Message |
|
Felicitari Silviu! Si la cit de multe bazine la rubrica asta !
|
 |
|
Spor cu noul proiect !
Tare fain arata . Mai multe nu zic ca nu ma stiu la sarate. 
|
 |
|
Multumesc de informatie Cormoranu.
Batman de miine dimineata supradozez . Zilele urmatoare mi-a promis cineva ca-mi face rost de citeva pastile de eritromicina . Sper sa o scot la capat. Parca nu m-as lasa de pesti .
|
 |
|
Skija - nu pot astepta asa mult . Se dezvolta cu viteza mare daca nu o stopez . Nu stiu ce-i place asa in bazinul meu. Am mai avut-o si in alte setupuri dar aparea tirziu si doar in zone unde aveam, nisip foarte fin .
Humbert- cred ca o sa incerc cu faza asta cum zici tu .
|
 |
|
Ce nu am respectat ( acu am vazut ca scria si asta ) este ca nu se fac schimburi de apa timp de 15 zile . Nu stiu cum naiba sa fac cu faza asta - bazinul e crud si sa nu schimb apa 15 zile ....
|
 |
|
Am inteles. Hai ca incerc miine seara daca ajung mai devreme de la munca sa o " pun " in bazinul tau sa vedem cum da. Eu zic ca o sa fie prea incarcat cu ea dar incercam. Fa o poza cu o cutie de bere si ling? bazinul tau sa am o scara a proportiilor.
|
 |
|
Fa mi te rog o poza la radacina pe si cu fundal alb te rog. Ma ajuta sa fac masca mai usor la ea. Apoi o sa o pun in scapele tau . 
|
 |
|
....

|
 |
|
Va lipsesc pozele mele cu rotala ?
Oxigen contra CO2...

|
 |
|
Dupa 5 zile de tratament ( cit prescrie prospectul ) concluzia este urmatoarea: produsul incetineste intr-o masura extinderea cyano dar nu te scapa de ea. Nu stiu daca ar fi mers sa maresc doza si cu cit. Ideea e ca trebuie sa fac rost de antibiotic si sa incerc asa.
|
 |
|
Rodo eu fac simularea nu-i problema. Dar merita sa-l modifici? Arata foarte bine acum.
|
 |
|
Multumesc baieti. Rodo - merita o lentila de macro. Ai si ce poza.
|
 |
|
Si un detaliu ... mai de aproape .

|
 |
|
Vad ca ai preluat stafeta .
Si un schimb de generatii ......
|
 |
|
Am vazut eu bine sau esti "schimbul de tura" pe site-ul lui Knott ?
Felicitari ! Bazinul arata superb.
|
 |
|
Felicitari Artur! Si la mai multe acvarii la rubrica asta. 
|
 |
|
Dap deocamdata nu pare foarte efectata de tratament. Niic nu as mari doza sa du dau in altele . Vedem ca azi e de abia a treia zi pe final .
|
 |
|
Artur wrote:Multumesc de aprecieri baieti
, cred ca e poza once in a lifetime  )... :
De acord cu tine. Oricum poza ramine exceptionala .
Salut idea maestrului Koala . 
|
 |
|
Multumesc mult domnilor ! 
|
 |
|
Man incet incet devii profesor . Bazinul arata super ( radacina aia de sus agatata parca nu e de acolo ).
De pesti si poze ce sa zic .... progrese uriase .
Din ultimul calup de 9 poze cea din mijloc de pe rindul de jos e de colectie . Daca prindeai si pestii complet era de coperta de revista. Felicitari !
|
 |
|