[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gbyu69
Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Am invatat multe de pe acvariu.ro . Nu m-am lovit pân? acum de iluminat . Dar ma apuc si de l?mpi dup? ce studiez bine
Incerc sa caut ce trebuie . Multumesc
Am gasit originalul pentru bazinul meu
Juwel, Warm-Lite 38 W, 1047 mm
Miai pus capac la 360 litrii am nevoie de 360w? . Atunci juwel de ce a pus dou? de 38 sau 48 Nu stiu exact ca nu scrie pe ele .
Salutare .
Am bazin de apa dulce
Întrebarea este dac? pot pune neoane
JBL 54w Ocean Blue , 1047mm 
Suna ma cand poti . Am l?sat num?r de telefon in privat . Poti sa ma suni pân? la 2-3 dimineata . Sunt de noapte
Ai pm .
Negociabil?
Cand aveam botia mia mâncat to?i melcii asasini si de substrat . Cauta in substrat foarte bine ..
Acum am comandat . Am mai gasit dou? persoane care folosesc si Il lauda . LICENTA Germany fabricatie Hong Kong . Risc 420 lei . Mul?umesc .
Nimeni nimic?
Un mic ajutor va rog ...
Sau o recomandare la pret mai accesibil pentru bazin 350 litri
Ca specifica?ii pare ok dar nu stiu fiabilitatea
Am g?sit un filtru extern si vreau sa il achizi?ionez. Are cineva de aici ? Se merita?
Salutare. Sunt interesat de o pompa pentru filtrul intern juwel original pentru bazinul de 360 litri 120/50/60 Mai multe detalii nu stiu sa dau 45/15/19.5 atât are dimensinnile filtrul intern
Sau dat .
Salutare . donez doua testoase de 20 cm in bucuresti . ridicarea de la mine . scuze daca am postat unde nu ar trebui dar la alte animalute avem blocat . rog un admin sa mute postul daca poate . ape limpezi domnilor
Are mai multe conturi sunt sigur
)
Buna treaba ))
Multam pt puiuti
Vreau sa transform bazinul de 120 pe care il am populat cu molly xipho neoni ...
Vreau sa cump?r un peste sau doi cioc de papagal ciclida
Ce transformare imi trebuie in bazin in afara de mutarea pestilor ? Vazut ca trebuie puse pietre de rau
in prezent am filtru intern si extern eheim si pietris colorat. (Trebuie înlocuit pietrisul )?
neoanele sunt normale (raman sau trebuiesc inlocuite)?
anubias si alte plante (trebuie scoase) ?

Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Go to: