[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Atarna garniturile de silicon la uscat, altfel era gata de mult, sa te gandesti incepand de Luni la transport, sa-mi spui programul de circuit al aripioarelor picante

20141004_104524
20141004_104551

Parca ma si vad in fata c-o protestatara d`asta:

image
Nu va functiona asa sub nici o forma, contravine principiului vaselor comunicante.
Nivelul spumei se va ridica decat in corpul skimmerului, nevelul apei in camera skimmerului va ramane identica la fel ca in celelalte compartimente ale sumpului.
Spuma se ridica in skimmer odata cu nivelul apei spumate
Tu nu vei mai avea nevoie, garanteaza shubi, uite aici ce te astepta:

2014-10-04_02-23-55
Acu'l intreb:
Când ai trecut ultima data pe la el ?
Auzi, de la mine sa-l cinstesti pe Kiru doar daca te-a cinstit si el cu ce-a primit de la mine
kirucd wrote:
Eu stau sa ma intreb de ce in lumea acvaristica folosirea acestor skimmere a scazut exponential in ultimii ani.

Nu cred ca putem clasifica astfel problema, si cu Beckett s-a intamplat acelasi lucru, asta inseamna ca-s mai proaste ?.
Eu cred ca betivii astia de acvaristi devin din ce in ce mai comozi si e lene mare sa schimbi o piatra de aer
Domnule draga, am vazut o gramada de minunatii de acvarii pe forumul asta, si dulci dar si sarate, dar al tau e un .... Kitsch
Daca-ti place, incearca un al hobby pe care sa-l simti
Ciprian, eu ma adresez doar betivilor, nu alora ca tine care au timp de bibilit si bani de cheltuit pe hobby
Cu mii de scuze Ciprian.
Asa cum spunea mai sus, Ciprian cauta piatra de difuzor CO2, daca-l puteti ajuta...
Ideal ar fi gasit sinterul ca piesa de schimb, asa ar fi mai ieftin.
Oricum....nu mai e mult pana la punctul culminant si dupa cate vad cu ochisorii mei, e o varianta demna de aplicat pentru muritorii de rand, cu rezultate frumusele, nu doar pentru aia ca tine, nemti, cu oxigen gratis
Intentionez sa gasesc si o butelie mica de oxigen, avem in Timisoara un mare producator de oxigen, trebuie verificat ca si costuri.
Din informatiile de pana acum e mai ieftin oxigenul echivalent decat CO2 scrubberul pe care-l folosim noi acum deci sunt numai zambet
Marea problema este ca incarca doar societatilor comerciale dar cred ca-i o problema rezolvabila.
Si de la mine urmeaza sa primesti o sticla in reactor, oare de ce toata lume-ti trimite palinca ?
Shubi face teste, nu doarme, din cand in cand mai baga cate o bere de dragu` ursuletului
N-am gasit separat, am luat unul cu tot de la JBL.
Bulele sunt foarte mici comparativ cu piatra de aer traditionala.
De marimea lor....inca n-am reusit sa masor o bula, tot ma chinui cu micrometru dar insist
Shubi nu mai cauta c-a gasit , in Hornbach
No, ce parere ai domnu` Kiru ?
Pompa la 400 lt/h cu cantitatea de biopelete aferenta unui bazin de 400 lt

Ca tot veni vorba de mine, sincer, nu inteleg de ce va racaiti asa aiurea si nu dati mana, sa va puneti creierul constructiv impreuna pentru a construi ceva....orice.
Amandoi aveti resurse pe care unul ca mine si-ar dori sa le aibe pentru a le folosi in scopuri hobby-stice, fapt pentru care va propun urmatoarele: hai sa ne unim cerebral in a concepe ceva bun si functional, obiecte care ulterior pot fi utilizate de catre hobby-stii de rand in a-si usura munca, sa poata bea si ei o bere linistiti in loc sa smotruiasca jegu`, Koala e singurul care ma intelege
Kirule, esti in stare si capabil sa faci o gramada de chestii
HBOT, am vazut la tine ideei si constructii de structura din roca pentru acvarii de nu mi-a dat imaginatia pana acum sa vad, sper ca intr-o buna zi te vei decide sa le postezi aici, atat imaginile cat si retetele surprinzator de simple si megautile pe care le folosesti.
Consider ca ar fi foarte util ca amadoi sa lasati la o parte virilitatea asta infantila, iertati-ma ca o numesc asa dar asa o vad, e cam de liceu...
Sper sa va reconsiderati atitudinea, e interesanta contradictia atunci cand devine constructiva dar devine penibila atunci cand se rezuma la "io-s mai bun !"
Sa ma iertati ca va scriu ce gandesc dar nu pot face altfel.

Daca as avea forta i-as schimba diminutivul din "batran si obosit" in "betiv de scoala veche"
Ma inscriu de pe acum la fragmente
Poti face si o afacere din vanzarea scheletului coralifer in farmacii
Pot prelucra pe adancime pana la 60 mm cu grosime de 4 mm (freza de 2/4/70).
Conul il pot prelucra direct daca are 60 inaltime iar partea de jos frezata separat si lipita dupa.
Daca conul este mai inalt (depinde de raza cilindrului) se poate freza si lipi ulterior.
Cu cea mai mare placere le rezolvam.
Tre` sa platesti drepturi de coautor o bauta lu` Koala
Recunosc cu mana pe suflet ca n-am vazut poza de mai sus si totodata sunt mandru de realizarea mea.
La mine jetul nu se loveste de nimic, n-are nici o palarie deasupra care sa rupa apa, are atat jet central cat si 8 jeturi laterale care lovesc perpendicular jetul central dandu-i o miscare turbionara fara a pierde mult din presiunea creata de pompa.
Dupa umila mea parere palnia mea are un plus major de energie, superioara energetic fata de ceea realizata de reef octopus.

LE.
Ei au pompe de la 1000 lt/h in sus, eu am facut teste cu una la jumate.
Pretul unui reactor de-al lor e 339,99 $ + transport, eu il fac cu 200 lei inclusa pompa, si transportul.

Daca te vei uita mai atent la imaginile de mai sus vei constata ca exista o diferenta majora intre reef octopus si cel realizat de mine, elementul de forta nu este palnia, la fel de bine putea fi si piramida....
Observa te rog jos 8 canale cu latime/grosime de 2 mm inconjurate o frezare circulara fara colturi care sa dirijeze apa din sita fara a intampina rezistenta. la baza palniei, curentul format de cele 8 jeturi formeaza o miscare turbionara foarte puternica incat nu permite peletelor sa atinga acest punctu. Jetul nu este directionat perpendicular pe sita si dupa cum se vede in filmulet, daca ai fost atent, are o compunere conica.
Cu o pompa de 3000 litrii pe ora, conform simularilor efectuate de mine, se ot agita cu acest sistem minim 40 litrii de biopelete.
Chiar nu ti se pare interesant ?

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: