[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
dan.pavelescu wrote:Baga-ti mintile in cap.

Tu ai acolo, brut si umplut ochi, 4,5 litri de apa. Daca pui nisip, roca si colac peste pupaza background 3d, ramai cu maxim 2 litri de apa.
Ce fluctuatii si ce parametrii sa studiezi tu in 2 litri de apa? Pastreaza banii pentru chestii serioase si realiste..

+1
Zsido wrote:
lucianvlad wrote:Dupa cum arata testele, daca valorile sunt corecte, as trage concluzia ca nu este incheiata ciclarea. Nu mai adauga nici o vietuitoare in apa. Baga niste bacterii de la seachem care iti cicleaza acvariul in 7 zile (nu imi aduc acum aminte exact cum se numeste produsul).

Seachem Stability

Nu il cicleaza in 7 zile dar dupa cum spun ei poti sa introduci vietuitoare in bazin...

PS: @ Zsido Doamne ajuta Domn' Parinte
Mda...din pacate e nevoie de mult spatiu si sincer nu ma vad cu doua baterii de camion in living...deci la mine pica ideea care oricum e foarte tare.
Parerea mea e ca te complici cu prea multe mini, nano, pico... Eu zic sa te concentrezi pe proiectul mare care iti va manca multe resurse...
Azi am pus si saculetii de Phosguard si carbune. Sa vedem ce o sa iasa....
Cand ai timp sa ne spui despre backupul de curent. Mersi!
No totu'-i bine cand se termina cu bine. Daca voi ziceti ca nu face rele in bazin, atunci va avea si el loc pe acolo.

Acum sunt pregatit si pentru aiptasii. Si data viitoare o sa folosesc ceva mai puternic ca bricheta
Tot acolo e....
Mai nu mai conteaza ce a fost, ideea e ca nu mai e...
Am scos coralul afara, am zgandarit treaba cu cuterul am curatat cu periuta de dinti am clatit cu apa am ars locul cu bricheta.

Nu vreau nici penati nici aiptasii si gata ...plm...
Am stresat un pic coralul....oricum trebuia sa il pun pe nisip...
Zsido wrote:EU cred ca e aiptasia

Si cum fac sa scap de ea???????
E pe Catalaphillia.....
Nenorocirea din imagine este aitspasia ?!?!?!

La zgomot sau daca pun lumina direct pe ea se retrage automat.
Imi place ca e plin de corali si vad ca le merge bine
Wow, arata foarte tare. Imi place ca e plin de corali si asta inseamna culoare. Felicitari !
Foarte faini corali ai . Si da, si eu sunt curios ce aditii faci.
Pai si sa il pun in picioare ca pe o scoica sau culcat pe o parte?
Shubi wrote:Fain domnule, te-ai pus pe treaba.
Nu uita, popularea se face, in timp, ca si cu alcoolu`, moderat
Lasa acvariul sa se "obisnuiasca" cu incarcatura biologica, baga 2-3 corali odata si dupa 2-3 saptamani pauza ca altfel il dai peste cap si te trezesti intr-o dimineata cu el muci.
Rabdare si succes !!!

Multumesc, deocamdata inca doua saptamani nu mai bag nimic. O sa vina pestii si un coral (cel de la Peti) dupa care pauza o perioada. Nu de alta da nu ma mai lasa buzunarul
Zsido wrote:E brainul de la Peti?

Da da, ala rosu
Akaiu wrote:
CatalinBarbu wrote:

Gata deocamdata. Astept sa vina pestii, si o perioada stau pe loc....

PS: Daca apare ceva de nerefuzat probabil ca nu o sa rezist

Hehehe...asa tot zic si eu.Gata! si nu trece o saptamana si mai arunc in bazin inca un coral. Boala grea mon cher. Asa ca fa-ti buzunarele adanci

Stiu... ...deja am cedat si odata cu pestii o sa mai vina si un brain rosu.
Peobleme in Paradis: pe extremitatile si varfurile mai inalte ale pietrelor a aparut ceva maroniu...probabil se vor forma alge maronii. E normal, se poate evita cumva treaba asta?
Asta pe langa faptul ca azi am gasit a doua cochilie goala de Turbo. Au mai ramas trei...teoretic...
Foarte fain. Imi place cum s-a deschis GSP-ul. Astept asta si la mine.

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: