| Message |
|
|
Legat de KZ Resistant Fish pot sa spun ca am fost si sunt foarte multumit. Daca respecti instructiunile care sunt scrise ft clar pe sticla rezultatele sunt ft bune. Tratamentul se face 7 zile, intr-adevar tulbura apa dar doar in prima zi cand dozajul e mai mare. Intr-adevar nu miroase a parfum, e inodor. Daca vrei sa miroase frumos in camera cred ca solutia este o lampa de aromoterapie
Ca si plus fata de Herbtana pe care l-as fi folosit daca il gaseam pe undeva este ca in timpul tratamentului nu trebuie oprit skimmerul, lucru care nu mi se pare ok.
Rezultate au fost dupa prima zi la pestii mei ( nu totale bineinteles) oricum ideea e ca dupa cele 7 zile pestii au fost ok.
Nu contest ca Herbtana nu e bun, nu stiu ca nu l-am incercat, dar pot sa spun cu tarie ca KZ fish resistant e ok, iar pretul nu mi se pare mare pentru un lucru nemtesc de la o firma care se respecta parerea mea.
Toate bune!
|
 |
|
|
koala wrote:
CatalinBarbu wrote:Si am gasit si solutia anti-ridicare a buretilor
elven wrote:super tare ideea !! de cat e teava ?
ATENTIE !!! nu supradoza phosguardul pentru ca te poti trezi cu moarte totala in bazin ai mare mare grija, nu pune niciodata mai mult decat trebuie ! am citit pe forumuri in afara ce au patit multi iar din start ochiometric iti zic ca mi se pare ca ai dozat mai mult decat trebuie
koala wrote:Prelungeste tijele alea de sus, din capac... o bucata de teava, sprijinita de capac si burete. E suficient.
- nu e prea mult antiphos... eu am folosit 1 litru, la bazinul meu... o luna de zile am lasat pompa sa-l "fluture".
Cand am scris am gasit solutia am vrut sa zic am pus-o in aplicare...
|
 |
|
|
|
Cred ca la PO4 nu ai scris ceva bine...
|
 |
|
|
|
Brut ar fi 360l bazinul si 180l sumpul. Din cate imi aduc aminte cand am umplut prima data instalatia am bagat 400l de apa in total.
|
 |
|
|
|
Foarte fain !
|
 |
|
|
|
Teava este de 25mm iar phosguard am pus 400 ml. Nu cred ca e supradozaj.
|
 |
|
|
Si am gasit si solutia anti-ridicare a buretilor
|
 |
|
|
|
Rezerva-mi te rog urmatoarele:
Blastomussa wellsi
Blastomussa Merletti
Stea de mare rosie
Merci!
|
 |
|
|
|
Am primit coletul de la Ionut, a ajuns cu bine, marfa de calitate. Multumesc!
|
 |
|
|
bsbircea wrote:Nenea dragos inca o intrebare pentru maria dvs. Skimmerul ala de mi-l facusi merge la un sistem de @ 500 de litri sau ma gandesc la unul mai mare.
Ca... de afla nevasta costul upgrade-ului nu mai vad mancare calda o vreme.
Cred ca avem acelasi tip de skimmer si din cate imi spunea Dragos merge fara probleme la 700-800 litri, poate si mai mult...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Aproape sfarsitul mesei
|
 |
|
|
Carbone wrote:
CatalinBarbu wrote:Am dat de mancare in seara asta Heliofungiei o bucata de crevete. Daca fac treaba asta o dsta pe saptamana e ok?
Daca vrei sa fie grasa si sanatoasa, da-i macar de 3 ori pe saptamana.
Deci o data la 2 zile. Ok
|
 |
|
|
|
Am dat de mancare in seara asta Heliofungiei o bucata de crevete. Daca fac treaba asta o dsta pe saptamana e ok?
|
 |
|
|
Imi cer scuze...nu stiu unde mi-o fost capu'...
Sper sa nu citeasca pasajul ala nici o reprezentanta a sexului frumos
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
mugurel wrote:Foarte tare ...
Ai facut, asa pentru tine, un bilant la cât te-a costat?
Multumesc frumos !
Tot ce am investit pana acum incluzand pierderile, consumabilele si controllerul Proteus care trebuie sa imi vina se situeaza undeva intre 4500 - 5000 euro.
Va spun sincer ca daca stiam ca o sa cheltui atat nu ma apucam...  , dar odata intrat in joc parca nu ma mai pot opri...bine macar ca nu mai fumez
|
 |
|
|
|
Cam asa arata acum bazinul meu cu ultimele elemente adaugate.
Cat despre Heliofungia tot ce poate ataca este ciuperca aia maro...oricum o mai pot da un pic mai in fata si teoretic nu mai ajunge la nici un coral.
|
 |
|
|
elven wrote:vezi ca heliofungia aia e cam pretentioasa  pc.ciprian stie  )
Despre ce e vorba mai exact ?
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Foarte frumoase, dar spune-le si numele, pentru prosti ca mine
Cea verde care seamana cu o anemona este Heliofungia Actiniformis si cea portocalie este Ricordeea Florida
|
 |
|
|