| Message |
|
|
|
Subscriu si eu celor dpuse mai sus si spun ca e un bazin plin de culoare care arata foarte bine.
|
 |
|
|
|
Intrebare: Convict sau Desjardini?
Pe langa unul din cei de mai sus vor mai fii un Xanthurum si Flavescens...
|
 |
|
|
|
Cred ca depinde ft mult si de grosimea komatexului. Poti gasi komatex la Geplast.
|
 |
|
|
|
Crede-ma pe cuvant ca am incercst sa tai komatex si cu traforajul si cu panza si nu ai nici o samsa sa il tai drept la mana. Iti recomand sa cauti sa il tai undeva pe o masina.
|
 |
|
|
radu_dragan wrote:Schimbul de apa saptamanal
Daca nu freaca un pic si geamu' de alge...nu e interesant
|
 |
|
|
|
Daca ar fii fupa mine as alege varianta mai usoara si fara dureri de cap, adica aia cu manjitu' cu silicon.
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:plm, voi astia tineri cu femeile voastre..
uite aici, asta poza excitanta

Tentant si ce ne arati tu dar pana la urma nu m-a cautat nimeni azi sa imi spele masina asa ca dacs e nevoie vin eu numa' sa stiu unde
|
 |
|
|
|
Foarte fain Scopasul...nici nu am stiut ca are punctuletele alea pe el...
|
 |
|
|
Arata bine
|
 |
|
|
|
Partea cu panta se rezolva relativ usor, si eu am avut problema asta. Poti sa pui sub stand ori niste polistiren din ala de se pune sub parchet, ori o bucatica de lemn...
|
 |
|
|
Nu nu..lasa asa...
Imi pare rau ca galbejitu nu are nimic siliconat
|
 |
|
|
Ce avem noi aici ...
|
 |
|
|
Eu am si masina murdara,si ii bate si o planetara...PLATESC ORICAT
|
 |
|
|
Nu stiu inca...pe maine sa vedem
|
 |
|
|
 nu e camera mea. A venit un prieten cu ea si am zis sa vedem ce iese...
|
 |
|
|
Arta si precizie
|
 |
|
|
Offf...la treaba asta cu rabdarea trebuie sa ma mai antrenez
|
 |
|
|
PO 4 in dimineata asta : 0.073
E in scadere deci e bine...
In alta ordine de idei joi a aterizat in bazin un wrasse yellow foarte frumos, s-a acomodat repede, dupa vreo doua ore a si mancat, toate bune...si din dimineata urmatoare nu l-am mai vazut...
Acum eu am citit treaba asta http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1199178
Voi ce ziceti????
|
 |
|
|
|
Poate ii ascuns pe undeva si iese el...
|
 |
|
|
Ce pot sa spun ca am invatat din treaba asta este ca in cel mai scurt timp trebuie sa imi stabilizez toti paramrtrii, si probabil trebuie sa ma opresc o vreme sa mai introduc corali...sper sa pot reusii cu partea a doua...
|
 |
|
|