Hai sa va arat in ce stadiu mai sunt cu proiectul meu. De departe este cel mai moshit proiect din peisajul acvarist autohton

. Mai am putin si fac 2 ani
Dar, nu disperam din motivele astea.
In prezent sunt cu acvariul, sumpul, bazinul de ATO si mobilierul gata, la Dan (pepika.ro) la magazin.
Radu (Gengiskhan) este pe ultima suta cu lampa.
Astazi am pus pe pozitie instalatia de osmoza, sub chiuveta de la bucatarie. Inca n-am legat-o la reteaua de apa pentru ca era vreo 7 seara....iar, de cand am provocat o inundatie in miez de noapte, acum vreo 10 ani, mi-am promis ca nu mai umblu la tevi dupa ora 4 dupa amiaza cand inca mai este posibil sa gasesti un instalator care sa te scoata din valuri

.
Poze:
Acvariul asa cum l-am proiectat:
Acvariul asa cum a iesit:
In poze, puteti vedea in cabinet bazinul de ATO (sticla de 8 mm, inalt, aprox. 30 de litri)
Sumpul:
A se observa un reactorul in care ma gandesc sa pun carbune activ si ceva anti fosfati, separati de un burete si skimmerul tunze 9011 (daca mi-aduc bine aminte)
Instalatia de osmoza de la WTS Systems + cartus NPS. Stie cineva daca acelui cartus i se poate face refill cu rasina sau trebe cumparat un nou cartus dupa ce se uzeaza asta?
Ma vedeti robineti si alte brice & carice pe care nu am apucat sa le montez din motivele expuse mai sus.
Carlige folosite pentru fixarea instalatiei in dulap. Se gasesc la Brico, daca intereseaza pe cineva.
Instalatia de osmoza pe pozitie:

.
Intentionez sa dau o mica gaura in plasticul ala de la scurgere pentru a infige furtunul de apa reziduala al instalatiei.
Pentru a pastra membrana uda intentionez sa pun robineti pe toate cele 3 furtune 1/4 ale instalatiei (in, out rezidual si out curat).
Cam atat pentru seara asta. Sper ca lucrurile sa se deruleze mai alert de acum inainte.
Marti