Message |
|
Adjudecat !
|
 |
|
Ce pot eu sa va spun e ca privind in urma, toti copiii care au venit pana acum la mine si mi-au vizualizat acvariul au fost impresionati de Clovni si Kenya.
Domnu` Levi, ai cam uitat sa fi copil
|
 |
|
Super tare, se poate inchide, multumesc.
|
 |
|
Tu sa-mi spui cand sa-i trimit
Da vezi ca-ti pun si un Kenya, ai acvariu proaspat, ii prieste
|
 |
|
Mesaj postat din greseala, rog conducerea sa-l stearga, scuzele mele.
|
 |
|
Cumpar pompe de valuri defecte, pot avea inclusiv carcasa sparta, ma intereseaza magnetii de prindere.
Ofer la schimb bani, corali, masaj cu electrosocuri (am avut o sursa in acvariu pe care am scos-o, in caz de solicitare o bag iar  )
|
 |
|
Poate daca-s cuminte primesc si eu unul in teste 
|
 |
|
Ce controller te-ai gandit sa foloseti pentru dimmare ?
|
 |
|
r_o_n_i wrote:pfff ... iti dai seama ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare topicul asta o sa aiba 15+ pagini de impunsaturi & stuff ??? deci trece pe lista ca skimmerul sa fie prioritatea ta nr 1 in zilele ce vor urma  spor
No bine, atunci....4-5 saptamani dureaza
|
 |
|
Prietene, pe la sfarsitul saptamanii viitoare, daca voi avea timp suficient si nu intervine nimic, il vei vedea 
|
 |
|
Nu intelegem, nici eu nici Koala, cum poti lucra asa, nu vedem nici o bere-n jur
|
 |
|
Domnu', am intrat în programul de week-end, conform intelegerii cu consoarta
|
 |
|
Eu doar confirm
Asa ne-a fost intelegerea, eu tin mortis sa-l realizez, instalez, verific, el doar se uita
|
 |
|
Eu, prin experimentul pe care il fac, nu ma raportez la tone ci la volume specifice muritorilor de rand, maxim 500 lt, bazine mici si medii.
Toate cele de mai sus alimentate de chestii simple: pompe de aer si pietre permisive ca buget.
Daca exista justificare, si dupa cate vad pana acum este, chiar si utilizarea unor butelii de oxigen (15-20 litrii)
|
 |
|
De parca ar fi fost grea aproximarea
Tare era sa pui din prima cat are tubul
Din punctul meu de vedere, la cata piatra are in display, poate sa scoata Matrix-ul ala lejer.
Oricum, din punctul meu de vedere, ne este nici o diferenta ca suport bacterian intre Matrix si spartura de coral, din contra, Matrixul e de 10 ori mai scump.
|
 |
|
Tot ansamblul, masurat la talpa, are 600x199.5x37.5
|
 |
|
Si daca ai emotii, am intrat in cote
|
 |
|
Ai o bunica foarte curajoasa, felicitarile mele
|
 |
|
Circuitul mare cu pompa de 1000 lt/h e 1>2>3 bis.
Prefer varianta asta deoarece in cazul unei bifurcatii model "T" nu poate fi controlat debitul trecut prin fiecare reactor in parte (adica se poate dar din punctul de vedere al alcoolicului din mine nu se justifica costul, prefer sa cheltui banii aia pe bere nefiltrata  )
Alimentarea reactoarelor se face pe jos iar evacuarea pe sus, tocmai pentru a nu se permite forma depunerilor.
Pompa mica de de max 300 lt/h intra in 1 si iese in 3, va avea un reductor de presiune cu dublu circuit astfel incat sa functioneze la parametrii minimi dar sa furnizeze si presiunea necesara picaturii.
|
 |
|
Da dom` doctor, e adevarat ce zice Kiru dar la fel de adevarat e ca , la cate am constatat eu experimental pana acum, nici nu e nevoie sa ridici nivelul apei ci doar sa formezi un circuit care sa oblige apa sa parcurga un trase ce ia contact cu bulele de aer, spuma se ridica mult deasupra nivelului apei, inaltime direct proportionala cu presiunea/volumul debitata de pompa de aer.
Testele efectuate cu o pompa de are Tetratec aps 400 si un difuzor de CO2 sunt promitatoare.
Mai avem insa de lucru
|
 |
|