[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alber
Forum Index » Profile for alber » Messages posted by alber
Vedem si o locatie in My profile? Multam.
Dom' @coxanelu a fost banat
Nu-l mai cautati, ca nu raspunde
alber wrote:La tine Kh-ul prea mic este problema.

gengisghan wrote:Eu cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji de la KH. E mic... da' e bine.

Scuze, din viteza l-am mancat pe NU
gengiskhan wrote:Un sfat off-topic: eu cred ca 11 ore pe zi e cam mult. As lasa lumina 9 - 10 ore pe zi, chiar daca nu e foarte multa.

Daca vrei musai sa o tii asa tarziu aprinsa, baga o pauza de pranz. Cu toate ca dupa ora 21 nu cred ca plantele mai consuma ceva. Nu cumva zosterifolia da semne ca s-ar "inchide"?
La tine Kh-ul prea mic este problema.
Dar am o intrebare. De ce folosesti apa aia remineralizata si nu pui direct de la robinet? Zi care sunt proprietatile apei de la robinet, fata a o mai trece prin instalatia de osmoza.
Ne mutam in topicuri sectiuni dedicate? Va rog frumos.
De ce cerem lucrul acesta. Aici ne spunem buna ziua, bun venit, chestii d'astea. Si o mica prezentare. Probleme, idei, proiecte, si altele, le dezbatem in sectiuni special create, pentru a ramane informatia. Aici daca vin si prezint nu stiu ce schema de fertilizare sau nu stiu ce reactor, va fi uitat in scurt timp, iar cine va voi sa caute singur, nu va intra niciodata la Despre noi sa citeasca scheme de fertilizare.
Deci ne mutam, da?
Pai la 400 de lei ma mir cum de nu ai gasit. Spui ca nu ai gasit nimic bine doatat. Seturile sa stii ca sunt bine dotate, nu stiu ce asteptari ai fi avut.
A, daca vrei filtre externe, UV-uri si CO2-uri, astea vin pe parcurs
A ramas la vanzare doar filtrul
Frumos, as vrea sa-l vad peste vreo luna. Atunci poate nu vom mai vedea substratul

Am mutat eu topicul, nu mi se parea potrivit la "Despre Noi"
Ar merge si niste precizari referitoare la data la care trebuie facuta urmatoarea verificare
Uau, vad ca nu sunt doar albastrei. Deja s-au aclimatizat si incep sa arate tot ce pot. Frumoase nuante.
Bravos, felicitari
Dolly wrote:
ReluOlaru wrote:"Dupa un timp", sper s-o conving pe nevasta-mea sa curete ea acvariul

Vaaaiii!!! Cine citeste ce ai scris aici o sa creada ca e cea mai ingrata operatiune dupa fata pamintului.

Ba din contra. Este o onoare pentru persoana care beneficiaza de acest privilegiu. La mine si privitul acvariului costa, daramite atingerea lui. Asa ca....
Daca nu esti atent, poti zgaria geamul cu orice, chiar si cu un burete, daca "prinzi" vreun fir de nisip si apesi mai vartos.
Cu un pic de atentie insa, aceste neplaceri pot fi evitate
Merge Ludvigia repens fara probleme acolo. Este o planta easy, care te va invada usor. Poate putin mai tarziu, cand iti vei da seama cat de mult te incurca, vei renunta la Valisneria
Nici fara gelatina nu sunt probleme. Am folosit fara robinet avad doar zahar si drojdie si nu au fost probleme.
catalinm wrote:
alber wrote:Dobrý den, vítejte
Stai linistit, nu stiu ceha, gogu sa traiasca .
Oricum, bine ai venit iti urez si mai neaos si bafta in acvaristica

multumesc,
Asteptarea ma omoara ... am nevoie de ceva neoane si plante ... insa mai e pana la salariu

offtopic : merita asa ceva ? 110 E ?

Habar n-am ce balmajesc aia acolo, dar daca in banii astia ti se ofera toate acele produse, nu mai sta pe ganduri. Daca ar fi sa le iei separat, te-ar duce mult mai mult. Setul oricum e super ok.
cirotariu wrote:In alta ordine de idei, valurirea este mica, nu deranjeaza bulele de CO2 iesite prin filtrul de tigara.

Nu este un lucru care conteaza. Bulele de CO2 pot fi angrenate de curentii de apa in acvariu. Nu va fi nici o problema, ba din contra. Dizolvarea CO2 in apa va fi mai eficienta.
Treaba cu valurirea e alta: in momentul in care apa se agita la suprafata apei, se face un schimb de gaze. Iese CO2 si intra oxigen. Deci vei pierde CO2-ul. Ca exemplificare, iti pot spune ca la mine apa are o miscare de parca as sufla usor deasupra ei. De multe ori, cand imi scade debitul filtrului apa nu mai are nici un fel de miscare la suprafata.
Multumim mult, Marian. Pozele tale ne arata o acvaristica curata, corecta si palcuta.
Promiti sa mai pui niste poze peste vreo doua saptamani? Sa fie acvariul la maxim
Solutia ideala, care te scapa de dureri de cap, este difuzorul. Mic, estetic, eficient.
Dobrý den, vítejte
Stai linistit, nu stiu ceha, gogu sa traiasca .
Oricum, bine ai venit iti urez si mai neaos si bafta in acvaristica
Felicitari mosule. O fi calutul de la George, da' ochii lipiti de sticla acvariului ai tai au fost.

Forum Index » Profile for alber » Messages posted by alber
Go to: