Message |
|
Da Silviu , prizeaza baietii .
Multumesc Artur !
|
 |
|
Si cea mai faina dintre toate

|
 |
|
.....

|
 |
|
......

|
 |
|
Citeva detalii din seara asta

|
 |
|
Eu in proiectul asta as folosi aproape exclusiv moss apoi ceva monte carlo , hemiantus glomeratus, rotala grun si ceva anubias bonsai . Asta ca plante de baza .
|
 |
|
Baieti au trecut primele 48 ore de tratament. Cyano care o aveam arata " sanatoasa " in continuare. Ce pare ca s-a inhibat este extinderea iar apa nu mai are deloc mirosul specific . Vedem mai departe cum evolueaza treaba.
Pina una alta plantele nu par afectate de tratament.
|
 |
|
Silviu ..... miine poimine te vad nominalizat la Oscar.
Bafta cu proiectul !! Te urmaresc si aici !
|
 |
|
Si eu cred ca ce a postat Koala aici iti e de mare folos. Practic ai " modelul " de la care sa pleci.
|
 |
|
payti wrote:Nici o parere despre fertilizare?
Cum e , ai dat ignore la mesajele noastre sau te-ai hotarit la ceva anume ?
|
 |
|
Silviu te admir pentru pasiune si implicare. E o idee curajoasa. Mi se pare greu sa realizezi sub apa o scena de genu asta. Stiu ca ai experienta deja, dar sa creezi o compozitie unitara , sa dea bine ce vezi pe partea de culoare , proportii , zona de focus si alte alea ..... pfff .... Es ist schwer....
|
 |
|
Foarte fain Alex.Un deliciu sa urmaresti jurnalul .
|
 |
|
Foarte tare si succes cu noul proiect.
Nu-mi dau seama din descriere ( poate am sarit ) este un acvariu plantat sau un terariu ?
|
 |
|
Si o imagine cu bazinul dupa 12 zile de la start .

|
 |
|
Silviu cred ca e putin prea complicat ca incepator sa combini atitea . Eu as merge de la inceput doar pe una din firme cu micro separat si NPK separat.
|
 |
|
payti wrote:Nici o parere despre fertilizare?
Daca vrei sa incepi sa fertilizezi iti recomand sa alegi una din urmatoarele firme : Dennerle , JBL , Easy life. Au produse dedicate cresterii adecvate plantelor . Au fie produse de tip all in one fie micro si macro separat. Iti recomand sa alegi una din aceste firme .
|
 |
|
skija wrote:Sunt curios cum o sa mearga
Mie-mi zici .... Un lucru e clar ii place lumina . In zonele unde am tubul cu reflector pe el s-a dezvoltat . In zonele cu lumina mai putina nu este deloc .
|
 |
|
Tot ce se poate sa nu se fi adaptat. E interesant totusi pe " partea de bucephalandre" . Setupul trecut efectiv m-am chinuit cu ele. Am luat aceiasi varietate si in cca 10 zile au pierdut aproape toate frunzele .
Acum e drept ca e si foarte devreme ca setup dar le prieste de minune . Dau frunze noi nu dau semne de carente , etc ....
Am plantat acum seara un pot nou de monte carlo si vedem acum evoutia . Sa speram ca o va lua din loc .
|
 |
|
No de azi am inceput tratamentul contra cyano cu solutia de la easy life. Va tin la curent cu evolutia lucrurilor .
Cu fertilizarea ma gindesc sa merg normal in continuare.
|
 |
|
Nu dozez niciodata direct pe plante ( exceptie bucephalandrele cu alge ) .
Am dozat zilnic 5 ml in ultima saptamina .
Am luat azi iarasi Monte carlo si replantez .
Restul plantelor merg tare bine .
|
 |
|