mai bine vorbiti cu "tata-mare" sa va permita sa faceti un topic sau o sectiune dedicat pozelor de calitate.
E pacat sa nu le puneti la un loc si sa stea dispersate prin topic-uri. Sunt prea frumoase ca sa nu fie
adunate intr-un compendiu.
Cred ca ar da bine toate pozele astea adunate intru-un album digital, intr-o sectiune dedicata lor.
Poate ne ajuta maestru Koala.
|
 |
|
Ce bine arata bazinul!!
Am plecat si eu azi spre casa. 7 ore din Busteni pina la Sibiu.... Mi am blestemat zilele. Apoi a venit autostrada. Mi am mai revenit. De abia astept sa vad miine seara cum arata al meu bazin.
|
 |
|
O da. Sint de album pozele. In special ultima. 
|
 |
|
Asta seara in Stau ul infernal de pe Predeal am vazut doua Patroluri de Bucure?ti cu initialele JHN. Ma gindeam ca poate esti intr-unul din ele. 
|
 |
|
Felicitari Alex!
|
 |
|
Multumesc Silviu
De acord cu tine Rodoselada. Cei care sint in virf investesc multi bani si timp. Este o intreaga industrie.
Daca ma uit la mine, la nici unul din scapeuri nu am avut mai mult de 3-4 ore la dispozitie pentru realizarea hardscapeului. Tot timpul in viteza, tot timpul sub presiunea timpului. Cine stie poate la EAPLC va fi mai bine.
Pina la urma acvaristica fac din pasiune nu pentru premii.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Patru ore de mentenanta.. un record absolut pentru mine.
Bine te ai intors in breasla !!
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Herr Gabi, eu sunt mandru de realizarea ta, tine-o tot asa! 
Multumesc Mister Batman.
Silviu tot ce se poate sa existe si subiectivisme. Mi a aratat Bogdan un bazin de pe locul 336 daca retin bine . O bijuterie care as fi vazut 0 in top 50.
Poate fi si notiunea de trend cum spune mister Porcu.
Pe final asa cum am mai spus cred ca scapele in sine a fost unul reusit . Cred ca poza in sine si aranjarea pestilor m au dezavantajat . Poate. E doar o supozitie .
Pasiunea pentru acvaristica insa ramine . Mergem inainte .
Va multumesc si voua skija si rodoselada pentru sustinere.
|
 |
|
Felicitari Bogdane!
|
 |
|
Mestere felicitari pentru achizitie.  . Vad ca avansezi si cu proiectul. Sint cu ochii pe tine.
|
 |
|
Va multumesc tuturor . Am simtit putin un gust amar sa zic asa vazind rezultatele. Poate sint si subectiv fiind bazinul meu dar cred dupa priceperea care o am la momentul acesta ca este unul din acvariile rominesti reusite din anul acesta. L am studiat atent ca si compozitie, detaliu , echilibru , etc ... si de aceea m a dezamagit putin decizia juratilor. Poate cum spui si tu Bogdan poza, aranjarea pestilor sint criterii care m au dezavantajat.
Fara discutie juratii sint persoane foarte calificate si de valoare si isi cunosc bine criteriile dupa care jurizeaza.
Asta este , mergem mai departe si daca timpul ( jobul imi va permite ) in toamna voi incepe un nou scape.
Oricum este un hobby drag mie si il practic din dragul de frumos nu neaparat pentru rezultate. Si interventiile care le am avut in topicurile altor colegi au fost tot din dragul pentru hobby ul asta minunat .
Va multumesc inca odata si felicitari tuturor rominilor care au participat la concurs.
|
 |
|
Am participat si eu cu Lost nature la IAPLC - pentru prima data. Am obtinut un modest loc 970. A fost prima data cind am participat la un astfel de concurs si pe final ramine doar bucuria particip?rii.  Ramine de vazut ce este de corectat pe viitor.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:UNU! 1, in plm, la noapte plec catre Treviso si de acolo ma mai opresc la Otopenis
Sa ai drum bun!
|
 |
|
Foarte simplu si frumos. Cum spune si Bogdan foarte natural.
|
 |
|