[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: goldman
Forum Index » Profile for goldman » Messages posted by goldman
Baga bomba nu te lasa...si pozele bineiteles!
Hooooooooooo peste de juma' de metruuuuuuu
Atentie creste foarte mare
Cum nu se atinge nimeni de frumoasele Eustralis(si cum nu mai am loc),vand la SFERTde pret!!!!!!!!
pachet de31 de fireX4lei=124lei (intre15-50cm lungime)
deci pret nou:30lei!!!!!!!!!!!!!!
Restul raman:
valisneria nana(atentie nana!!!)2lei planta cu radacini,stoc:4 plante,
Pogostemon stellata(eusteralis) 4lei firul(intre15-40cm)stoc:15 fire,
Hidrocotyle lucocephala 3lei planta(cu 4-6 palariute) stoc:5plante,
Higrophila polisperma rosanerving 1leu firul(15-35cm)stoc:15fire

Plantele sunt sanatoase fara alge si se scot doar in ziua expedierii!
(posibile reduceri si bonusuri)
pm,sau beep pe 0745363044(intre orele10-22
(alex ti-am raspuns la pm)
mai adaug ceva:
Mai adaug:
un pachet de Eustralis,la juma' de pret:31 de fireX4lei=124lei (intre15-50cm lungime)
Pret pachet 60lei!!!
si mai adaug cateva fire valisneria nana(atentie nana!!!)2lei planta cu radacini.
restul raman:

pm,sau beep pe 0745363044(intre orele10-22)
+ceratopteris cornuta are o viteza si un voluuuuuuuuum de necrezut
Totul este beton!(la propriu!)
Totul va fi beton,cand schimbi pietrisul(si ghivecele el arunci),si plantezi plantutele in pietris.
Altfel e ok.
Succes!
georeo wrote:salut, acvariul a suferit cateva modificari poate de data asta va smulg si ceva comentarii, critici...

Ce comentari domne?!
"Da-te deacia",la concurs cu tine!

P.s. Eventual lasa plantele putin sa se mai inalte,sau pune mai multe care cres in inaltime,ca e prea gol.Sau eu sunt prea taran de stilul vechi de olandez?
Si ale comentarii sa nu mai astepti de la mine pana ce nu mi-l pun la punct al meu olandez!!!

nano, atept "ca pe Mesia" orice cuvant scris de la tine(cu totul ca n-am inteles nimic)...
Dar am si eu o intrebare:in legatura cu plant grow,de la Aqua medic,am inteles bine?este la fel de bun ca si un metal halide????daca da, zii sa-mi arunc dennerle-urile
Reactualizare:
Vand 1 tub Juwel nature 54w t5(pentru plante)4100k,1200mm(lung)si inca 2 tuburi Juwel day 54w, t5,9000k,1200mm(lung) folosite exact 5 saptamani(pret magazin 83-86lei bucata)
Pret pachet 175lei sau60lei bucata+taxe.
Bonus, impachetez in cutie ,special pt.ele(sigur nu se sparg)

Tot aici vand radacini mopan:39x25cm=35lei;30x16cm=20lei
mangrove 33x22cm=25
Pm sau beep0745363044
Reactualizare:

pm,sau beep pe 0745363044(intre orele10-22)
image

Uploaded with ImageShack.us
Pana când nu pui poza,nu-ti raspund
Am glumit Dar chiar nu stiu.Cum ?i-am mai zis la mine si turul si returul se oreste paralel,cu o singura miscare.Dar sincer,de ce vrei sa scoti toata apa?? Asteptam sa mai raspunda si altii.
poze mai repede
AHO AHO!!!
WELCOME HOME!
Sa traiesti,si sa cureti repede filtrul ala si dup-aceea revino cu poze,sa vedem ce s-a mai schimbat!
Mai baieti si fete!
Cu totiiiii ati venit sa ma suparati pe mine?nici o problema,oricum nu ma supar,Claudiavis daca vrea un acvariu echilibrat(sau si voi)ca al meu tre' sa ma asculte,iar daca nu,atunci
tot nu e nici o problema
Hai sa va dezvalui secretele:1colega noastra doar atunci o sa schimbe bazinul cu mai mare evident(peste cateva saptamani,garantez)daca o mai pun sa cumpere pesti
2ati vazut banc "fericit" de rasbora 4-5 pesti?
3ati vazut ,molly fericit fara pereche?
4ati vazut macro intr-un acvariu,unde(nu se pune pps etc)se pun 2faramitaturi de pureci uscati?pt asta e schimbul de apa si invers hrana multa
5ludwigia imi creste intr o saptamana la 90cm ,dar zii ceva mai bun!ps poate e 25 de litri dar cu 40-50 inaltime
in nano ul meu tot ludwigi si eustralis am dar e adevarat nu e de 25l,e doar de 18l dar nu arata nici cum!
6voi dati sfaturi"bune"cu miile de postari,si va legati de un incepator de 3 luni?macar eu am citit,si am aflat ca sunt buni si vechi acvarist care schimba apa(atentie la picatura!)120% pe ziiiiiiiii!deci stati pe forum de mii de ani si eu tre' sa vi le zic?nici o problema,va ajut daca imi permiteti daca nu,ma retrag,si daca am gresit si pretindeti chiar imi cer scuze,dar repet uitati va la bazinul meu(nu e cu photoshop)
Ferropol jbl,mai bun de cat tetra!mai pot sa pui 2 razbora sau pereche pt molly.hrana de 4x/zi Putinsi schimburi de apa 2x30%/saptamana
Ludwigia repens rubin,dar totusi ai nevoie de 0,3-0,5w/litru,si micro sau macar Fe,ca altfel o sa se inverzeasca!si multi pesti(adic? excremene=macro)
Dar da-ne detalii,ce bazin ai,inaltime,pesti etc?!

Nu schimba de cât 50% apa si baga poze prietene!

Daca aia 12 pesti sunt chiar pui atunci e ok,dar daca sunt mai marisori,muta i,c?ci ai loc destul in acela de 60l,si vrem mai multe poze!
mmda,eu am controller ph+temperatura,si imi indica 27 grade(cu acuratete de0,06 grade celsius!!!),mai am vreo 2 termometre cu alcool,unul arata 28,si altul 28,5(intre timp le-am si scos sa nu inebunesc )si am filtrul eheim thermo 2180,setat la 28,8 grade,care e adevarul?
dolly

Forum Index » Profile for goldman » Messages posted by goldman
Go to: