[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: onut
Forum Index » Profile for onut » Messages posted by onut
Se poate închide,multumesc
Valabil !
Vând un kilogram de tetra granule vrac.pre? 100 lei.se poate vinde ?i mai pu?in dac? dori?ii( 500 gr).
Donez un mascul de labidochromis caeruleus de aproximativ 8-10 cm.
Salut! P?rerea mea la folosirea ledurilor la acvarii ar trebui s? fie moderat?,eu am folosit si m-am umplut de alge,eu am folosit 5050 de 14 w pe metru,plus ca se mai incalzesc, ard,etc.a?a ca am revenit la neoane mai precis aquaglo care din punctul meu de vedere îmi satisfac dorintele
Vând mâncare pe?ti tetra granule vrac.pre? 10 lei 100 gr.disponibil 1.5 kg.telefon 0745100136
Papa bun pt el
Salut! Eu cred ca nu are ce c?uta intr-un acvariu de Ciclide ca al t?u,din câte ?tiu are alte necesit??i,este peste nocturn ?i nu va avea pe unde s? stea ascuns în timpul zilei va fii terorizat când vor cre?te ciclidele mai mari,etc.
Vând pui Ciclide din urm?toarele specii:pseudotropheus elogantus,pseudotropheus estherae red ?i labidochromis caeruleus de aproximativ 1.5 cm.pre? 1 leu bucat?.mâncare tetra granulata vrac 600 gr- 50 lei .
Vând Ciclide africane pui din urm?toarele specii: pseudotropheus elogantus,pseudotropheus estherae red, labidochromis caeruleus ,dimensiune aproximativ? 1.5 cm pre? 1 leu.vat? perlon 250 gr 15 lei, 2 pachete c?rbune activ granulat nou.aproximativ 800 gr/ 1 litru , pre? 50 lei pentru cele 2.
Cump?r1-2 seturi de socluri t 8 cu prindere pe capac exact ca cel din foto.sau a?tept informa?ii unde pot g?si în Bucure?ti,site,magazin,etc.va mul?umesc anticipat
vand ciclide africane( malawi) pui de aproximativ 1.5 cm din urmatoarele specii;pseudotropheus estherae red,pseudotropheus elogantus,labidochromis caeruleus.pret 1 leu bucata.telefon 0745100136
Schimb mascul caeruleus 8-9 cm cu iodotropheus s .
Vând 2 M pseudotropheus elogantus 7-8 cm,1M caeruleus 8-9 cm, 4 caeruleus 3-4 cm.pre? 30 lei sau schimb cu hemichromis lifalili sau iodotropheus s. Tel 0745100136
Cump?r ciclide hemichromis lifalili de preferat peste 4-5 cm.
Încearc? s? ?ii acvariul acoperit cu ceva s? nu între lumina ?i vei avea icrele pe care le doresti
Vând pachet format din 3 familii de Ciclide din urm?toarele specii: labidochromis caeruleus 7 buc,pseudotropheus elogantus 6 buc, pseudotropheus estherae red 8 buc,iodotropheus s 1 buc.
Pe?ti sunt maturi ?i au dimensiunea aproximtiva între 7-10 cm. Pre? 250 lei
Labidochromis caeruleus. Pseudotropheus elogantus. Pseudotropheus estherae red .pui au aproximativ 1 -1.5 cm.schimb cu hemichromis lifalili sau vând 1 leu bucat?.?el 0745100136
Vând:2 buc c?rbune activ granule(290gr) 50 lei,1 buc vat? perlon (250 gr) 10 lei,anubias barteri(de la 10 lei firul) sau schimb cu pietre calcaroase gen horbach( cele g?urite) sau mopan .?el 0745100136

Forum Index » Profile for onut » Messages posted by onut
Go to: