raresr wrote:scuze ca m,a bag si eu pe aici , dar nu prea ai dreptate cu metalul eu si proiectez si execut si in metal si in pall

) dar parerea mea este ca si lemnul isi are frumusetea lui binenteles daca merge sa il faca la cineva care s epricepe si mai ales daca vrea din stejar, ar face cateva combinatii de , iti dau in scris ca este si mai rezistent si mai estetic lemnul este lemn
Vorbim impreuna si ne intelegem separat.

Nu am facut afirmatia ca lemnul nu ar fi estetic.Daca
as gandi asa ceva despre lemnul masiv de pe pozitia unui designer care se ocupa de 8 ani de proiecte de amenajari interioare complete (inclusiv mobilier) inseamna ca as fi un cretin cu acte in regula. :paperbag:

:paperbag:
Ma bucur ca imi dai in scris ca lemnul este mai estetic decat otelul, nu m-as fi gandit la asta.Reciteste ce am scris:
siliconu` wrote:Varianta a doua nu e mai ieftina si nici mai usor de construit.Sigur ca il poate face un nea Caisa in garajul lui matusa-sa, dar depinde si ce pretentii ai la aspect.Iti spun din perspectiva unuia care proiecteaza si executa (si nu in garaj ) mobilier de multi anisori...
Adik m-ai contrazis ,da` ai spus ce am spus si eu in alta forma.REPET, nu oricine este in stare sa faca un mobilier din lemn masiv care sa fie executat la un standard de calitate multumitor ca sa nu zic perfect.In schimb cu un buget redus iti poti construi din PAL+profile otel un dulap rezistent si relativ estetic.Cu scuzele de rigoare daca am purtat discutia un pic dincolo de scopul si interesele site-ului Acvariu.ro, am vrut doar sa-i prezint colegului Arnoldx doua variante posibile a constructiei unui dulap acvariu.Alegerea ii apartine in functie de buget, pretentii,asteptari, etc.
Acvaristu` wrote:spune-mi te rog, cam cat m-ar ajunge sa-mi fac un suport ca asta , avand dimensiunile acvariului 130*50*45. thnx
Daca intrebarea imi era adresata mie, nu te pot sa-ti dau un raspuns pertinent din doua motive:
1.Nu executam lucrari mici (un dulapior)-deci nici nu pot sa-ti fac o calculatie.
2.Nu dispunem de materialul din poza (din cate se vede doar usile sunt din lemn masiv, restul pieselor sint executate din PAL furniruit+profile de lemn la margini