[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: CatalinBarbu
Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Ma doare capu'...ma jur ca nu te mai inteleg...
Nasol cu pestele...imi pare rau, dar pune acareturile in functiune sa vedem ce si cum
The Big Boss
Din cate stiu eu si stiu putine ai putea sa o impaturesti in ziare imbibate in apa sarata. Am inteles ca asa vin si din import.
georgemonda wrote:pestanii ce-ti mai fac? sunt bine?

Da, le merge foarte bine, cresc, cel putin Xanthurumul si Desjardinii sunt vizibil mai maricei.
S-au inchis un pic zoasii, nu stiu daca neaparat se poate asocia treaba asta cu tratamentul...vedem.
Viermii au disparut in totalitate sau cel putin eu nu ii mai vad acum...
Am dat drumul la reactorul cu carbune.
Foarte interesant domnu' din imagini
Datorita faptului ca am destul de multi flatworms am pus acum o jumatate de ora tratamentul Flateworm Exit de la Salifert. Viermii in cea mai mare parte a lor erau localizati pe doua dintre geamuri. Am oprit reactorul cu carbune.
Pot sa spun ca deja nu mai sunt viermi aproape deloc pe geamuri. Pe seara o sa fac schimbul saptamanal si o sa dau drumul la carbune.
Revin cu impresii...
Da' auzi pompa aia ai curatat-o? Sunt curios cum arata acum. Posibil la cat era de imbacsita sa nu fii invartit asa bine si acum in cazul in care ai curatat-o sa iti ridice nisipul.
Si eu am folosit plastelina din aia dar nici vorba sa arate asa apa...cred ca e de la altceva....
Foarte tare a iesit lucrarea pana acum...a meritat asteptarea
Este posibil sa fie calciu precipitat pentru ca duminica seara am facut aditie de calciu, luni, marti si miercuri aditie de bicarbonat (KH) si la Magneziu nu am umblat.
Azi dupa amiaza o sa prepar si praful de Mg, o sa mai fac un rand de teste pt Ca, kh si Mg si o sa aditionez dupa caz.
O sa aspir si "praful" respectiv sa vedem daca se dizolva

Revin cu detalii...
De doua zile am observat asa ca un praf alb in unele locuri pe pietre.
Ce poate fii si de la ce?
Pacat
Dupa doua zile de dozat bicarbonat am adus Kh-ul la 6.88
O sa il duc pana in 7.5 pe parcursul a altor doua zile.
Nu fac inca nimic...o sa ma pun pe studiat si numa' bine poate in cateva zile o sa am si controllerul cu pompele de dozare
Si setul complet de teste de azi:

Salinitate: 1025
Ph: 8
PO4: 0.0275
NO3: 2,5
Mg: 1260
Ca: 420
Kh: 5.48

Tinand cont ca am facut testele dupa ce ieri am facut schimbul de apa, am valori destul de scazute la Mg, Ca si Kh, asa ca cred eu ca pot incepa aditiile. Voi ce credeti?
Laurentiu A wrote:Acum ai unda verde la SPS? Cu moralul vad ca stai bine dupa testul asta!

Da, moralul e foarte bun. SPS dupa concediul din vara daca bazinul trece testul suprem si anume sa stea singur 7 zile fara pagube
Frumos !
Dar ai un pic de xenia acolo...
http://www.redseafish.com/reef-care-program/reef_foundation_program/reef-foundation-b/

Asta ar fii pentru alcalinitate.
Iar in ceea ce priveste sarea daca pana acum ti-a functionat asta, nu vad de ce nu ai continua cu ea.

Forum Index » Profile for CatalinBarbu » Messages posted by CatalinBarbu
Go to: