[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Viorelchristian wrote:Stie cineva unde gasesc un model/site de asezare a pietrelor in acvariu marin?

In al doilea rand si eu m-am lovit de problema asta. Poti cauta pe Google ca sa iti faci o idee, insa conteaza mult forma si marimrea pietrelor. Dupa ce primesti piatra o sa vezi ce poti face.
Spor.
Foarte faini coralii
koala wrote:Te umplusi da corali... ai luat-o pa panta aia!

Gata deocamdata. Astept sa vina pestii, si o perioada stau pe loc....

PS: Daca apare ceva de nerefuzat probabil ca nu o sa rezist
darthradu wrote:Tare aia cu vietuitoarea gen copac si crevetele in spate de parca stie ca e pozat

Da da, foarte curajosi crevetii astia. Ieri cand eram cu mainile prin acvariu mai aveau un pic si se urcau pe mine
Apa e un pic albicioasa cred ca din cauza pompelor pe care le-am atins din gresala si le-am schimbat pozitia si au rascolit un pic nisipul.
Acum sunt ok, sper sa isi revina si apa
Daca ai in ce stoca apa de osmoza ii poti da drumu' linistit. La piatra vie nu ma pricep, nu am avut.
Andrei1234 wrote:De unde ai luat corali?

Peti
darthradu wrote:Imaginile le poti urca si pe site-uri specializate, forumul e draconic si dimensiuni mici, si faptul ca trebuiesc downloadate...

Va recomand http://img.plici.ro este facut de un coleg de forum, si desi nu va garanteaza nimeni ca o sa aveti imaginile acolo si peste 10 ani, tot e o alternativa mai buna.

Scuze de offtopic

M-am obisnuit asa, dar poate pe viitor o sa apelez la acel site.
Super. Don poza nu se vede bine, dar ai loc (acces) la robinetele de la bean animal? O sa mai ai nevoie de mici ajustari...
...
Cam astia sunt cei dase corali, maine mai vin niste GSP si niste ciupercute. Pozele sunt cu telefonul si cu apa un pic albicioasa dar sper sa iai revina pana maine.
Sunt suficiente
Mitzi wrote:Catalin, tu esti multumit de pompele de valuri pe care le ai, si anume wp25? Fac suficient curent in acvariu?

Da fac, dar conteaza ft mult si cum le pozitionezi.
La inceput mi-au mutat nisipul din colturile acvariului, pe urma le am pus intr-un fel de imi miscau apa doar in jumatatea superioara, iar in final am gasit varianta buna si am curent si la suprafata nisipului.
Si nu sunt date la maxim...

Tu nu esti multumit, sau de ce ma intrebi?
Am facut si niste teste asa inainte de primirea coralilor:
NO3 2,5 ppm
PO4 0,03 ppm
Ca 480
Mg 1290
Mitzi wrote:Imi pare rau pentru pierdere. Dar, macar maine, o sa incepi sa dai un pic de culoare acvariului.

Nu e vorba de pierdere (oriicum am primit promisiuni ca la urmatorul transport o sa imi fie inlocuit pestele)...e vorba ca pestii au venit cu probleme de la inceput. Cand am zis ca erau pe jumatate morti nu am exagerat. Apa avea 14 grade ....Sa vedem sper ca oamenii de acolo sa se tina de cuvant.
Din pacate "masculul" clown a decis sa ma paraseasca
"Femela" a inceput de ieri sa manance NLS Marine Spectrum. Sa sper ca macar ea ramane cu mine....asa e cand te mananca in cur...trebuia sa astept eu sa iau toti pestii de la Peti, dar nu mai intru in detalii.

In alta ordine de idei maine ar trebui sa imi ajunga din doua directii o bascula de corali. Maine o sa am ceva de lucru
Eu am avut aceiasi problema la o sticla pe care am lipit-o ulterior tot intre sump si rezervorul ATO si eu am dat doar pe o parte...
Eu zic ca e destul de simplu, lasi sa se usuce si dai cu degetul un strat de silicon in zona respectiva. Nu ar trebui sa mai ai probleme.
Posibil sa fie invatati cu boabe. Ai mei au: unul 5cm, altul 3cm.
In cazul asta trebuie sa le cumpar graunte si in Sibiu am doua pet shopuri care au gama Jbl si Tetra. Ce fel de graunte sa iau de la astea doua firme?

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: