| Message |
|
|
|
Salut, melcul a trecut in lumea celor drepti si pute atat de urat ca a intrat in putrefactie.Ph-ul acid si deficienta de calciu le este fatal. Succes.
|
 |
|
|
|
Se poate inchide, multumesc inca odata pentru gazduire.
|
 |
|
|
|
Salut,
Plante la vanzare dupa cum urmeaza:
tonina sp belem - 3 lei/fir multe fire
eriocaulon setaceum - 3lei/fir multe fire
microsorum - 4 tufe mari la cca 20 cm cu multe frunze - 10 lei/tufa
blyxa japonica - 20 tufe - 2lei/tufa
staurogyne - 0.5 ron planta (majoritatea varfuri)
Comanda minima 40 lei, bonusuri la comenzile mai mari. Multumesc
|
 |
|
|
|
Salut,
In caz de dropsy pestele nu se mai hraneste iar ca simptome inoata haotic, cu capul in jos... pentru a nu se ridica la suprafata, in cazul tau cred ca este doar durduliu, poate prea multa mancare? De inmultit greu de crezut, cum a zis si aberdain.
|
 |
|
|
fa-i o poza mai clara, chiar sunt curios ce extraterestri iti viziteaza acvariul
|
 |
|
|
Salut,
Bine ai venit, pana acum suna bine - hai cu pozele
|
 |
|
|
|
plantele au alt stapan, se poate inchide, multumesc de gazduire
|
 |
|
|
|
Salut,
Atentie de unde procuri hrana vie gen larve, tubii pentru ca exista sansa sa-ti intoxici pestii si sa adaugi diferite boli in acvariu, eu unul sunt patit, mai bine folosesti hrana congelata si alternativ hrana gen fulgi Pentru guppy este foarte buna si hrana cu aport de vegetale. Succes.
|
 |
|
|
|
Donez cateva plantute de microsorum, sunt atinse doar pe radacini de bba, in rest plantele sunt sanatoase si doritoare de stapan. Inca odata specific ca nu trimit in alte judete, cei care le vor vin personal sa le ridice din zona morilor. Multumesc.
|
 |
|
|
Helenele depun la interval de cateva saptamani, din cate stiu depun un singur ou si asta numai daca se hranesc cu alti melci... iar puii dupa eclozare se ascund in substrat pentru cateva saptamani, la tine acum au iesit la lumina  , nu sunt deloc pretentiosi la parametri apei pentru inmultire, ai mei supravietuiesc la un ph de 6.4 si kh de 3.
|
 |
|
|
|
Depinde de talia fiecarui peste cu cat este mai mare cu atat are nevoie de mai mult spatiu...Eu unul intr-un acvariu de 90 l as tine maxim 20 - 25 pesti de talie mica gen neoni rasbora etc.
|
 |
|
|
|
Salut,
Betta au obiceiul de a mai ciupi pestisorii mai ales guppy, iar carasii nu au obiceiul de ai ciupi ci de ai infuleca cu totul; intotdeauna pestele mare il papa pe-ala mic. Incearca sa renunti la betta si carasi iar ca regula generala ramai la specii din aceeasi familie daca nu macar compatibili. Succes!
|
 |
|
|
|
Salut,
Problema ta nu se trage de la neoane... ci de la bomba de co2, bba-ul apare din cauza fluctuatiilor de ph, plus acvariul este slab plantat.. daca nu are cine sa pape nutrientii automat algele se vor satura. BBA-ul infloreste mai ales cand nivelul fosfatilor este mai mic decat cel al nitratilor, niste teste ar fi edificatoare. Succes.
|
 |
|
|
|
nimeni?
|
 |
|
|
|
Salut,
Momentan am acvariul iluminat cu neoane osram 865 si 830 T5 si as vrea sa stiu daca merita investitia in neoane dedicate in conditiile in care neoanele mele de 54 w ar costa toate 4 in jur de 100 lei si de ex neoanele giessman ar costa 100 lei per buc, un jbl pe la 85 lei... etc Am mai vazut neoane aquatic nature sau blau ceva mai ieftine pe la 50-60 lei buc. Intrebarea este daca diferenta de calitate este atat de notabila incat sa merite investitia si daca ati incercat neoanele aquatic sau blau sau ce imi recomandati?
Multumesc
|
 |
|
|
|
Acvariul pare gol pentru ca plantele nu au crescut .. iar schimbarea este facuta acum 2 zile dar stii cum se spune - cu rabdarea treci marea, in rest nu prea mai am unde sa mai adaug vreo buruiana.
|
 |
|
|
si o poza de ansamblu:
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
salut, plantele nu au alge dar din pacate s-au vandut..
|
 |
|
|
|
toate plantele s-au dat in afara de tonine pentru toate firele 30 lei (au ramificatii)
|
 |
|
|