[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Si ultimele doua achizitii...
georgemonda wrote:mici da' tafnosi.
bafta la crescut.

Sa fie !!!
Si o privire de ansamblu
Tin sa ii multumesc lui Laurentiu A pentru ca azi am intrat in posesia unor "duri" primiti ca cadoo putand astfel sa vad daca la mine in bazin rezista SPS-ii.
Cam asa arata acum, sper ca peste ceva timp sa va pot spune ca au crescut...
Eu mai vreau si Heliofungia actiniformis.

Merci!
O sa vad cum sta treaba cu ridicatul in cateva zile, oricum acum nu am nimic la indemana cu care sa proptesc buretii.
Am preferat sa am doua reactoare sa fie fiecare cu treaba lui cum s-ar zice, si da carbunele pe care il folosesc este cel de la ATI.

Vedem cum evolueaza lucrurile. Daca cumva se ridica ceva, sper sa nu se intample lucruri grave in cateva ore...

Cam asa arata in modul de lucru.
Bucatile de burete le-am taiat cu cativa mm mai mari si ele intra in reactor presate. Nu cred ca mai e nevoie sa pun nimic. Daca pana dimineata o sa le ridice cu toate ca nu cred o sa pun niste tije de plastic. Sunt 4 buc de burete in fiecare reactor, doua sus si doua jos. In felul asta sper eu sa impusc doi iepuri si anume:
1. Am eliminat ciorapul si posibilitatea ca apa sa treaca pe langa el si sa nu treaca prin tot materialul
2. Am redus debitul pompelor. Din cate vad eu ar merge si mai mic un pic dar o sa vad pe parcurs si daca trebuie mai pun un rand de burete (are grosimea de 2cm)
Gemenele
Reactorul cu carbune
Muncesc cu drag si spor...
Pe langa fiolele Prodibio as fii interesat de ricordea de pe rockscape.
Ciorapul meu de nylon de la bubble magus se colmateaza la 2 zile.
Am doua bucati mari de burete de 50cm x 50cm de tipul celor de la JBL si o sa vad cu ce reusesc maind sa il tai in forma circulara la dimensiune...o sa fie un pic dificil...
Si asa arata in exercitiul functiunii...
Buuun! Arata bine! Proba cand faci? Sau il bagi direct in productie ?
Fara cuvinte...!!!
Pana una alta am mesterit reactorul si i-am pus robinet...acum sa vedeti ce reglaje bag

PS: Oare trebuie sa pun soricei pe stiuturile alea, e presiune mare sau merge si asa...???
Zsido wrote:Daca as fi in locul tau eu as alege un wrasse care sa manance flatworm in locul substantelor.

Am dat comanda si de un wrasse si de un Loricula dar nu cred sa vina mai devreme de o luna...
Ok

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: