[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gbyu69
Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Vreau sa achizitionez o pereche de pesti cioc de papagal . Cine are sau cine stie de unde sa iau eventual si pret daca se cunoaste . Va multumesc .
Intampin aceeasi problema . Mai am in acvariu molly xipho gurami do siancristusi . Ce poate ataca un neon ?
Superbe . Multumesc mult .
Foarte bine a facut curat in bazin un singur botia . Pt cei cu suprapopulare de melci .
Multumesc si eu . Frumoase .
Se poate închide .
Rezervat
Acvariu 30 litrii . Nu arata extraordinar si mentionez ca este home made . In schimb poate fi folosit ca maternitate sau chiar acvariu
Are o uit? de vizitare si in spate spatii pentru filtru si incalzitor chiar si un neon cu intrerupator .
Eu asa am cumparat acest acvariu si il donez cu placere
Astept pm de la doritori
Vand acvariu juwel 96 litrii 80/30/40
Capac cu doua becuri . Se poate modifica cu banda led
Filtru intern si incalzitor originale
Filtru extern aquael 650l
Stand cu picioare reglabile
Pietri? 6-7 kg
Geamul prezint? zgarieturi putin vizibile cu apa in acvariu
Pret 450 lei negociabil
Alte detalii pm .

Gasesc pe forum asa zisa reteta sau cantit??ile pt amestec de drojdie si ce se mai pune ? . Sau e mai simplu o butelie si am terminat povestea .
Cat de periculos poate fi folosirea amestecului de drojdie ? Multumesc . Sper sa primesc un raspuns fara soacra si o bere s.a.m.d
Am de toate . Fara.divort ... mul?am domnilor pentru amabilitate
) dr?gu?
Ce imi trebuie sa functioneze minunatia ?
Am doar caron de la easy life
Vreau sa spun ca un raspuns mai la subiect nu reu?eam sa obtin . Multumesc mult pentru ajutor . Acum la teste .
Salutare . Am un filtru extern eheim si are trei sertare . Pot pune mediu filtrant in toate ? Adica sa elimin cei doi burete din sertarele de jos ? .in primul sertar am mediu filtrant si pasla vat? ceva de genul .
As vrea sa stiu ce p?strez si ce scot sa fie bine pt bazin . Pot umple doua tavite cu ce am
Nu ma gândeam la traducere nici daca ma.omorai . O Sa Mai astept sa imi iau ceva de.firma si nu ma mai gândesc la sapte sori )) ms oricum
Nu inteleg .
Am gasit si eu un sa cumpar un acvariu sun sun 1,15x 0,50x 0,60.M ce parere aveti de dimensiunea asta ? Complet cu stand capac doua neoane . Merita riscul ? Este folosit .
Ce trebuie facut sa stiu mai bine ?

Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Go to: