[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gbyu69
Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Pozele
O sa pun maine . Acum sunt la munca . Ms
Am o pereche gurami si fata are burtica mare . ce acvariu este recomandat pentru a muta cei doi gurami pt a face cuibul si toate cele ? Am unul de 60 si unul de 20 . As prefera pe cel de 20 daca este de ajuns .
Raman dator . Ms
Nu mai este valabil . Pestisorii au fost dati . Ok?) ieri am fost sunat daca mai am pestisorii si acum doua saptamani la fel
???? mor )))))
Eu crangasi
Ba da . De ce ? Acolo sta si acvarist ?
Neoni si botia ajung la mine .
Asa ma gândeam sa fac adica sa dau mai mult si sa ii las 3 zile . Mul?am pt sfaturi
Deci nu le dau 5 zile nimic ? ) foarte tare . Ms frumos de sfat
Plec de acasa cateva zile si nu are cine sa hr?neasc? pesti . Am trei bazine . Întrebarea este de fapt neavând trei hranitoare automate daca pot utiliza acele pastile de weekend de la petshop.
Aveti un forum bestial . Sper ca pe viitor o sa pot dona si eu la fel de mult ca al?i colegi de forum .
. Multumesc mult . Arat bine mai ale mossul .
Vreau sa fac un acvariu . Am geamul am silicon si ma intereseaza un singur lucru .
Dup? ce termin de lipit acvvariul ce perioada trebuie l?sat pana o sa il pot utiliza ? perioada de înt?rire a siliconului.
O sa folosesc silicon de la bizon special pentru acvariu
Sa dat . Se poate închide .
Este ok s?n?tos . Se ridica din zona pietii giulesti . Ast pm
Multumesc mult . Super
Daca as împar?i Acvariul de 180 in trei cu doua geamuri pe interior sa fac trei de 60 as face sa fie mai rezistent ?

Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Go to: