[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: georeo
Forum Index » Profile for georeo » Messages posted by georeo
Ceea ce ai indepartat tu erau pui iar legat de inmultire eu unul nu am auzit sa se inmulteasca "prin eliberare in apa" ci prin rizomi.
Multumesc pentru raspunsuri, chiar imi parea rau sa tai floarea si sa nu ma bucur de ea o sa revin cu poze
Planta mea sau mai bine zis plantoiul meu are undeva la 20 fire si lungimea de peste 50 cm substratul este volcanit cu jbl florapol. Vroiam o confirmare ca planta nu moare dupa inflorire, multumesc frumos.
Nu am inteles gresit, planta s-a topit la scurt timp dupa ce a inflorit, am citit si pe alte forumuri de-afara ca dupa inflorire ar inceta cresterea si ar tinde spre topire: http://www.thekrib.com/Plants/Plants/Barclaya.html. Ce ma sfatuiti sa fac?
Ca sa fiu mai exact i s-a intamplat unui coleg acvarist sa infloreasca si dupa sa dea ortul popii (nu el ci planta asa ca mai bine intreb. Promit poze.
Multam frumos, eu aveam informatii ca atunci cand infloreste planta moare...
Salut,

Tocmai imi infloreste barclaya si as vrea sa stiu daca a mai patit-o cineva sa i se fi topit dupa inflorire sau daca stiti ca asa se intampla ca sa stiu daca ii tai floarea sau nu.....

Pur si simplu m-am logat din greseala fara _vl si a mers..... Sterge georeo_vl.
@alber prezentarea este facuta http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/12101.page
Intr-adevar latimea este de 40 dar ce am spus ramane valabil. Un acvariu cat mai lat e avantajos.
sal,

fa-l cu latimea de 50 de exemplu cei de la juwel 180 dimensiunea clasica 101*41*50 - 180 l, te va ajuta mult la aranjatul plantelor si aspectul acvariului in general daca vrei sa adaugi o buturuga etc.... Inaltimea prea mare nu este recomandata pentru acvariile plantate.

spor la treaba.
sal, m-am confruntat cu aceeasi problema si este suficient sa maresti nitratii, va disparea de la sine.
aspiratorul are alt proprietar se poate inchide, multumesc
ai pm

multumesc
Sal,

Vand aspirator eheim 3531 cumparat in februarie in stare perfecta de functionare , pret 150 lei.

multumesc
sa fii atent daca ai fertilizant in sol, in cazul asta nu este indicat sa aspiri pt ca vei introduce in coloana de apa surplus de fertilizant si te vei umple de alge, cel mai bine e sa-l plantezi masiv, in rest ti-a explicat f bine kmol.
Eu am in jur de 300 rc in acvariu si vreo 8 ancistrusi dintre care 4 maturi la 3 ani si nu am probleme.
sunt inofensivi cu crevetii
nu intra aer, mergi pe incredere
se monteaza pe furtunul de tur (care intra in filtru) pentru ati absoarbe biofilmul de la suprafata, iti recomand sa tai furtunul si sa montezi un teu, daca il pui de direct o sa ai parte de un zgomot neplacut din cauza debitului prea mare.

Forum Index » Profile for georeo » Messages posted by georeo
Go to: