[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Foarte cochet a iesit totul
elven wrote:gata m-am lamurit am rezolvat problema

Si pana la urma care era problema si cum trebuie procedat corect?
Oricum, pana nu vad un filmulet, eu nu cred nimic...
Parca pe marti zicea ca vine celalalt transport...
Ce pesti iti iei?
Fain ce sa zic...eu mai astept...cam 36 de ore...
Zsido wrote:Zebrasomele sunt pe drum Mersi Peti!

Bine bine, sa fii tu primu'
PS: Ale mele mai mananca o zi in deplasare
Mi-a dat Levi calculatorul asta http://www.bulkreefsupply.com/reef-calculator si o sa il folosesc pe asta, deci pentru inceput pentru kh o sa pun bicarbonat dar nu as vrea sa il mai bag la cuptor. Influenteaza tare treaba asta?
E musai cu bicarbonatul la cuptor ?
Coralii sunt ok sunt toti hidratati, sunt bine. Pentru moment pot sa cresc kh-ul cu bicarbonat? Si daca da care e reteta?
Si ce este mai ok prafurile A,B,C individuale sau merge si cel amestecat?
Nu aditionez nici o sursa de carbon.
Bun...azi dupa 7 zile de cand am facut schimbul de apa am facut niste teste care nu arata foarte bine. De precizat ca de azi dimineata am pus in functiune CO2 scrubberul

Salinitate 1024
PO4 0.10
KH 6.664
NO3 2.5
MG 1200
PH 8
Ca 450

Cred ca am nevoie de aditii. Ce imi recomandati?
Pai astea fiind zise, tot ce pot sa fac este (cred) sa am grija la valoarea NO3 si la cata mancare le dau, asta in stransa legatura cu scaderea PO4. Daca va fii nevoie o sa fac schimb de apa mai des. Altceva nu stiu ce sa zic...
Deci, concret, in afara de ce a zis koala referitor la ritmul de crestere, mai are ceva doleante speciale acest desjardini fata de flavescens si xanthurum?

LE: am scris in acelasi timp...
Nu cred ca acea zebrasoma sa aiba nevoi mult diferite de a celorlalte doua..
Filmarea nu o am inca, prietenul care a venit cu camera nu a avut timp de ea, dar promit ca atunci cand o primesc o sa o pun pe forum.
Nu cred ca e vorba despre " noi vorbim, noi auzim"...asa cum am spus cu cateva posturi inainte daca ai fost atent, am inteles ca poate trebuie sa o iau mai usor cu coralii. Cat priveste pestii, ei au fost comandati de mai bine de o luna si daca totul decurge bine intr-o saptamana o sa vina si ultimii trei. Dupa cum s-a putut vedea pestii au fost introdusi treptat. Din cele spuse in posturile anterioare marea problema era acel desjardini care trebuia adus mai tarziu. In cazul in care bunul mers al sistemului depinde de rahatul unui peste de 6-7 cm, atunci imi asum acest risc.
Am masurat NO3 in dimineata asta si e intre1si 2 ppm. Fosfatii o sa ii masor maine. Pe varful pitrelor a aparut ceva verde...ce sa fac ?
Cartile sunt facute deja. Problema era care sa fie al treilea Convictul sau Desjardini...
De ce peste 2 luni???

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: