[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adu
Forum Index » Profile for adu » Messages posted by adu
repede repede. cumpara niste substrat sa pui sub pietris ca sigur o sa vrei plante
super in cazul asta

Si inca ceva, acum ies cate 3... unu iese in deosebi si sta mai mult afara din planta.
si din cand in cand iese si femela care e fugarita)
hai pune o poza ca eu sunt curios
deci este unu mascul si unu femela?
da mosule (cariun)
ai primit scrisoarea mea deci.... tarziu , data viitoare dam mail. moscraciun@polulnord.ren :-)
pai cu 1,4 este, da la dracii astia trebuie timp de expunere nu gluma
poze cu ce cred eu ca e mascul si femela.
femela

image

si mascul
image

mai sunt este o poza in plus la jurnalul meu.
Gata si pozele
Repet eu asteptam sa ia o forma.... da de data asta m-am calcat pe cuvant)

Va arat pozle cu Microrasbora Galaxy . Prima poza este cea care credeam eu ca este femela. Sorry pentru primele doua poze , ca sunt cu iso mare. dar lumina din acvariu nu ma ajuta prea mult, iar ca sa ii prind pe dracii astia , am nevoie de un timp de expunere destul de mare

image

Cea dea 2 - un mascul:
image

Ce-a de-a treia este tot un mascul :
image

Si o poza de ansamblu:
image

Stiu ca nu au ce cauta firele de limnophila acolo, dar ele ar trebui sa ia locul heteranterei Z. cand or fi macar 6 fire. si le-am pus acolo ca e lumina buna.ca si asa cresc de parca stau)

image
bine doamnelor . domnisoarelor si domnilor,in seara asta fac poza si o atasez la jurnal
o mai amanam pentru momentul in care crestea covorul de HC.
da , acum fac compromis va arat mai devrem. da nu mai arata pana la urmatorul set-up si o sa scriu ca am balauri sa muriti de curiozitate
creveti sunt cam 30 . dar doar 5 maturi. de flamanzi mmm .. asa si asa potrivit. oricum eu am vazut cum mancau crevetii o crevetoiaica moarta.... asta acum 2 luni) specific ca a fost un caz izolat.

Chiar maine vroiam sa improvizezun filtru extern. daca imi zici si mie
unde gasesc pentru nano canistra+UGF(ce e ugf) raman indatorat.

am dedus ca este o femela dupa ce a zis dolly in al 2 lea post din topic. are pe aripioare mai putin(ba chiar deloc) albastru , pe cand la masculi au cate una - doua virgulite de albatru pe inotatoare si chiar si pe coada.
ea fiind si mai putin colorata ca restul. care si-au inchis frumos culoarea in ultimele doua zile
pai poti sa consideri ca sunt in carantina.... avand in vedere ca sunt singurii pesti in nano....
deci ..... nu vad decat 4 pesti.....
am scos si fundalul m-am uitat am asteptat, i-am hranit etc.
4 ies , unu nu se vede deloc.

Cred ca a murit si l-au mancat crevetii.... e exact singurul care credeam ca e femela....
" "

Cam asta pot sa zic ..... No commet.

ABIA ABIA astept sa vedem peste 2 , 3, 4 luni
nu e bine ca in timpul tratamentului sa pui o dozo de biotopol de exemplu, sa mai reduca din stres si sa proteseze mucoasa?
multam mult aquafm, esti foarte bine in tema.
Am acum o tufa de heterantera zosterifolia, si un ain devenire de micrantemnum umbrosum. momtan se refugiaza in HZ.
Am sa caut sa pun niste lemene sa prin moss de ele, pentru puiuti.

Si inca ceva, e un nene care si-a desfintat acvariul si are 2 Micro, sunt mature, as vrea sa le iau, e in regula sau o sa ii alerge prin tot bazinul pe astia mici?din cate am inteles sunt mascul si femela.
in 2 - 3 minute desigur
in cazul asta, trebuie sa renunt la blixa dar ce ma fac cu duritatea .... eu am un ph de aprx 6,7 - 6,5. iar duritate din cta(neavand osmozor) este peste 10.
deci nu prea e bine pentru ei....
lor nu le dau granule, le dau fulgi maruntiti.
e posibil sa fie si asta o problema.... o sa scot resturile care mai sunt , ca doar ce i-am hranit din nou, in mod normal le dau 2 , 3 fulgi de 2 , 3 ori pe zi.
ii tin sub observatie maine si tin la curent daca asa a fost.

pot sa pun si eu o intrebare tot la neon bolnav se incadreaza. ca sa nu mai deschit un nou topic.

Deci din cei 10 neoni adusi de la bucuresti 2 au murit din punga, si inca 2 in bazin(pe rand).
acum au mai ramas cei 6 care mananca inaota , pare totul in regula DAR, prezinta o mica umfaltura abdominala in parte din fata. ca si cum ar fi inghiti o margica minuscula. nu pare a fi dropsy(in cazul acesta fiind mai exagereate umflaturile).
aquafm wrote:
Succes cu ei si sa auzim si de puiuti

aici m-ai atins
merge si apa dura... ca la noi la cta?
... vad ca am 4 masculi si o femela ... care se prinde in hora cu cate un mascul se invart unu dupa altu(Cred ca danseaza))

asa fac le dau doar de 2 ori pe sapt gindal si pun fulgi si microgranule la suprafata.
ideea este ca sunt si foarte micuti(aprx 1 cm) si au niste gurite pe masura.chiar si microgranulele sunt mari pentru ei.

Forum Index » Profile for adu » Messages posted by adu
Go to: