Salutare Dragilor
Azi am inceput un nou proiect , un nou nature style- m-am indragostit de genul asta . Ce e mai deosebit sa zic asa la el , bazinul il dedic cu drag lui mister Batman , un om care m-a impulsionat foarte tare de cind am intrat pe forumul asta si cumva as vrea sa-i multumesc intr-un fel pentru asta. Va multumesc si voua celor care ma urmariti si ati avut rabdare sa va uitati la tonele mele de poze.
Legat de bazin Folosesc acelasi Juwel Rio 125 cu filtrarea Eheim Professionel 4+ 250 .
Pe moment am inceput fertilizarea doar cu CO2 de la o butelie de 2 kg , in jur de 1b/sec.
Pe partea de Sol fertil si fertilizarea in masa apei merg pe Dennerle : Scaper's soil , Scaper's green si NPK booster. Voi suplimenta la nevoie cu PO4 si NO3 de la EL.
Lumina va merge doar 6 ore pe zi in primele 2 saptamini . Am schimbat unul din neoanele de la JBL cu un neon cu lumina galbena , pentru plante, tot de la JBL.
Plantele folosite sint : Monte Carlo, Weeping moss, Christmas moss, Bacopa compakt, Cryptocoryne flamingo, Bucephalandra ( 3 subspecii ) si in spate ludwigia arcuata ( cu care as dori sa creez o cupola in jurul arcului format de cele 2 radacini).
Nu stiu daca zona de plaja , cu nisip alb va ramine.
Poza nu este foarte grozava, apa este tulbure ( e facuta 2 ore dupa ce am umplut bazinul cu apa).
Sper sa va placa , daca aveti sugestii comentarii - sint bine venite.
[/img]