Message |
|
offtopic: cladophora se "prinde" de buturuga? am citit ca trebuie legata cu guta pentru fixare, si ma gandeam cam dupa cat timp pot indeparta guta ? am vreo 4-5 bile (cam desfacute) si vreau sa le prind de o buturuga
|
 |
|
planta asta, cand am luat-0, cam asa arata, adik cu doar 3-4 frunze, stadiul in care e acum se datoreaza ciclidelor mele, cat priveste lumina,nu primeste acum decat de la un bec cu incandescenta de vreo 40W, urmand sa iau ceva neoane pentru acv. de 90 care-l voi planta pana de sarbatori.
|
 |
|
ca sa nu mai deschid alt topic, mi-am permis sa-mi pun si eu aici planta mea neidentificata. am avut multa vreme specia asta, numai ca nu stiam ce e exact. acum, despre asta vanzatorul de la petshop mi=a zis ca ar fi o varietate de anubias. asa sa fie oare?
scuzati calitatea pozei.

|
 |
|
vand acvariu 100*30*30 - 90l. laterale mici din sticla de 6mm, restu sticla de 8mm. Pret 80 lei.
acvariu e abia lipit, il dau pentru ca m-am razgandit asupra dimensiunilor - vreau unu' mai mare 
|
 |
|
in bucuresti n-am cum sa ajung zilele astea.ma gandeam ca poate mi le trimiti tu.daca nu se poate nu-i nici o problema. 
|
 |
|
EU! pe toate! 
|
 |
|
salut. se poate sa le trimiti la bacau? le-as vrea eu.
|
 |
|
lumina albastruie e efectul de tungsten de la camera..o sa mai fac niste poze mai tarziu, fara efectul respectiv
|
 |
|
ceva pareri? critici? comentarii??
|
 |
|
|
 |
|
|
 |
|
am luat asa: 2 vent. de 6cm (12V, 0.15A) si un transformator 3-12V cu 1A.
o data cu astea am gasit si socluri ptr neon (dupa care am umblat tot orasul in ultimele 2-3 zile).
|
 |
|
o sa bag 2 ventilatoate de 6-7, in spate, unu scoate,unu baga;ma duc azi sa-mi iau si poate gasesc si transformator.
|
 |
|
multumesc de raspunsuri. ma apuc de treaba imediat ce termin de dat ultimul lac pe capac 
|
 |
|
o intrebare: cum alimentez un ventilator de instalatia neonului???
rog pe cei ce au vent. in capac sa ma ajute
|
 |
|
hmmm...se pare ca am cam gresit aici,recunosc, erau mai eficiente pe orizontale  , chestia e ca m-am cam grabit atunci si n-am luat in considerare var. asta. nah, asta e acum, ca sincer nu prea imi vine acum sa le dau jos, asa o sa ramana, sper sa tina cat mai mult
|
 |
|
am vrut ca priza lor pe suprafata fetelor acvariului sa fie pe o suprafata cat mai lata, cat si pentru o lipitura mai solida.cu toate ca mi-au 'furat' 5 cm din inaltime pot sta linistit acum in ceea ce priveste efectul de 'burta'.
|
 |
|
iulius2005 wrote:nustiu dece dar nu mi se deschid pozele tale .. mici aici le vad dar daca apas pe ele nu se fac mari 
da stiu  , e din cauza site-ului pe care le-am uploadat. o sa incerc sa fac un album, sa le pun acolo
|
 |
|
|
 |
|
bilti wrote: banuiesc ca vrei ciclide africane in acvariu..
astronotus + citrinellum 
|
 |
|