| Message |
|
|
|
35 ron per pachet.
Sau 60 ron amandoua.
Cumparatorul suporta taxa postala. 5 ron
|
 |
|
|
|
a ramas doar difuzorul. Pret nou 45 ron.
Cumparatorul suporta taxa postala, 5 ron
|
 |
|
|
cosminBM wrote:am niste plante super frumoase sa vedem cum merg
Care-s alea, ca in poza este doar Eriocaulon setaceum., care intr-adevar, pe langa frumusetea pe care o are, poarta si un grad mare de dificultate
|
 |
|
|
si mie imi place. Frumos nano 
|
 |
|
|
|
nu stiam unde :-) , ba da ai facut bine, ce vreau sa te intreb, lemnul ala e bine curatat? mie tare-mi pare ca nu.
Per ansamblu, imi place,ti-as sugera un ros aprins sa taie din verdele crud
|
 |
|
|
unde ai pus pozele  ?
|
 |
|
|
|
in iasi stiu ca este, si magazinul face comenzi si online. Acest EC, se administreaza pe langa co2 normal, Acesta fiind Lichid. Nu gazos
|
 |
|
|
|
Bine ai venit printre noi
|
 |
|
|
ia cauta pe site-urile astea, poate gasesti ceva.
http://www.aquasabi.de/
www.underwater-world.de
http://www.aquaristic.net
|
 |
|
|
|
baga easylife carbon 3x doza recomandata si schimb de apa la 2-3 zile.
Poti sa incerc si cu h2o2, cu o doza la inceput de 20 mll la suta l de apa.
P.s
si la mine apare acea alga maronie de la prea mult pps. cum opresc pps si bag carbon, acea alga se arde singura
|
 |
|
|
|
in mare parte au disparut, si au ars.
Remediul care l-am folosit a fost:
2xoto vestitus
3x doza recomandata Easylife Carbon
1x 100mll h2o2 / la 180l apa
lumina 0.6 w per L 6 ore lumina
|
 |
|
|
Razvan Radu wrote:Parerea mea este sa-ti cumperi doua drosere, cate unul pentru fiecare neon si gata
asta ar fi o posibilitate , dar nu are rezolvarea problemei, mai ales , daca mai cumpar 2 drosere simple ma ajunge minim 15 euro bucata. 2 bucata 30 euro+cati bani am dat pe cel vechi adica 13. inseamna 45 euro=200 ron. asa dau faliment.
clauss wrote:Eu cred ca daca o sa il "pacalesti" cumva o sa bagi toata tensiunea intr-un singur neon care o sa se arda..
, intr-adevar , daca leg firele intre ele se duce totul intr-un tub, posibilitate mare sa se arda.
Dar acuma intreb. Cum legaturile la droser se fac prin tubul florescent, adica prin schimburile de gaze (sper sa zic bine ca nu le am), daca as lega un tub de 18w pe cele 4 pinuri ramase de pe droser, zic ca ar merge, droserul alimentand tubul doar cat ii este necesar. Ar fi fost o problema daca bagam un tub peste 54w. ca atunci nu ar fi fost suficienta puterea droserului, dar iasi o problema , oare nu arde tubul de 18 w  greu tare
|
 |
|
|
|
off-topic:
ma scuzi, daca nu m-am exprimat corect. Gluma nu era in mod special pentru tine, ci pentru noi toti. Adica un acvariu asa ar trebui sa fie daca nu vrei bataie de cap.
Stai linistit si citeste calm randurile, ca nimeni nu vrea raul nimanui.
On-topic: e foarte bine ce faci tu , pe langa ce faci multi incepatori , care baga apa si pesti si dai frate ca am acvariu.
|
 |
|
|
|
poti sa te opresti din macro dar nu si micro, dupa ce vezi ca algele dau inapoi sau chiar dispar, incepi iarasi fertilizarea macro, astfel pana vezi ca ajungi la maxim, cand vezi ca apar, e clar ca acolo ai supra-fertilizat.
eu asa am patit si acuma stiu care e doza mea maxima de pps pentru fauna care o am momentan
P.s acvariul meu il poti vedea la acvariul de vis/ acvariu dennerle, ca sa intelegi ce fauna am eu acum, si care e dosajul maxim de pps la mine adica 1 mll la 120 l apa
|
 |
|
|
|
foarte frumos suna acvariul tau, nu te jena sa pui poza cu el , e de inteles ca aranjamentul e la inceput si trebuie sa se dezvolte
|
 |
|
|
|
am primit un singur raspuns. Ar fi posibil sa fac scurt circuit, dar nu e precisa treaba, oricum singur nu ma apuc sa fac bazaconii.
Astept poate este cineva mai priceput care va citi si va putea sa raspunda
|
 |
|
|
oto vestitus+black molly  dar mai mult OTO.
In urma multor clasamente facute , pentru cel mai bun mancator de alge. i-am avut cam pe toti, si pe locul 1 este OTO, peste care sa fie mai nervos ca ala nu am vazut, nu se lasa pana nu rupe, mie imi zguduie plantele din temelii.
2 amano si red charry
3 black molly
|
 |
|
|
OPRESTE PPS.
eu cand am bagat 2 mll la 180 deja era prea mult.
Asta ar insemna 1 mll la90 l. eu la fauna mea tin sa cred ca era suficient 1.5 dar am riscat.
Cumpara Easylife Carbon  3x doza recomandata si ar trebui sa le arda
|
 |
|
|
poza aia cu acvariul gol e faina  la aia ma refeream. Pai la una sa acvariu nu ai stres, schimburi de apa, Nu te chinui sa scapi de alge. Nu trebuie neaparat sa ai lumina, dar ai acvariu
Glumesc.. bineinteles.
BBA am si eu , doar ca la mine apare pe pietricele unde lumina este foarte bine pronuntata
|
 |
|
|
Today
Eustralis Stelata
All
Alga a dat inapoi cu 100 mll h2o2 la 180l apa. 3x doza recomandata EC. Lumina 0.6 w per litru, 6 H.
am adaugat circa 50 red charry + 2 black molly, + 2 iriaterina warneri si mai urmeaza.
|
 |
|
|