Message |
|
Au depus scalarii
Am mai multi black molly si inca o pereche scalari
Presupun ca ce va ie?i din depunere nu au ?anse de supravie?uire
Vor trebui separa?i?
|
 |
|
Nu am decât black molly si cory si cei patru patroni 
|
 |
|
Cate perechi de scalari maturi as putea avea într-un bazin de 360 litrii?
Am dou? perechi si deja au teritoriile lor si am impresia ca nu mai au loc altii
Mai pot adauga dou? perechi? Sau cat ar fi maxim ?
|
 |
|
La aceste dimensiuni te incadrezi la bazin de120 litri
Eheim are ceva de genul 80/40/45
Eu am avut masa facuta la comanda dar poti gasi pe olx si bine la bani
|
 |
|
Corect . Nu jos ca o sa regre?i . Cand am vizitatori de 2-4 ani pe la mine ma pun paznic la acvariu
Si are 1 metru în?l?ime pân? la geam . Pune scaunelul si sus la fish  palmute in geam
Dar cum a spus si colegu ai mei au înv??at de mici
|
 |
|
Salvat de "Severus" bun pont parca a prins via??
Multumesc pentru sfaturi
|
 |
|
Am g?sit ceva . Nu mai fac nici o schimbare . Raman la t5 . Multumesc mult domnilor
|
 |
|
Nu am gasit t5 . Unde sun nu au . Am incercat zoo mania , hombach , animax , samd .
Am v?zut un topic recent cu benzi led ceva de genul 3 lumina rece si una cald? ?i cred ca o sa merg pe varianta asta
Am v?zut c? lumina clasic? nu este suficient? pentru cele plantate
Acum am dou? cu lumina rece puse pân? pun ce trebuie am plante cresc ok nu au facut alge
Neoanele mele erau destul de vechi si sau miscat in capetele de prindere si le-am scos si bine am facut ca sau desf?cut de tot
|
 |
|
A schimbat cineva tuburile din t5 in t8 ?
Am capac original juwel 120 cm si neoane de 1047mm t5
As putea sa schimb capetele unde se prind neoanele?
Nu vreau sa para aiurea întrebarea dar nu ma pricep .
|
 |
|
Ma intereseaza ceva asem?n?tor dac? are cineva .
|
 |
|
Mai este de vanzare?
|
 |
|
Acvariul are 360 litri ar avea loc acum are aproximativ 10cm . Frica mea era sa nu imi atace pe restul. Mia spus cel de la care ii iau ca nu ataca al?i pe?ti si ca ar avea molly xipho in bazin fara peobleme . Multumesc
|
 |
|
Asa arata cei doi rechinii silver shark si cel cu coada rosie
|
 |
|
Salutare . Intrebare de încep?tor cu toate ca am acvariu de multi ani dar nu am gasit ceva sa am incredere
Vreau sa iau de la un prieten doi rechinii de acvariu
Ma intereseaza daca sunt compatili cu scalari si molly xipho
|
 |
|
Roca arata asa . Sincer nu mi se pare ceva grozav . Ati mai v?zut a?a ceva? Sau o arunc 
|
 |
|
Am luat de la cineva roca vulcanica . Nu stiu ce sa fac daca sa pun in tavi?a 2 asa ceva . Am citit p?reri pro si contra .
|
 |
|
Nici nu au venit . Comanda pe wish . O sa pun substrat de la.eheim tavi?a 2 . Momentan are doar burete . . Multumesc
|
 |
|
Are un debit impresionant . Si nu face foarte mult zgomot . Ideal pentru bazine mari .
|
 |
|
Sper ca am ales bine si ce pun in filtru .
|
 |
|
A venit si minun??ia . Sper ca va.fi ok
|
 |
|