[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Nu am citit tot topicul tau( nu stiu ce si cum dozezi ) dar din experienta proprie Hc fara dozare sanatoasa de macronutrienti nu creste de nici o culoare. .
mai asteptam updateuri de poze si de la bazinul asta si de la celelalte.
Maestre mi-am permis foarte rough sa ma joc cu scapele tau. Uite de asta ziceam. . Poti vorbi cu un admin daca e sa stearga ce am pus aici .
https://img.plici.ro/image/tyw
.....

[/img]image
......

[/img]image
De cind am facut setupul asta bucephalandrele infloresc intruna .

[/img]image
Vai mama ce ai acolo. Si eu care credeam ca sint pasionat .... Felicitari !
Ai putea sa pui poze detalieate cu fiecare scape .Arata superb toate. De creme de la creme.
Bine ai revenit maestre. Foarte frumos aranjamentul ca de obicei .O sa ii urmaresc cu placere evolutia.
O mica mica circoteala daca imi permiti asa de amoru artei . Nu i musai sa o bagi in seama. Creanga din dreapta e foarte fain pusa dar cred ca daca ar fi al meu as taia bratul orizontal ( cel mai lung ) . Se intersecteaza cu lemnul vertical din spate .
In rest felicitari !
Artur wrote:Geniale pozele, ireale chiar Intrebare: de ce a murit moss`ul din varful lemnului ? Intrebare 2, care ma intereseaza mai tare: ce fel de planta e moss`ul? mai exact e easy sau e pretentioasa? ii trebuie CO2 si alti fertilizanti? sau pot sa o pun si asa normal, fara nimic? M-ar interesa sa bag la mine in acvariu pe "cioata"

Multumesc mestere de apreciere.
Legat de moss- nu cred ca exista ceva mai usor de tinut. Asta al meu a cam suferit de caldura. Dar ca si conditii este suficient sa ai apa in acvariu. Si sa nu l manince oscarii.
Mersi de poza . Arata perfekt asa !
Artur wrote:) n-au ce sa`mi faca astia ca sa imi trebuiasca zale )... Nici macar Flamanzila (asa l`am botezat pe domnul dihanie cel mare, pentru ca mananca tot ce misca prin acvariu )

p.s. Gabi sa stii ca nu te`am uitat cu poza aia, dar inca n`am apucat sa fac schimbul de apa de care pomeneam, maine ar trebui sa ma mobilizez )

Chiar ma pregateam sa te intreb daca ai uitat de poza
Si una mai clasica .....

[/img]image
adrian09 wrote:Gabi.. da.. tu aiapa in bazin.. sau scoti apa cand faci poze.... ......nu am vazut impuritati ....e super curata..
foarte fain si mai ales animalutele astea sunt superbe...ma mananca tot mai tare sa incerc un plantat dar....nu prea am curaj... la cunostintele care le am deocamdata.. dar cred ca o sa ma risc la unul de 100l.. e superb
esti artist

Poti incerca linistit un plantat. Poti incepe cu plante easy sa-ti faci mina.
Ma bucur ca-ti plac pozele . Si mie imi plac tare cum au iesit astea ultimele 4 . Cred ca sint cele mai bune poze macro ale mele. In special poza a treia , care are cei doi creveti pe lateral . Bucatica de lemn , desi nu pare , vine mult in fata lor . A fost foarte greu sa o defocusez si sa prind crevetii in focus ....
Si o poza cu singurii pesti care au mai ramas in bazin ( singura specie ) :

[/img]image
Poate problemele au aparut din cauza verii si implicit a caldurii ....poate, e doar o supozitie.
Crevetele din drepata mi-a stricat putin feng shui ul .....

[/img]image
Noch ein foto ....

[/img]image
Antecume wrote:Uitandu-ma la pozele astea ma mananca (portofelul) sa-mi iau si eu un aparat foto ca lumea.
Sunt super faine pozele.

Multumesc frumos. Pai pune mina si ia un DSLR daca nu il ai deja .
TonY ^.^ wrote:Salut Gabi !
Cand ma uit la pozele tale, parca mi-e si rusine sa mai fac poze si sa le pun pe forum!
In alta ordine de idei, este absolut minunat ceea ce poti face cu un aparat foto !
Felicitari, iti doresc numai acvarii frumoase si ape limpezi, o zi buna !

Ma bucur tare ca-ti plac. Nu te stresa legat de pozele tale . Pina la urma forumul este de acavristica , e legat de pesti si plante asa ca pozele sint doar un plus . Daca iti ies mai mult sau mai putin bine nu e un capat de lume . In timp inveti ce si cum trebuie.
Multumesc tare de urare.
....

[/img]image
Azi am tras citeva cadre . Imi permit sa pun o poza aici in topicul tau .

[/img]image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: