| Message |
|
|
|
Au gris dar mananca ca spartii. Ma refer la zebrasome ca ceilalti 5 pesti mai mici si mai vechi nu au si nu au avut nimic. Incerc sa nu mai bag in seama grisul. Am inceput de azi tratamentul cu Resistant Fish Concentrate de la KZ. In rest toate bune.
|
 |
|
|
La multi ani fericiti !!!
|
 |
|
|
Buna treaba!!! Automatizare maxima !
|
 |
|
|
|
E ok atunci. Deci atata timp cat mananca e bine...
|
 |
|
|
|
Si pentru ca treaba sa fie treaba ce plm, a facut si xanthurumul gris. Si la el se si vede cel mai tare asa pe fundal albastru...
Vroiam sa fac schimbul de apa dar ca sa evit stresul il mai aman un pic...
|
 |
|
|
darthradu wrote:
darthradu wrote:[...] Sper sa n-ajung sa mi-l lipesc eu in bucatarie  [...]
Live din Berceni

Niste lane un pic mai solide sunt cele de la razuitorul Tetra GS450. Vreo 8 ron setul de doua lame...
|
 |
|
|
Bun bun...asteptam poze
|
 |
|
|
Mitzi wrote:Deci sa inteleg ca si la tine vestile sunt bune.Ma bucur mai ales ca ai niste pesti frumosi si nabadaiosi.
Da, le-au trebuit vreo 10 zile sa se obisnuiasca cu bazinul si intre ei...
|
 |
|
|
|
Deci???...unde sunt pestii???
|
 |
|
|
|
Da da, se inteleg acum intre ele, oricum e clar xanthurumul e seful, dar nu sunt batai sau ceva de genul asta. Fiecare isi stie locul ierarhic, deci astept sa creasca. Nu mananca inca red plancton, mysys asa si asa, in schimb artemia o devoreaza.
|
 |
|
|
In sfarsit vesti bune...bine ca s-a pus pe mancat
|
 |
|
|
georgemonda wrote:foarte fain.
sa te bucuri de el.
pesti nu ai?
George, ti-au venit pestii?
|
 |
|
|
Arata foarte bine, echipamentele sunt mascate in limita posibilitatilor, deci e foarte ok!
|
 |
|
|
|
Power phos-ul asta de la kent nu trebuie fluidizat? E deajuns sa treaca apa prin el?
|
 |
|
|
Am inlocuit phosguardul cu rowaphos...acum sa vedem...
|
 |
|
|
|
Da, fungia, mananca o data pe zi, dimineata cand nu e lumina aprinsa. Atunci e hidratata la maxim. Se descurca singura, manaca si artemia si Grotech Nutri Day...
|
 |
|
|
|
Nu mai are nimeni gris, piatra este toata uscata.
Din cauza fosfatului mare se pot observa alge pe piatra. Sper sa scap de ele; de maine schimb phosguardul cu rowaphos.
|
 |
|
|
|
...
|
 |
|
|
|
...