Salut,
vreau sa-mi refac setupul actual si m-am gandit sa incep un jurnal aici.
Acvariul o sa fie unul plantat.
Acvariul:
- Volum de 27 litri net;
- Lumina de doua tuburi de 15 W (
plant light si
solar light);
- Filtru Hang on Back - Hailea;
- Schema de fertilizare inca n-am achizitionat - ma indrept catre schema JBL (la care as mai adauga A1 Daily Drops NPK de la Dennerle) - ce parere aveti? o sa mearga combinatia asta de fertilizanti?;
- CO2 - drojdie si gelatina ajutat cu Easy Life (cand este cazul) - as folosi CO2 presurizat dar nu-mi permit momentan (daca are cineva un sistem second hand la un pret bun...se poate discuta pe PM);
- Filtru UV inca nu am dar o sa imi iau unul JBL (cel mai mic);
- Heating Cables - nu am , intrebare: "se merita?" achizitionarea heating cables avand in vedere volumul mic al acvariului?
- Plante - inclin catre: anubias nana petite, hemianthus micranthemoides, michrantemum umbrosum, ceva muschi pe buturugi, lilaeopsis, rotala wallichii. La capitolul asta o sa va cer si voua parerea cand voi pune pozele cu decorul de folosit (in functie de el poate va mai vin si alte idei);
- Fauna - ceva caracide (6-8 bucati - inca nu m-am decis la ceva anume, astept parerile voastre), am un ancistrus mititel pe care o sa il pun in noul setup si doi Amano Shrimps.
O mare rugaminte la voi: daca aveti ceva scheme cu standuri de acvariu dati-mi si mie PM (sau postati aici).
Merci.