[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: onut
Forum Index » Profile for onut » Messages posted by onut
Schimb 4 -5 fire de anubias de diferite dimensiuni cu hemichromis lifalili.(de preferin?? masculi).?el 0745100136.
Nu este o problema....doar sunt africani .din cate stiu dup? forum, scade speran?? de via?? pt ei când este temperatura mai rridicat? decât ceea optima pt fiecare specie in parte
Multumesc pt sfat ,intre timp am cump?rat power glo,marine glo si aqua glo in ideea ca din 3 variante pot alege 2 care s?-mi placa si m-am oprit la primele 2 era suficient si cu power glo .ma costat ceva distrac?ia 250 lei toate 3.de aceea daca dore?te cineva un aqua glo de 107 cm il am la vânzare cu 60 lei(am dat 80 la emag )
Vand neon aqua glo nou,107 cm,40w ideal pentru acvarile plantate.se vinde deoarece nu ma avantajaza spectrul pentru un acvariu ciclide,deoarece nu stiam ce sa iau am luat marine glo,power glo si aqua glo.m-am hotarat la primele doua iar acesta din urma il scot la vanzare la pretul de 60 lei..se mai adauga la vanzare 2 pungi de carbune granulat ( nefolosit) la pretul de 50 lei ambele pungi,vata perlon (250gr) 10 lei.tel 0745100136
Salutare! As dori un sfat referitor la iluminare acv malawi.momentan am un aqua glo si un power glo care din p?cate nu mai au via?? lunga .as dori ceva pt culoarea pe?tilor si pt dezvoltarea algelor pe pietre.as putea sa merg pe doua power glo,cum vi se pare ideea?
multumesc pentru gazduire.broasca are un alt domiciliu
carbune activ granule nefolosit( 2 buc a 290 gr)pret 50 lei ambele,vata perlon o punga (250 gr) 10 lei, 5 ciclide hemichromis bimaculatus (5-6 cm).pret 20 lei.tel 0745100136
Este la latitudinea ta probabil daca te-ai fii informat pe acest forum referitor la minim de info si sugestii
.....nu ai mai pune atatea intrebari.dar fiecare cu imaginatia si gustul sau
Accept schimb cu mancare pesti
Cred ca a spus branza..
..dar in gand.simte ea ceva
vand o broscuta testoasa (florida) de aprox 5-6 cm.se ofera mancare pt ea inclus in pret.. 25 lei.tel 0745100136
Vand 9 neoni plus 2 corry albino.pret 20 lei.se mai vinde o punga vata perlon,250 grame -10 lei.tel 0745100136
Poti incerca cu un pot de moss intr-un colt de acvariu,eu asa am avut si a fost ok.
Sau un pot de moss
3 labidochromis caeruleus 6-7 cm, 3 pseudotropheus estherae red 8-9 cm, 4 hemichromis bimaculatus 4-6 cm.pret 60 lei
Vand 8 pui de labidochromis caeruleus, pesti au aprox 1.5 cm.pret 10 lei.tel 0745100136
Pestele a fost donat
Scuze! Am vrut sa pun poza in post-ul meu dar am nimerit in al tau pt ca initial ai vrut ciclida
ceea mare din foto
foto ciclida(ceea mare)

Forum Index » Profile for onut » Messages posted by onut
Go to: