Message |
|
Sal,
Dupa cum spune si titlul am spre vanzare 20 kg de piatra dragonstone.
Pietrele sunt de inalta calitate si diferite marimi, doritorii primesc poze cu fiecare piatra/pietricica in parte.
Pret 250 lei.
Accept si unele schimburi din domeniul acvaristicii sau nu ...
|
 |
|
Setupul este inpirat de aici :

|
 |
|
Sal,
Noul setup House of Rock:

|
 |
|
Sal
Gazonul este monte carlo iar printre pietre am pus tripartita... dlui staurogyne culmea nu i-a mai placut de mine si cum iubire cu forta nu se poate, ne-am despartit 
|
 |
|
Evolutie:

Scuzati data ... am uitat sa setez aparatul ...
|
 |
|
|
 |
|
In cazul meu nu plantele au fost buba ci pestii, erau ingramaditi intr-un acvariu provizoriu, imi era teama sa nu-mi moara bacteriile din filtrul (fiind oprit), dezastrul din casa ... si mai ales privirile ucigatoare ale sotiei!
|
 |
|
Eu zic ca este poza de vina, revin in seara asta cu o poza cu acvariul limpede, pare usoara ideea de iwagumi dar sincer am invartit la pietrele alea vreo 3 ore si pana la urma la forma asta am ramas ... chiar mi se acrise la un moment dat ...
|
 |
|
Salutare,
Noul set-up:
Pietre dragonstone, plante staurogyne intre roci si monte carlo ca si covor principal si cam atat...
Revin cu poze dupa limpezire, aceasta poza era imediat facuta dupa aranjamentul pietrelor.
|
 |
|
Sa le stapanesti cu placere
|
 |
|
In cazul meu a fost o necesitate capacul de unde rezulta si distanta neoanelor de luciul apei ... necesitatea a fost sotia si bebeul - din cauza umiditatii mi-a fost teama sa nu-l afectez la plamani ... dar imi este dor de un open top ... mult mai lejer
|
 |
|
Sa zic 3 - 5 cm, lucru care ma enerveza - din cauza perlarii imi pateaza reflectoarele, si inaltimea de 45 ajuta mult.
|
 |
|
aaa ce cum .. acum am vazut si eu  ) felicitari Alex pt concurs, cat despre carcoteala am o singura vb ... gura lumii numai pamantul o astupa ...
|
 |
|
Flosesc 2 giesemann aqua flora si 3 giesemann midday... asadar 3 de 6500 si 2 probabil de 3500 nu dau temperatura la flora cei de la giesemann, oricum sunt roz
|
 |
|
|
 |
|
Sal,
Dupa cum spune titlul donez o cantitate mare de pogostemon erectus si cateva fire de staorogyne doar in Rm Valcea, nu trimit in tara!
|
 |
|
Sal,
Iata si noile poze cu acvariul:

Si ultimele achizitii ludwigia pantanal si ludwigia mini super red care intr-adevar e SUPER RED  , Va urma o rearanjare mica a plantelor dupa ce si-au facut de cap cu crescutul ca deh sa am material de lucru
|
 |
|
Multumesc, cam asta a fost si ideea mea, sa adun plante cu paleta de culori cat mai variata.
|
 |
|
Multam mult pentru cuvinte, cate poze noi:

|
 |
|
Sal,
Eu o stiam sub numele de rotala macrandra red sp mini ... dar seamana si cu macrandra japan... daca nu o fi aceeasi planta, cert e ca arata identic cu rotala macrandra green dar este rosie.
Multumesc dar repet, toate felicitarile se duc catre voi cei implicati care au facut posibil acest concurs, primul de acest gen din Romania! BRAVO!
|
 |
|