[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
CristiC wrote:Sa urmaresti buretelul ala, daca vezi ca face alga pe el sau incepe sa se schimbe la culoare, muta-l mai la "umbra".

Asa fac. Sper sa mai fii scazut PO4 sa dispara si algele...Oricum e posibil sa fii crescut NO3 la cata mancare am dat de ieri incoace. Sa vedem deseara.
kirucd wrote:E bine ca i-ai bagat pe toti 3 in acelasi timp, ar trebui sa nu se cotonogeasca reciproc si sa se obisnuiasca repede impreuna.
Plus ca e o combinatie foarte faina.

Multumesc! Sunt si de dimensiuni apropiate. Ordinea ierarhica a sefilor este: xanthurum, flavescens si desjardinii.
Singurul care nu a iesit la poza e wrasse-le dar el are un comportament mai ciudat si sta la vedere maxim jumatate de zi.
Ieri am facut si schimbul de apa, am si crescut kh-ul dupa calculele mele cu 1dKh...pe seara revin cu un set de teste.
Poze de la ora 14.00 imediat dupa ce s-a aprins lumina. De mentionat ca merg doar 2 neoane.

Vesti bune, a disparut grisul de pe desjardinii, toata lumea mananca si e fericita, cu o singura remarca ce trei nou veniti se sperie un pic cand ma apropiu de bazin dar se vor obisnui ei.
Ideea e ca tu ai ales 5 pesti mari.
Eu am asa:

Zebrasoma Xanthurum 1
Zebrasoma Flavescens 1
Zebrasoma Desjardinii 1
Yellow Wrasse 1
Nemaleotris Magnifica 2
Ocellaris 2
Si eu am folosit matrixul de la apa dulce. L-am spalat si lasat cateva zile in apa cu otet.
georgemonda wrote:xanthurum,flavescens,desjardinii,veliferum,acanturus si inca ceva de fund.
problema e ca nu mai are.

Adevarul e ca nici nu vrei multi...
georgemonda wrote:foarte bine!!! no stress!!!!!
multumesc. astept

Ce pesti astepti de la Peti?
georgemonda wrote:sa-i fie pofta mare si atunci osa fie bine.
pune o poza cu toti sa-i vad si eu ca eu nu am.

Doamne ajuta sa fie bine ! Poze o sa pun dupa amiaza ca neoanele se aprind doar de la 14.00 si nu vreau sa ii stresez suplimentar.
Mananca

Le-am dat sa manance doua cuburi de artemia si au mancat toti. Acum urmeaza doar sa scape de gris...
Draguta piticania
Poza cu impricinatul
edyr wrote:Dai la mine xanturumul si desjardini o sa o duca bine!

Mai bine dau Desjardinii la Doamne Doamne, da' nu renunt la xanthurum...
edyr wrote:Nu e problema te scap eu de xanturum si o sa fie bine.

Adica ???
Arata bine testele dar ai grija la PO4, mai ales ca si tu ai destul de multa piatra uscata. Si mie cu Salifertul imi arata 0.03, si cand colo la mine era dezastru...
Au ajuns, xanthurum, flavescens si desjardinii.
Si daca tot s-a dezbatut problema desjardinii-ului se pare ca e mai ghinionist, e singurul care nu mananca si are un pic de gris...
Baga una cu telefonu' asa de incalzire
Si eu am patit asa, si a fost din cauza ca in momentul in care am desfacut injectorul sa il curat mi-a cazut garnitura de sus in sump si nu am vazut-o. Trei ore am montat si demontat injectorul pana cand din gresala am vazut o garnitura in sump....
Wow..23 de pesti nu sunt multi ? Ce pesti ti-au venit de la Peti?

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: