[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
georgemonda wrote:poate sunt pe drumul cel bun.

Da asa e, s-au obisnuit cu bazinul, unii cu altii si cu orele de masa care am incercat sa fie aceleasi...sunt pe drumul cel bun.
Mananca?
Telenovela continua in bazin la mine. Galbejitu' a inceput sa opuna rezistenta Teroristului si chiar sa il provoace. Ce nu si-a dat seama xanthurumul e ca fugarindui pe cei doi acestia si-au gasit cele mai bune locuri pe care acum si le apara fiecare si el a ramas oarecum descoperit...

To be continued...
Nici eu nu mai stiu ce sa zic, acum sunt prieteni, mananca, nu mai au gris...da pana maine se poate schimba totul...
koala wrote:Stinge lampa si bag-o in gura!

bun bancul...
Care-i bancu cu lampa?????
Foarte faina "scoica"...ca sa zic asa
Zsido wrote:Daca pesti manca atunci vor scapa cu viata daca nu atunci ma poti chema sa trag clopotele sa speram ca nu va fi nevoie sa ma vin

sper sa nu fie nevoie sa te chem pentru asta...Oricum mergem inainte cine rezista bine cine nu inseamna ca nu merita sa fie in bazinul meu
Nu vreau alta zebrasoma pt ca nu vreau sa supra-aglomerez bazinul. Ma gandeam doar la varianta in care nebunu alearga dupa una si celelalte doua stau, si tot asa...
O sa incerc varianta cu algele sa vad. Oare la Metro sunt? Nu am Mega Image in Sibiu.
Am modificat si micsorat programul la lumina.
Acum o alta intrebare: oare daca mai bag o zebrasoma, de aceleasi dimensiuni (mici) chiar si provizoriu pana mai cresc un pic, se mai imparte alergatura la mai multi...
La retur am un DC 6000 care e setat la 4800l/h. La reactoare sa vad ce mai pot regla...
Azi am facut testele de PO4 : 0.091 si KH: 6.92.
Am pus phosguardul si carbunele in ciorapi; in doua reactoare. Nu sunt fluidizate dar am certitudinea ca circula prin ele 680l/h.
Nu scad fosfatii astia nicicum. Phosguardul l-am schimbat saptamanal...
georgemonda wrote:a facut iar gris!!!

Da si Desjardinii si Flavescensul...din cauza TERORISTULUI...
Flacescensul e vioi mananca ca spartu si patruleaza peste tot, pe cand Desjardinii sta intr-un colt ca lesinatu si abia a ciugulit niste artemia...
Si cred ca am gasit si vinovatu'...
Offff...ce m-am saturat...iar nu e in apele lui desjardinii PLM !!!
Sunt 3 pesti mari...cred ca dupa ce isi gaseste fiecare un loc se mai detensioneaza treaba. Acum e haos total pentru ca nici unul nu are un loc s lui...
In sfarsit poze
Foarte bine arata totul. Cum reusesti sa tii spatele bazinului asa curat?
Na asta nu-i o veste buna, pacat !
La ce eate in bazin, zau ca nu mai conteaza sticla...
Si un filmulet din seara asta. Xanthurumul a inceput sa-l alerge pe Flavescens destul de rau, din pacate e cel mai mic. Sper sa se calmeze lucrurile.

[youtube]http://youtu.be/9hcufSZmh8w[/youtube]

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: