| Message |
|
|
Baga bomba nu te lasa...si pozele bineiteles!
|
 |
|
|
Hooooooooooo peste de juma' de metruuuuuuu
Atentie creste foarte mare
|
 |
|
|
|
Cum nu se atinge nimeni de frumoasele Eustralis(si cum nu mai am loc),vand la SFERTde pret!!!!!!!!
pachet de31 de fireX4lei=124lei (intre15-50cm lungime)
deci pret nou:30lei!!!!!!!!!!!!!!
Restul raman:
valisneria nana(atentie nana!!!)2lei planta cu radacini,stoc:4 plante,
Pogostemon stellata(eusteralis) 4lei firul(intre15-40cm)stoc:15 fire,
Hidrocotyle lucocephala 3lei planta(cu 4-6 palariute) stoc:5plante,
Higrophila polisperma rosanerving 1leu firul(15-35cm)stoc:15fire
Plantele sunt sanatoase fara alge si se scot doar in ziua expedierii!
(posibile reduceri si bonusuri)
pm,sau beep pe 0745363044(intre orele10-22
|
 |
|
|
|
(alex ti-am raspuns la pm)
mai adaug ceva:
Mai adaug:
un pachet de Eustralis,la juma' de pret:31 de fireX4lei=124lei (intre15-50cm lungime)
Pret pachet 60lei!!!
si mai adaug cateva fire valisneria nana(atentie nana!!!)2lei planta cu radacini.
restul raman:
pm,sau beep pe 0745363044(intre orele10-22)
|
 |
|
|
|
+ceratopteris cornuta are o viteza si un voluuuuuuuuum de necrezut
|
 |
|
|
Totul este beton!(la propriu!)
Totul va fi beton,cand schimbi pietrisul(si ghivecele el arunci),si plantezi plantutele in pietris.
Altfel e ok.
Succes!
|
 |
|
|
georeo wrote:salut, acvariul a suferit cateva modificari poate de data asta va smulg si ceva comentarii, critici...
Ce comentari domne?!
"Da-te deacia",la concurs cu tine!
P.s. Eventual lasa plantele putin sa se mai inalte,sau pune mai multe care cres in inaltime,ca e prea gol.Sau eu sunt prea taran de stilul vechi de olandez?
Si ale comentarii sa nu mai astepti de la mine pana ce nu mi-l pun la punct al meu olandez!!!
|
 |
|
|
nano, atept "ca pe Mesia" orice cuvant scris de la tine(cu totul ca n-am inteles nimic)...
Dar am si eu o intrebare:in legatura cu plant grow,de la Aqua medic,am inteles bine?este la fel de bun ca si un metal halide????daca da, zii sa-mi arunc dennerle-urile
|
 |
|
|
|
Reactualizare:
Vand 1 tub Juwel nature 54w t5(pentru plante)4100k,1200mm(lung)si inca 2 tuburi Juwel day 54w, t5,9000k,1200mm(lung) folosite exact 5 saptamani(pret magazin 83-86lei bucata)
Pret pachet 175lei sau60lei bucata+taxe.
Bonus, impachetez in cutie ,special pt.ele(sigur nu se sparg)
Tot aici vand radacini mopan:39x25cm=35lei;30x16cm=20lei
mangrove 33x22cm=25
Pm sau beep0745363044
|
 |
|
|
Reactualizare:
pm,sau beep pe 0745363044(intre orele10-22)
Uploaded with ImageShack.us
|
 |
|
|
Pana când nu pui poza,nu-ti raspund
Am glumit  Dar chiar nu stiu.Cum ?i-am mai zis la mine si turul si returul se oreste paralel,cu o singura miscare.Dar sincer,de ce vrei sa scoti toata apa??  Asteptam sa mai raspunda si altii.
|
 |
|
|
poze mai repede 
|
 |
|
|
|
AHO AHO!!!
WELCOME HOME!
Sa traiesti,si sa cureti repede filtrul ala si dup-aceea revino cu poze,sa vedem ce s-a mai schimbat!
|
 |
|
|
Mai baieti si fete!
Cu totiiiii ati venit sa ma suparati pe mine?nici o problema,oricum nu ma supar,Claudiavis daca vrea un acvariu echilibrat(sau si voi)ca al meu tre' sa ma asculte,iar daca nu,atunci
tot nu e nici o problema
Hai sa va dezvalui secretele:1colega noastra doar atunci o sa schimbe bazinul cu mai mare evident(peste cateva saptamani,garantez)daca o mai pun sa cumpere pesti
2ati vazut banc "fericit" de rasbora 4-5 pesti?
3ati vazut ,molly fericit fara pereche?
4ati vazut macro intr-un acvariu,unde(nu se pune pps etc)se pun 2faramitaturi de pureci uscati?pt asta e schimbul de apa si invers hrana multa
5ludwigia imi creste intr o saptamana la 90cm ,dar zii ceva mai bun!ps poate e 25 de litri dar cu 40-50 inaltime
in nano ul meu tot ludwigi si eustralis am dar e adevarat nu e de 25l,e doar de 18l  dar nu arata nici cum!
6voi dati sfaturi"bune"cu miile de postari,si va legati de un incepator de 3 luni?macar eu am citit,si am aflat ca sunt buni si vechi acvarist care schimba apa(atentie la picatura!)120% pe ziiiiiiiii!deci stati pe forum de mii de ani si eu tre' sa vi le zic?nici o problema,va ajut daca imi permiteti daca nu,ma retrag,si daca am gresit si pretindeti chiar imi cer scuze,dar repet uitati va la bazinul meu(nu e cu photoshop)
|
 |
|
|
|
Ferropol jbl,mai bun de cat tetra!mai pot sa pui 2 razbora sau pereche pt molly.hrana de 4x/zi Putinsi schimburi de apa 2x30%/saptamana
|
 |
|
|
|
Ludwigia repens rubin,dar totusi ai nevoie de 0,3-0,5w/litru,si micro sau macar Fe,ca altfel o sa se inverzeasca!si multi pesti(adic? excremene=macro)
Dar da-ne detalii,ce bazin ai,inaltime,pesti etc?!
|
 |
|
|
Nu schimba de cât 50% apa si baga poze prietene!
|
 |
|
|
Daca aia 12 pesti sunt chiar pui atunci e ok,dar daca sunt mai marisori,muta i,c?ci ai loc destul in acela de 60l,si vrem mai multe poze!
|
 |
|
|
mmda,eu am controller ph+temperatura,si imi indica 27 grade(cu acuratete de0,06 grade celsius!!!),mai am vreo 2 termometre cu alcool,unul arata 28,si altul 28,5(intre timp le-am si scos sa nu inebunesc )si am filtrul eheim thermo 2180,setat la 28,8 grade,care e adevarul?
|
 |
|
|
 dolly
|
 |
|
|