[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Felicitari Silviu! Si la cit de multe bazine la rubrica asta !
Spor cu noul proiect !
Tare fain arata . Mai multe nu zic ca nu ma stiu la sarate.
Multumesc de informatie Cormoranu.
Batman de miine dimineata supradozez . Zilele urmatoare mi-a promis cineva ca-mi face rost de citeva pastile de eritromicina . Sper sa o scot la capat. Parca nu m-as lasa de pesti .
Skija - nu pot astepta asa mult . Se dezvolta cu viteza mare daca nu o stopez . Nu stiu ce-i place asa in bazinul meu. Am mai avut-o si in alte setupuri dar aparea tirziu si doar in zone unde aveam, nisip foarte fin .
Humbert- cred ca o sa incerc cu faza asta cum zici tu .
Ce nu am respectat ( acu am vazut ca scria si asta ) este ca nu se fac schimburi de apa timp de 15 zile . Nu stiu cum naiba sa fac cu faza asta - bazinul e crud si sa nu schimb apa 15 zile ....
Am inteles. Hai ca incerc miine seara daca ajung mai devreme de la munca sa o " pun " in bazinul tau sa vedem cum da. Eu zic ca o sa fie prea incarcat cu ea dar incercam. Fa o poza cu o cutie de bere si ling? bazinul tau sa am o scara a proportiilor.
Fa mi te rog o poza la radacina pe si cu fundal alb te rog. Ma ajuta sa fac masca mai usor la ea. Apoi o sa o pun in scapele tau .
....

image
Va lipsesc pozele mele cu rotala ?
Oxigen contra CO2...

image
Dupa 5 zile de tratament ( cit prescrie prospectul ) concluzia este urmatoarea: produsul incetineste intr-o masura extinderea cyano dar nu te scapa de ea. Nu stiu daca ar fi mers sa maresc doza si cu cit. Ideea e ca trebuie sa fac rost de antibiotic si sa incerc asa.
Rodo eu fac simularea nu-i problema. Dar merita sa-l modifici? Arata foarte bine acum.
Multumesc baieti. Rodo - merita o lentila de macro. Ai si ce poza.
Si un detaliu ... mai de aproape .

image
Vad ca ai preluat stafeta .

Si un schimb de generatii ......

image
Am vazut eu bine sau esti "schimbul de tura" pe site-ul lui Knott ?
Felicitari ! Bazinul arata superb.
Felicitari Artur! Si la mai multe acvarii la rubrica asta.
Dap deocamdata nu pare foarte efectata de tratament. Niic nu as mari doza sa du dau in altele . Vedem ca azi e de abia a treia zi pe final .
Artur wrote:Multumesc de aprecieri baieti

, cred ca e poza once in a lifetime )... :

De acord cu tine. Oricum poza ramine exceptionala .
Salut idea maestrului Koala .
Multumesc mult domnilor !
Man incet incet devii profesor . Bazinul arata super ( radacina aia de sus agatata parca nu e de acolo ).
De pesti si poze ce sa zic .... progrese uriase .
Din ultimul calup de 9 poze cea din mijloc de pe rindul de jos e de colectie . Daca prindeai si pestii complet era de coperta de revista. Felicitari !

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: