[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Multumesc Artur !
Si cea mai faina dintre toate

image
.....

image
......

image
Citeva detalii din seara asta

image
Eu in proiectul asta as folosi aproape exclusiv moss apoi ceva monte carlo , hemiantus glomeratus, rotala grun si ceva anubias bonsai . Asta ca plante de baza .
Baieti au trecut primele 48 ore de tratament. Cyano care o aveam arata " sanatoasa " in continuare. Ce pare ca s-a inhibat este extinderea iar apa nu mai are deloc mirosul specific . Vedem mai departe cum evolueaza treaba.
Pina una alta plantele nu par afectate de tratament.
Silviu ..... miine poimine te vad nominalizat la Oscar.
Bafta cu proiectul !! Te urmaresc si aici !
Si eu cred ca ce a postat Koala aici iti e de mare folos. Practic ai " modelul " de la care sa pleci.
payti wrote:Nici o parere despre fertilizare?

Cum e , ai dat ignore la mesajele noastre sau te-ai hotarit la ceva anume ?
Silviu te admir pentru pasiune si implicare. E o idee curajoasa. Mi se pare greu sa realizezi sub apa o scena de genu asta. Stiu ca ai experienta deja, dar sa creezi o compozitie unitara , sa dea bine ce vezi pe partea de culoare , proportii , zona de focus si alte alea ..... pfff .... Es ist schwer....
Foarte fain Alex.Un deliciu sa urmaresti jurnalul .
Foarte tare si succes cu noul proiect.
Nu-mi dau seama din descriere ( poate am sarit ) este un acvariu plantat sau un terariu ?

Si o imagine cu bazinul dupa 12 zile de la start .

image
Silviu cred ca e putin prea complicat ca incepator sa combini atitea . Eu as merge de la inceput doar pe una din firme cu micro separat si NPK separat.
payti wrote:Nici o parere despre fertilizare?

Daca vrei sa incepi sa fertilizezi iti recomand sa alegi una din urmatoarele firme : Dennerle , JBL , Easy life. Au produse dedicate cresterii adecvate plantelor . Au fie produse de tip all in one fie micro si macro separat. Iti recomand sa alegi una din aceste firme .
skija wrote:Sunt curios cum o sa mearga

Mie-mi zici .... Un lucru e clar ii place lumina . In zonele unde am tubul cu reflector pe el s-a dezvoltat . In zonele cu lumina mai putina nu este deloc .
Tot ce se poate sa nu se fi adaptat. E interesant totusi pe " partea de bucephalandre" . Setupul trecut efectiv m-am chinuit cu ele. Am luat aceiasi varietate si in cca 10 zile au pierdut aproape toate frunzele .
Acum e drept ca e si foarte devreme ca setup dar le prieste de minune . Dau frunze noi nu dau semne de carente , etc ....
Am plantat acum seara un pot nou de monte carlo si vedem acum evoutia . Sa speram ca o va lua din loc .
No de azi am inceput tratamentul contra cyano cu solutia de la easy life. Va tin la curent cu evolutia lucrurilor .
Cu fertilizarea ma gindesc sa merg normal in continuare.
Nu dozez niciodata direct pe plante ( exceptie bucephalandrele cu alge ) .
Am dozat zilnic 5 ml in ultima saptamina .
Am luat azi iarasi Monte carlo si replantez .
Restul plantelor merg tare bine .

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: