Mitzi wrote:Dupa cum am spus vreau sa cumpar vreo 30kg piatra vie de Indonezia.Este suficienta sau trebuie mai mult?
Ca nisip vreau sa cumpar 2 saci de 10kg de la Red Sea Live Reef Base - Colore Ocean White care are o granulatie de 0.25-1mm.Sunt suficienti acesti 20 kg sau trebuie mai mult?
Eu am in bazinul meu 30 kg de piatra si 30kg de nisip...
Pentru ca duminica si pentru ca timp liber, am mai pus100ml de biopelleti in reactor unde am acum aproximativ 300ml. Inca astept ca rezctorul sa isi dea drumul cum trebuie pentru ca nu reusesc sa scad NO3 sub 2,5 ppm asta in conditiile in care am un singur clown.
Am aspirat si mizeria din sump, din camera skimmerului si din cea a reactorului (groaznic ce s-a putut strange in doua luni)
CristiC wrote:@Catalin: Care sunt in poza tevile de open si full?
@Levi: Ce fel de ciorap ai? Cu margine rigida? Marginea lui este peste buza sump-ului?
De la stanga la dreapta teava nr 2 e full sifon si teava nr 4 e open sifon
ciprian wrote:Salut,. Filtrul ala pentru apa are un filet neadegvat pentru apa sarata,..oxizii care se vor forma pe el i-ti va da bataie de cap,...
Scapa de el,...
Ala era pus acolo doar de forma. Urmeaza sa fac din el co2 scrubber. nu a fost niciodata in sump si nici nu va fii, deci nu va avea contact cu apa
M-am uitat mai atent la pozele cu ciorapii si suportul lor pe site ul lui Peti si nu cred ca merg pusi la mine pt ca am tevile lipite de margine...
Ce solutii as avea?
O sa astept atunci si o sa sper ca nu se inmultesc mult. O alte problema optica ma nemultumeste acum si anume am multe particule albe care plutesc in deriva si arata ca naiba. Ce as putea sa fac?
Offfff....lucru manual din asta cu frecatu' parca nu as face. Cred ca o sa incep sa numar cate zile au mai ramas din alea 3 saptamani. Partea proasta e ca din ce am mai vazut prin poze se poate muuuult mai rau fata de ce am eu acum. Mi-e frica ca inca nu am atins apogeul...