Message |
|
Valabil !!!
|
 |
|
Se poate inchide.multumesc pentru gazduire
|
 |
|
Tel 0745 100 136
|
 |
|
Donez o ciclida malawi matura de aproximativ. 10-12 cm.daca are cineva 2-3 melci pomaceea galbeni dar mai mici ii primesc cu drag.se ridica din apusului( complex)
|
 |
|
Vand 5 ciclide africane cu dimensiuni intre 5-6 cm.pret pt cinci buc 20 lei.
|
 |
|
eu cred ca este mascul si din cate stiu trebuie sa-l tii singur .
|
 |
|
Schimb 2 ciclide malawi de 9-12 cm cu pesti de dimensiuni mici( guppy,neoni,etc),tel 0745100136
|
 |
|
Cumpar ciclide lifalili minim 4-5 cm de preferinta masculi.pot da la schimb 4 ciclide malawi de 10-12 cm
|
 |
|
Vand 6 ciclide malawi de 12-13 cm.pret 50 pt toate 6 buc.tel 0745100136
|
 |
|
Schimb ciclide africane malawi de 10-12 cm cu ciclide mai mici de 3-6 cm ,pesti neoni sau diverse acvaristica daca sunt interesat.disponibil 7 buc.motivul schimbului este ca sunt mari in compara?ie cu ceilal?i din acvariu,iar cei mici nu se hr?nesc corespunz?tor.pre? vânzare: 100 lei pt 7 buc
|
 |
|
Salut? Sunt interesat de zebre î?i pot da si eu la schimb ciclide nigrofasciatum daca dore?ti,ce culoare au zebrele,mai ai si alti pesti?
|
 |
|
Vând 7 ciclide africane malawi cu dimensiuni intre 10-13 cm.pre? 100 lei sau schimb cu ciclide mai mici de 4-7 cm( pseudo elogantus,acei,etc) sau diverse acvaristica daca sunt interesat.
|
 |
|
Schimb ciclide Malawi adulte de 10-13 cm,7 buc
Nu cunosc specia,sunt caramizii.ciclidele sunt cele mari din poze.se pot schimba cu ciclide mai mici de 4-7 cm( pseudo elogantus,acei,etc).rel la tel 0745100136 sau pm
|
 |
|
Donez un nigrofasciatum albino de 5-6 cm.cred ca este mascul
|
 |
|
Multumesc pt gazduire.pestii sau donat lui mihaidrum.se poate inchide
|
 |
|
Donez ciclide africane Malawi 6 buc intre 6-9 cm. Daca are cineva la schimb pseudo elogantus de 3-5 cm ii primesc cu drag,daca nu se doneaz? oricum.primul venit,primul servit.se ridica din zona apusului.
|
 |
|
Vând ciclide cichlasama nigrofasciatum de aprox 5-6 cm.pre? la latitudinea cump?r?torului.disponibil 6 buc.tel 0745 100 136 sau schimb cu ciclide Malawi
|
 |
|
Nu mai am aceasta inten?ie am avut-o crezând ca sunt ciclide Malawi.le-am primit in urma unui schimb in care l-am crezut pe proprietar ca sunt Malawi ,poate nici el nu ?tia?asta e pt moment stau dintr-un acvariu carantina.ii am la rubrica schimburi poate ii dore?te cineva in perioada urm?toare
|
 |
|
Schimb specia de ciclide cichlasama nigrofasciatum 6 bucati ,3 albino si 3 cu dungi negre de aprox 5-6 cm.se pot schimba cu ciclide Malawi de max 5-6 cm
|
 |
|
Da stiu.o sa r?mân cu cele 30 de ciclide Malawi din acvariu de 300 lit din care voi alege 3 familii.era ideea daca ii putem integra dar nici pe mine nu ma încânta aceasta asociere.mul?umesc mult pt raspunsunsurile de mai sus
|
 |
|