[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiF
Forum Index » Profile for MihaiF » Messages posted by MihaiF
bazinul a ajuns la final de drum . Aceasta este ultima poza cu el. Este fara detalii si fara pretentii deoarece a fost destul de tare afectat de BBA. Practic pot zice ca nu l-am mai putut controla si m-am si plictisit sa mai lupt cu alga asta ...
Am facut un reset de ceva vreme , am sa il prezint in curand . Pestii sunt bine , cele 2 perechi au ajuns la o buna convietuire in acvariu si au mai crescut
E bine ca ai ales filtrele Eheim , sunt foarte bune.
Filtru extern cumpara Eheim. Daca mergi pe Juwel , are filtru intern de fabrica si Juwel face cam cele mai bune filtre interne ce se produc. Daca mergi pe acvariu Eheim atunci ambele filtre ( intern/ extern ) Eheim.
Primul lucru este o masuratoare corecta a NO3 -ului. Testele 6 in 1 nu is bune. Trebuie sa cumperi un test de apa la picatura de la compania JBL de exemplu. Dupa ce testezi apa cu el mai vedem ce si cum .
Si Juwel are standuri pt ambele modele Rio sau Vision si inca standuri frumoase. Fa o comparatie intre ele si vezi si ca pret. Ce ti-am trimis eu link erau bazinele fara stand , la care se mai adauga pretul standului.
Biotopol , ieftin si bun.
La Juwel te-ai uitat ?
https://www.hornbach.ro/shop/Acvariul-JUWEL-Rio-240-iluminare-cu-LED-pompa-filtru-incalzitor-fara-dulap-inferior-negru/6271363/produs.html

Sau

https://www.hornbach.ro/shop/Acvariu-Juwel-Vision-260-led-alb/6342122/produs.html

E parerea mea o chestie de gust , dar pt mine Juwel mi se pare peste Eheim la design , plus o experienta cu vreo 20 de ani mai mare la parte de lucru cu sticla. ( pe filtre Eheim e rege ). Poti merge pe borcan Juwel + filtru extern Eheim ( eu combinatia asta o am )
Si acum am nevoie de putin ajutor de la voi :

asta e alga care ma supara , o recunoaste cineva ? ce fel de alga este ?
firisoarele acelea verzi care se afla deasupra gazonului ...
ieri perechea ''mai noua '' a depus din nou
totusi ceva ma supara la bazin. Am probleme cu alga filamentoasa. Daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi , ce sa fac sa ii vin de hac , as fi foarte multumit .
Bazinul s-a maturizat . Am dat si ultimul scalar solo si am ramas cu 2 perechi. Sunt destul de bune prietene cele 2 perechi. Scandalurile sunt rare si de amplitudine mica .
Is tare frumosi pestii
Peste piatra plina cu BBA apare ca un fir subtire verde . Este oare Ricia ?
Jaguarii domina oscarii de obicei ? Sau doar cand depun ?
Ma bag si eu in topic cu intrebare pentru maestru ( scuze Artur ) . Ancistrusii sau alti pesti care ling sticla ( otto de exemplu ) pot manca icrele de la ciclide ? Adica nu vor fi batuti / alungati de acestea ?
Cum de ai pus pompa de valuri in opozitie cu out -ul de la canistra ? Nu ar trebui sa bata in acelasi sens ?
Frumos ! Interesanta ideea de acvariu in praxis ! La noi DSP-ul nu prea e de acord nici cu plantele in ghiveci. Nu te-as vedea bine prin Maramures
Dropsy = condamnare la moarte indiferent ce faci ? Intreb ca nu stiu.
Lemon wrote:A zis ca "Pana cand o viata amara si un trai nefericit?"

cred ca

Forum Index » Profile for MihaiF » Messages posted by MihaiF
Go to: