[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georeo
Forum Index » Profile for georeo » Messages posted by georeo
Salut, scot spre vanzare urmatoarele plante:

limnophila aromatica 8 fire cu multi pui - 2 lei/fir
tonina sp belem - 13 fire - 3 lei/fir
limnophila aquatica - 3 fire mari - 2 lei/fir
myriophyllum tuberculatum - 7 fire - 1 leu/fir
polysperma sunset - 8 fire - 1 leu/fir
micranthemum umbrosum - 10 fire - 1 leu/fir
microsorum - 8 pui 5cm - 1 leu/pui
staurogyne bonus

Comanda minima 30 lei sau pe intreg pachetul 65 ron plus taxe (7 lei posta romana)
Multumesc.
Se poate inchide, plantutele au alt stapan. Va multumesc.
Nu e un comportament anormal si scalarii mei aveau ''boala'' mai ales pe limnophila aromatica, scalarii sunt pesti omnivori si se hranesc adesea cu diferite tipuri de plante... incearca sa cumperi mancare cu aport mai mare de vegetale, poate-ti va lasa plantele in pace. Succes
Cum spune si titlul, donez staurogyne cantitate suficienta sa plantezi un acvariu de 180 l , hydroc 5-6 palariute, crypto 1 plantuta. Plantele se vor ridica de doritori din zona morilor.
Felicitari pentru acvariu mai ales ca este destul de greu sa reusesti sa mentii plantele la un anumit nivel avand temperatura ridicata necesara pentru discus. Sa-ti traiasca soldateii!
Salut,

Imi pare rau pentru pestii tai, o prima intrebare le-ai dat cumva hrana vie? buturugi nou introduse? banuiesc ca ai avut fluctuatii de ph foarte mari, probabil ai umblat mult in acvariu ai deranjat substratul cu aquabasis, poate ca in nisipul vechi a ramas mulm si cine stie ce goange a eliminat ... alta explicatie nu gasesc...

Un substrat foarte bun este volcanit de la aqua medic - am in acvariu si e foarte ok, legat de fertilizanti mai bine mergi pe florapol decat pe aquabasis iar lichid pps pro / trace mixt. Sunt cele mai ieftine si optime variante.
Cred ca toate mutarile astea pe care le-ai facut au tulburat apa, nu grabesti ciclarea prin adaosul de apa din acvariul vechi in cel nou, singurul avantaj este ca apa nu mai contine cl, cel mai bine este sa ai rabdare si sa cumperi un test de nitriti(no2). Poti adauga zilnic mici cantitati de mancare pentru pesti pt a grabi ciclarea, succes.
cred ca acvariul are 6 litri si oscarul 60 de ani iar guppy sunt sub acoperire - ceea ce spui tu contrazice orice logica
din genul asta de discutii iti dai seama cat de ingenios e romanul, totusi mi se pare multa bataie de cap si nu as mai suporta inca 2 prize programabile la mataraia pe care deja o am si raman pe fertilizarea manuala ... cel putin asa nu poti da gres. Multumesc pentru raspunsuri.
Dozatorul de la eheim are incredibila capacitate de 80 ml iar dozajul zilnic poate fi de 8 ml asadar total inutil.. @alber am gasit eu pe goagal doar chestii industriale... oricum cred ca raman la lucru manual .
multam frumos pt raspunsuri, daca era cineva sa faca asa ceva era clar ca trebuia sa fie eheim,@antoniot eu fertilizarea incerc sa o fac inainte sa se aprinda lumina cand e somnul ala dulce si fertilizez zilnic... de aceea mi-ar prinde bine un asemenea aparat. @merlin lasa-mi contul
Exista vreun dozator automat pentru fertilizarea lichida sau a incercat cineva sa faca asa ceva? As da juma de imparatie pt un asemenea aparat
cel mai indicat este sa injectezi cu seringa direct asupra algei, succes.
se poate inchide, plantele au ajuns la userita gabyciuli, multumesc de gazduire
alga este rodophyta sp2 si rezulta de la un dezechilibru intre calciu si magneziu cat si a excesului de fier Poti scapa de ea cu easy carbo.
sa inteleg ca in romania nu exista importator? am dat o raita pe goagal si nimic...
salut,
ce bine arata un acvariu lat ... succes cu proiectul, o intrebare off-topic daca mi se permite - de unde pot achizitiona tuburi giessman?
uita-te mai atent si vezi daca pe margine plantei s-a format un fel de par... de obicei bba-ul apare pe margine plantelor in special pe plantele cu crestere lenta gen anubias. Ai bomba asadar inevitabil fluctuatii de ph ... exact ce-i place bba-ului.
plantele scoate-le din respectivul ghiveci si planteaza-le direct in substrat dupa ce elimini vata din cosulet, iti sugerez sa mergi pe pesti rezistenti gen noeni ... oricum pesti de talie mica din aceeasi familie(characidae).
O data cu venirea primaverii au iesit la vanzare urmatoarele plantute:

Didiplis diandra - 20-30 fire (plantele sunt cu radacini)
blyxa japonica - 2 tufe
pui de microsorum (4-5 pui de 4-5 cm)
hydrocotyle verticillata - 3 palariute
staurogyne - 5-6 fire
anubias barteri var nana - 1 plantuta cu 4-5 frunze
tonina belem - 1 plantuta

pret pt pachet 50 lei plus transport (7 lei posta romana)

Plantele provin din bazinul cu semnatura: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/13616.page

Forum Index » Profile for georeo » Messages posted by georeo
Go to: