[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Aqua
Forum Index » Profile for Aqua » Messages posted by Aqua
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by Aqua
sticla - 160lei parca, am luat-o prin aprilie, un tub silicon 15 lei + manopera 20 lei (ca nu l-am lipit eu) deci sunt 195 lei, numai acvariul propriu-zis.
apoi ar mai fi decorul, facut de mine, care m-a costat in jur de 30-40 lei; suportul, la construirea caruia m-a ajutat tata, in jur de 220 lei ("grinzi" 400*600mm, holsuruburi, ecusoane, coltari fier, lac cul. mahon, lac transparent, PAL in spate si deasupra, raft de sticla jos).
zilele astea am luat si incalzitor, aqua-el de 250w (40 lei); si vor mai fi cheltuieli legate de filtru, capac si instalatia electrica.
cateva poze cu noul acvariul asteptandu-si locatarii
[img=http://img01.picoodle.com/img/img01/6/11/16/t_d299cc949046.jpg]
image
image
image
image
image
cristi_ionescu_79 wrote: oricum eu cred ca e mai bun decat aquael (d-asta am avut si s-a transformat din incalzitor in fierbator)

am aquael-uri de 3-4 ani de zile si n-au fost probleme la mine..acum nush ce sa fac ca am gasit magazin in oras care are aquael,si cred ca m-ar costa mai ieftin decat sa iau dp site...
am vazut pe zooplus.ro modelul de 250W si ma gandesc sa-l cumpar. are cineva incalzitor de la de sera? e fiabil,durabil? ce comparatie a-ti face visavis de un hagen,aquael,tetra
in nici un caz,e chiar mai bine sa fie de 10.
Salut forumul acvariu.ro; n-am mai scris de mult timp si am asteptat acest post de tot atat timp.Noul meu acvariu de 300 l este gata 90%, adica: e gata suportul, acvariu e lipit de vreo 5-6 luni, acum o ora am pus apa in el, arata super tare si asa gol cum e el , urmeaza sa-i fac capac sapt. asta, sa-i iau filtru si incalzitor.
Ca decor am ales metoda home-made polistiren+ciment ,si zic eu ca mi-a iesit grozav (scuzati lipsa de modestie ),exact asa cum am vrut sa iasa, o sa pun si poze in seara asta cred (sper sa reusesc de data asta sa-mi fac album, daca nu rog un moderator sa ma ajute sa-l fac).
Acvariul (130*50*50)(sticla de 10) e umplut pana la h de 45cm din cauza intaritoarelor ce a trebuit sa le pun pentru a-i crea o rezistenta crescuta.
Ptr. cei ce au decor ca al meu, vreau sa-i intreb cat timp au tinut acvariul cu apa pentru indepartarea toxicitatii cimentului. Mentionez ca perioada dintre finalizarea decorului si umplerea acvariului cu apa consta in 3 luni, ajuta asta oarecum la micsorarea timpului in care tre sa-l tin cu apa?
spune-mi te rog, cam cat m-ar ajunge sa-mi fac un suport ca asta , avand dimensiunile acvariului 130*50*45. thnx
ti-ai facut suportul? eu inca nu,abia luna asta tre sa vb cu un tamplar
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index