[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Si in dimineata asta se vonstata primul deces din randul coralilor...
Daca totusi nu e din cauza fosfatilor, probabil o fii fin cauza luminii sau a faptului ca e bazinul prea tanar. Trecem peste si asteptam...
Akaiu wrote:Se poate descompune asa din cauza fosfatilor?

Alt motiv nu vad...conform testelor...sa nu uitam ca am plecat de la 0.17 PO4, ceea ce e enorm. Am ajuns la 0.11 si acum sa vad maine cat mai este...
Probleme in Paradis...din cauza fosfatilor cred, brain-ul o sa cedeze...
Atasst doua poze, una de ieri si una de azi...cred ca pierde tesut
Bafta cu ei
Pai si unde se mai ascunde imperatoru' ?
Na asa da
Marginea de sus si de jos din ce e ? Plexi sau komatex?
Poze, poze...
Daca nu ma insel MUI= multe urari si incantatii...nu?
In prima poza in dreapta jos, este o caulastrea verde? As fii interesat.
Iar in ultima poza din primul calup este cumva o montipora plate? Si de aia as fii interesat...
dan.pavelescu wrote:Stai linistit, ca am pus-o in dosarul cu lucruri importante. N-a incaput din prima, dar am desfacut-o si s-a rezolvat.

image

Mda...eu am lasat sa mearga in gol cu toate cartusele montate...
Da, a mers cam 200 de litri...din bucati. Dar una peste alta primii 200l i-am aruncat si doar pe urma am folosit apa...
Am masurat : 0.004
Deci, e bine
La cat timp/litrii filtrati trebuie schimbat cartusul cu rasina NPS ?
Si inca o intrebare:
Mi-am cumparat TDS metru. Cum se masoara si care sunt valorile care trebuie sa fie...?
Primii patru pesti...
Fara cuvinte...EXTRAORDINAR !!!
Da, multumesc frumos, am primit cutia la usa, azi noapte, predare personala ! smilie
Nu a aparut nimic special. Si eu anul trecut am facut tratament cu metronidazol la ciclide. Partea buna este ca nu decicleaza bazinul. In schimb e nevoie de intuneric vreo 6 zile urmat de un schimb masiv de apa. Asa era la apa dulce...

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: