[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Aqua
Forum Index » Profile for Aqua » Messages posted by Aqua
offtopic: cladophora se "prinde" de buturuga? am citit ca trebuie legata cu guta pentru fixare, si ma gandeam cam dupa cat timp pot indeparta guta ? am vreo 4-5 bile (cam desfacute) si vreau sa le prind de o buturuga
planta asta, cand am luat-0, cam asa arata, adik cu doar 3-4 frunze, stadiul in care e acum se datoreaza ciclidelor mele, cat priveste lumina,nu primeste acum decat de la un bec cu incandescenta de vreo 40W, urmand sa iau ceva neoane pentru acv. de 90 care-l voi planta pana de sarbatori.
ca sa nu mai deschid alt topic, mi-am permis sa-mi pun si eu aici planta mea neidentificata. am avut multa vreme specia asta, numai ca nu stiam ce e exact. acum, despre asta vanzatorul de la petshop mi=a zis ca ar fi o varietate de anubias. asa sa fie oare?
scuzati calitatea pozei.
image
vand acvariu 100*30*30 - 90l. laterale mici din sticla de 6mm, restu sticla de 8mm. Pret 80 lei.
acvariu e abia lipit, il dau pentru ca m-am razgandit asupra dimensiunilor - vreau unu' mai mare
in bucuresti n-am cum sa ajung zilele astea.ma gandeam ca poate mi le trimiti tu.daca nu se poate nu-i nici o problema.
EU! pe toate!
salut. se poate sa le trimiti la bacau? le-as vrea eu.
lumina albastruie e efectul de tungsten de la camera..o sa mai fac niste poze mai tarziu, fara efectul respectiv
ceva pareri? critici? comentarii??
e gata.in sfarsit.250l net (backgroundul a luat mult din volum).130*50*45.filtru:fluval4 plus, incalzitor: aquael250W, lumina :neon simplu (adik ieftin, ca n-am mai avut bani sa iau unu "acvaristic") de 40W.background de polistiren.cam sumbru.nisip normal de rau.
pesti: oscar tiger 1buc., cichla. labiatum (credeam ca-i citrinellum inainte) 1 buc.astept inca 1-2 locatari (ciclide robuste).
capac:lemn baituit si lacuit cu lac de yacht (sper sa tina cat mai mult )
PS: galeria nu merge (de mult timp) asa ca apelat la sprijinul celor ce ofera hosting de poze gratis .
look: (scuzati apa, cam tulbure)
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
SuperSteaua wrote:
viviparu'"]Schelet metalic, tati, fara discutie. Din teava rectangulara sanatoasa. Si bine facut.[/quote:9c6d0b2f0f wrote:

Daca tot suntem la capitolul mese pentru acvarii v-as ruga care aveti si puteti sa imi dati si mie poze sau schite (daca se poate si din ce material sun facute) cu mesele voastre de la acvarii.
De mentinut ca trebuie sa fie pentru un acvarii mai mari de 400l-500l.

Multumesc.

mi-am facut la acvariul meu de 250l masa din lemn de brad, imbinat la colturi bine; cu PAL la spate si deasupra.astea din lemn mi se par cele mai potrivite, si ca rezistenta si ca aspect.
alte schite pentru mese din lemn http://www.piranha-fury.com/information/article.php?id=20
http://www.cichlid-forum.com/articles/diy_stand.php
http://www.oscarfish.com/cms_view_article.php?aid=47&sid=12f49b070b081796c5795adddae0a974&pc_tzo=-28800&pc_d=20051110&pc_t=52485
apropos, e gata acvariul?? eu de abia mi l-am facut pe asta de 250 si deja planuiesc unu de vreo 500, cam ca al tau
am luat asa: 2 vent. de 6cm (12V, 0.15A) si un transformator 3-12V cu 1A.
o data cu astea am gasit si socluri ptr neon (dupa care am umblat tot orasul in ultimele 2-3 zile).
o sa bag 2 ventilatoate de 6-7, in spate, unu scoate,unu baga;ma duc azi sa-mi iau si poate gasesc si transformator.
multumesc de raspunsuri. ma apuc de treaba imediat ce termin de dat ultimul lac pe capac
o intrebare: cum alimentez un ventilator de instalatia neonului???
rog pe cei ce au vent. in capac sa ma ajute
hmmm...se pare ca am cam gresit aici,recunosc, erau mai eficiente pe orizontale , chestia e ca m-am cam grabit atunci si n-am luat in considerare var. asta. nah, asta e acum, ca sincer nu prea imi vine acum sa le dau jos, asa o sa ramana, sper sa tina cat mai mult
am vrut ca priza lor pe suprafata fetelor acvariului sa fie pe o suprafata cat mai lata, cat si pentru o lipitura mai solida.cu toate ca mi-au 'furat' 5 cm din inaltime pot sta linistit acum in ceea ce priveste efectul de 'burta'.
iulius2005 wrote:nustiu dece dar nu mi se deschid pozele tale .. mici aici le vad dar daca apas pe ele nu se fac mari

da stiu , e din cauza site-ului pe care le-am uploadat. o sa incerc sa fac un album, sa le pun acolo
uite niste poze cu acvariul meu,ca sa-ti faci o idee despre aplicarea intaritoarelor
image
image
image
bilti wrote: banuiesc ca vrei ciclide africane in acvariu..

astronotus + citrinellum

Forum Index » Profile for Aqua » Messages posted by Aqua
Go to: