| Message |
|
|
georgemonda wrote:poate sunt pe drumul cel bun.
Da asa e, s-au obisnuit cu bazinul, unii cu altii si cu orele de masa care am incercat sa fie aceleasi...sunt pe drumul cel bun.
|
 |
|
|
|
Mananca?
|
 |
|
|
Telenovela continua in bazin la mine. Galbejitu' a inceput sa opuna rezistenta Teroristului si chiar sa il provoace. Ce nu si-a dat seama xanthurumul e ca fugarindui pe cei doi acestia si-au gasit cele mai bune locuri pe care acum si le apara fiecare si el a ramas oarecum descoperit...
To be continued...
|
 |
|
|
|
Nici eu nu mai stiu ce sa zic, acum sunt prieteni, mananca, nu mai au gris...da pana maine se poate schimba totul...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Care-i bancu cu lampa?????
|
 |
|
|
Foarte faina " scoica"...ca sa zic asa
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nu vreau alta zebrasoma pt ca nu vreau sa supra-aglomerez bazinul. Ma gandeam doar la varianta in care nebunu alearga dupa una si celelalte doua stau, si tot asa...
O sa incerc varianta cu algele sa vad. Oare la Metro sunt? Nu am Mega Image in Sibiu.
|
 |
|
|
Am modificat si micsorat programul la lumina.
Acum o alta intrebare: oare daca mai bag o zebrasoma, de aceleasi dimensiuni (mici) chiar si provizoriu pana mai cresc un pic, se mai imparte alergatura la mai multi...
|
 |
|
|
|
La retur am un DC 6000 care e setat la 4800l/h. La reactoare sa vad ce mai pot regla...
|
 |
|
|
|
Azi am facut testele de PO4 : 0.091 si KH: 6.92.
Am pus phosguardul si carbunele in ciorapi; in doua reactoare. Nu sunt fluidizate dar am certitudinea ca circula prin ele 680l/h.
Nu scad fosfatii astia nicicum. Phosguardul l-am schimbat saptamanal...
|
 |
|
|
georgemonda wrote:a facut iar gris!!!
Da si Desjardinii si Flavescensul...din cauza TERORISTULUI...
Flacescensul e vioi mananca ca spartu si patruleaza peste tot, pe cand Desjardinii sta intr-un colt ca lesinatu si abia a ciugulit niste artemia...
|
 |
|
|
|
Si cred ca am gasit si vinovatu'...
|
 |
|
|
|
Offff...ce m-am saturat...iar nu e in apele lui desjardinii PLM !!!
|
 |
|
|
|
Sunt 3 pesti mari...cred ca dupa ce isi gaseste fiecare un loc se mai detensioneaza treaba. Acum e haos total pentru ca nici unul nu are un loc s lui...
|
 |
|
|
In sfarsit poze
Foarte bine arata totul. Cum reusesti sa tii spatele bazinului asa curat?
|
 |
|
|
Na asta nu-i o veste buna, pacat !
|
 |
|
|
La ce eate in bazin, zau ca nu mai conteaza sticla...
|
 |
|
|
|
Si un filmulet din seara asta. Xanthurumul a inceput sa-l alerge pe Flavescens destul de rau, din pacate e cel mai mic. Sper sa se calmeze lucrurile.
[youtube]http://youtu.be/9hcufSZmh8w[/youtube]
|
 |
|
|