Message |
|
Ok.mul?umesc pt r?spuns.b?nuiesc ca nu au nici o ?ans? sa convie?uiasc? cu Malawi.am achizitionat recent elogantus,caeruleus si estherae red cate 10 buc de 4-5 cm dup? care fac o selec?ie a lor când cresc.am primit americanele de la un amic in ideea ca oricum aveam acel acvariu de carantina gol.(45 lit) si vroia sa scape de ei.au ceva ?anse la mine,?pesti au 4-5 cm
|
 |
|
Am primit 6 ciclide,cele din foto care pt moment se afla dintr-un acvariu carantina.mi sa spus ca sunt ciclide Malawi,întrebarea este daca ma pute?i ajuta cu identificarea lor.va multumesc.
|
 |
|
Donez o buturuga mopan mare( aprox 40 cm) si o buturuga de vita de vie (aprox 30-35 cm).daca are cineva o piatra calcaroasa frumoasa o primesc cu placere , daca nu se doneaz? oricum.lemnele au fost ?inute in acvariu pana acum o luna.
|
 |
|
Rez pt wdtsteff pt moment
|
 |
|
Mâncarea sa donat, au mai ramas bilele jbl.
|
 |
|
Vând 2 neoane t8,107 cm ,lumina calda(4200k) dedicat pt acvariu plantat,folosite 2 luni 6ore zilnic
Se vinde deoarece am trecut la ciclide si nu ma avantajeaz? spectrul.producator hagen,fabricat in Japonia.pRet 50 lei bucata sau se schimba cu ciclide malawi 3-6 cm.Tel 0745100136.
|
 |
|
Rezervat pana in seara aceasta,daca nu se ridica revin cu donatia
|
 |
|
Cump?r un set de soclu t8 cu prindere de capac( modelul din foto)
|
 |
|
Donez o punga de mâncare de aproximativ 125 gr.o donez deoarece am trecut la ciclide.bile fertilizare substrat 9 bile.daca are cineva un alimentator de 12 v sau soclu de t8 cu prindere de capac il primesc cu placere .fel pe pm
|
 |
|
Schimb 2 pungi c?rbune activ granule.c?rbunele este nou.se poate schimba cu ciclide Malawi sau se vand la 50 lei ambele
|
 |
|
Schimb anubias cu ciclide Malawi de preferin?? pana in 4-5 cm,disponibile 4 plante .sau vand
|
 |
|
atunci cred ca o sa ma indrept catre un jbl 1501 care are canistra de 10-11 litri dar nu stiu cat de fiabile sunt,parerile sunt impartite pe aici ca de altfel la toate.dar parca la eheim mai putine contra.e cel mai rezonabil ca pret si eventual ca pachet de start( 700 lei emag,poate de black f mai lasa si ei 40-50 lei la pret)
|
 |
|
Intrebare
Pt acvariul meu de 250 lit pe lânga filtrarea care o am deja cu un filtru intern aquael 1000 lit/h si un eheim 2213 de care am fost foarte mmul?umit pt un plantat cu 35-40 pesti sunt con?tient ca ar trebui sa suplimentez filtrarea pt ciclice.as inclina spre eheim care dau un debit mai aproape de adev?r fata de jbl de exemplu.la eheim am 440 lit/h in realitate dup? 2 ani are 400 aproape cat da produc?torul.as opta pt un eheim eco pro 300,debit 750 lit/h,volum 5 lit, sau inca un 2213, ce crede?i? Sau alta varianta daca renun? la 2213 as opta pt un 2073 , 1050 lit.h, volum 7.6 lit/h plus cel intern
|
 |
|
Ok! Dar ce ma fac daca miroase bine  .o sa-mi pun nasul.la munca sper ca nu si ficatul
|
 |
|
Multumesc
Filtrul a stat oprit 7-9 ore cat am spalat acvariu
Este ok?
|
 |
|
Salut! Revin cu 2 intrebari.am curatat si spalat bazinul meu plantat pt al face de ciclide ,,impicit l-am deciclat.in cam cat timp ar trebui sa se cicleze daca folosesc filtrul meu extern pe care nu l-am curatat in ideea sa fac ciclarea mai rapida
Mentionez ca filtrul nu a mai fost curatat de 6-7 sapt.si a 2 intrebare , cate kg de pietre calcaroase ar trebui sa am intr-un acvariu de 300 lit?
|
 |
|
Sslut! Doresc sa cumpar cate 10 buc de 3-5 cm din urmatoarele:pseudotropheus elongatus,estherae red,acei msuli, labidochromis caeruleus, hongi top red.
Astept propuneri
|
 |
|
Doresc sa trec la ciclide africane si scot la vanzare urmatori pesti:5 xipho rosii,11 molly galbeni,4 scalari, 7 molly negri,5 corry,2 hoplo,2 ancistrusi,melci substrat si asasini.plante ceratopteris thalictraides,hygrophila polysperma,anubias,echinodorus amazonicus( toate sunt plante neprentetioase).relatii pe pm.preturi negociabile
|
 |
|
buna ziua!vreau sa trec la ciclide malawi si as dori sa schimb urmatorul pachet de pesti cu ciclide,eventual vand.5 xipho,11 molly galbeni,6-7 molly negri,4 scalari(4-5 cm),2 hoplo,5-6 corry ( 2 sunt mari au 9-10cm),,melci substrat (pot da din substrat nu stau sa caut prin el), melci asasini ,plante echinodorus amazonicus,higrophila,ceratopteris thalictroides,pesti sunt in proportie de 80-85 suta maturi.as dori sa schimb cu ciclide de 2-4 cm ,8-10 buc din fiecare din urmatoarele .labidochromis caeruleus, pseudo elogantus mpanga,acei msuli,metriaclima estherae(nu stiu exact daca sunt orange sau red),eventual ofer si o diferenta daca este cazul.
|
 |
|
Da,dar mai bine un acvariu de 5-10 litri folosind acelasi sistem, important sa nu treaca pestele sa ajunga la icre.sa acoperi acvariu seara cu ceva sa fie bezna.dupa depunere poti scoate femela.pui vor iesi in 3-5 zile si se vor lipi de geam.icrele nu le vei putea muta pana ies pui si dupa aceea de asta am recomandat acvariu.vor fi sute de oua din care vei mai pierde pe parcurs
|
 |
|