[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Subscriu si eu celor dpuse mai sus si spun ca e un bazin plin de culoare care arata foarte bine.
Intrebare: Convict sau Desjardini?
Pe langa unul din cei de mai sus vor mai fii un Xanthurum si Flavescens...
Cred ca depinde ft mult si de grosimea komatexului. Poti gasi komatex la Geplast.
Crede-ma pe cuvant ca am incercst sa tai komatex si cu traforajul si cu panza si nu ai nici o samsa sa il tai drept la mana. Iti recomand sa cauti sa il tai undeva pe o masina.
radu_dragan wrote:Schimbul de apa saptamanal

Daca nu freaca un pic si geamu' de alge...nu e interesant
Daca ar fii fupa mine as alege varianta mai usoara si fara dureri de cap, adica aia cu manjitu' cu silicon.
dan.pavelescu wrote:plm, voi astia tineri cu femeile voastre..

uite aici, asta poza excitanta

image

Tentant si ce ne arati tu dar pana la urma nu m-a cautat nimeni azi sa imi spele masina asa ca dacs e nevoie vin eu numa' sa stiu unde
Foarte fain Scopasul...nici nu am stiut ca are punctuletele alea pe el...
Arata bine
Partea cu panta se rezolva relativ usor, si eu am avut problema asta. Poti sa pui sub stand ori niste polistiren din ala de se pune sub parchet, ori o bucatica de lemn...
Nu nu..lasa asa...
Imi pare rau ca galbejitu nu are nimic siliconat
Ce avem noi aici ...
Eu am si masina murdara,si ii bate si o planetara...PLATESC ORICAT
Nu stiu inca...pe maine sa vedem
nu e camera mea. A venit un prieten cu ea si am zis sa vedem ce iese...
Arta si precizie
Offf...la treaba asta cu rabdarea trebuie sa ma mai antrenez
PO 4 in dimineata asta : 0.073
E in scadere deci e bine...
In alta ordine de idei joi a aterizat in bazin un wrasse yellow foarte frumos, s-a acomodat repede, dupa vreo doua ore a si mancat, toate bune...si din dimineata urmatoare nu l-am mai vazut...
Acum eu am citit treaba asta http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=1199178

Voi ce ziceti????
Poate ii ascuns pe undeva si iese el...
Ce pot sa spun ca am invatat din treaba asta este ca in cel mai scurt timp trebuie sa imi stabilizez toti paramrtrii, si probabil trebuie sa ma opresc o vreme sa mai introduc corali...sper sa pot reusii cu partea a doua...

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: