Message |
|
vioras08 wrote:Cam in ce interval orar ar fi bine sa aprind neonul?
Pai ideea ar fi sa nu fie 8 ore constant
Dexemplu ai putea pune in felul urmator: 4 ore dimineata si 5/6 seara, eu as opta pentru 5 ca sa nu risti sa se faca alge.
Si ca sa fie si mai ok sa nu trebuiasca sa stai tu sa aprinzi la o ora fixa, iti poti cumpara o priza programabila care variaza pretul cele mai ieftine fiind cele mecanic care costa in jur de 10-20 de RON.
|
 |
|
La cum arata ,, lampa" asta plantele ar trebuii sa perleze intr-o veselie 
|
 |
|
Scorpionule, o intrebare.
Cat ai lasat la uscat acvariile inainte de a le umple cu apa?
|
 |
|
Ideea este ca la o asemenea instalatie nu prea isi are rostul dar totusi acel robinet ar merge doar in cazul ca ai si reducator de presiune in rest....
|
 |
|
LoveFish wrote:M-am uitat putin peste el dar nu m-a ajuta caci internetul este plin de site-uri.Reciteste-mi intrebarea.
Te-ai uitat putin peste acel site? sincer.... degeaba ,, te-ai uitat PUTIN " pe acel site daca nu ai inteleg nimica...
Sti cum vine treaba, este ca si cum eu ti-as da o carte dar de la fiecare pagina iti las cate un cuvant.... ce mai intelegi tu? NIMICA!
Si mai mult de atata
Ai primit sfaturi de la oameni de baza, Maestrul Koala, care este acvarist dinainte sa fiu eu pe lumea asta, kirucd maestru in tot ce tine de DIY dar si un acvarist cu o cariera in spate.
Si inca un lucru ,, internetul este plin de site-uri " nu iti convine ce sfaturi primesti aici si ce te sfatuieste lumea sa faci ca sa fie bine..... este absolut problema ta, nu te tine nimeni legat de aceasta comunitate, deci esti practic liber sa pleci oricand doresti.
O seara buna.
|
 |
|
Robinet pentru reglaj fin....
|
 |
|
Bun venit 
|
 |
|
Bun venit 
|
 |
|
Anvansezi pe zi ce trece cu proiectu asta.... IMI PLACE!
|
 |
|
Acvariul incepe sa prinda forma.... dar..... parerea mea este ca moss`ul ala ar merge mai bine pe cioata.... niste fir de pescuit sa il prinzi acolo si pe alea mai inalte le poti lungii oleaca si o sa arate ok.
O chestie importanta la moss invatata de mine este ca, daca mossu este rasfirat/intins/tras de el sau cum vrei tu sa ii zici, creste mai repede deoarece lumina ajunge peste tot uniform.
Daca este ghem lumina nu ajunge la fiecare fir in parte si nu se dezvolta prea mult.
|
 |
|
Lucian wrote:Deschide un topic nou. Din cate am inceput sa te cunoastem va fi la inaltime 
Mai mult ca sigur
|
 |
|
floriancj wrote:Presupunand ca folosesti 5 cm pt un test, rezulta 100 teste.
Cu aproximativ 35 ron poti lua test + refill jbl cu picatura, in intervalul 3-10. Tot pt 100 teste. Daca merita, decizi singur.
Inteleg unde bati tu dar in petshopurile de pe aici preturile sar drastic la teste si toate cele, iar ca sa comand online ajung cam la acelasi pret + transport.
Mai astept pareri sa vad care este treaba...
|
 |
|
Poti, dar chiar nu inteleg de ce te complici asa mult?
Mie personal mi-se pare mai simpla varianta cu furtun si difuzor....
|
 |
|
Cum spune si titlul, este vorba despre ,, hartia de determinare a pH" sau cum este denumita in chimie ,, hartie de turnesol"
Stie cineva daca este buna pentru determinarea pH din acvariu, a folosit cineva, sau stie cat de precisa este, dar mai presus de toate este buna pentru asa ceva?
Nu de alta dar saptamana trecuta la chimie ne-a zis ceva de hartie ne-a demonstrat si imediat mi-o venit ideea.
Am gasit aici : http://bit.ly/1ePx2LF hartia despre care este vorba.
Date :
Hartie de pH universala
Lungime : 5 metri
Latime : 7 mm
Fiecare rola este stocata intr-un dispenser din plastic
Scala de culori printata pe carcasa
pH : 1-14
Eu zic ca merita pentru 32 ron pret intreg, sau acuma la reducere 27.
Ce parere aveti s-ar merita asa ceva? sau ar fi eficienta?
|
 |
|
Cam cat te-a ajuns tot arsenalul ala de mancare  ?
|
 |
|
Buna seara, de ceva vreme caut toate tipurile de moss, deci daca are cineva un tabel cu toate tipurile de moss cu denumirile lor, sau si mai bine ar fi si cu poze as fi foarte recunoscator.
Acum sper sa nu fi gresit sectiunea dar eu personal cred ca se incadreaza.
Ape limpezi 
|
 |
|
Fie plantezi acvariul mai bine... sau le separi
|
 |
|
Daca acvariul este bine plantat ii poti lasa, dar daca nu parerea mea este sa ii pui separat in maternitate....
|
 |
|
Parerea mea este sa scoti acel autocolant, si sa il inlocuiesti cu unul negru ar arata mai bine ;)
|
 |
|
Acum mi-am amintit, ce pompa pentru aer o sa folosesti :O  ?
|
 |
|