Message |
|
Salutare . Donez plante suprafata nu stiu cum se numesc
Ceva asemanator cu moss dar nu sta pe lemne doar la suprafata
|
 |
|
Colegi cu carasii . New topik
|
 |
|
Cine sa prezinte acvariul?
|
 |
|
Are koala tot ce vrei pentru ei. Cazare 5 stele Dubai  maxim . Si prieteni multi
|
 |
|
Merci
|
 |
|
Multumesc sef .
|
 |
|
Stau cu ochii numai pe ei 
|
 |
|
Bucurie mare dup? ?ase zile se pare ca am reusit
Revin cu poze curand
|
 |
|
Mutarea sa facut in bazin mic de 15 litrii in care am pus doi segmenti de la filtru intern pe care au depus
|
 |
|
Salutare . Am luat ca dona?ia de la colegul nostru Procurori doi scalari . Bucuria mare au si depus in cateva zile . În seara depunerii cu ajutorul coleglui Koala am priceput ca daca.nu ii mut ancistrusii vor avea o masa bogata
|
 |
|
Donez plante ce se vede in poza am o galetusa . Azi si maine
|
 |
|
Ma bucur ca sau acomodat . Cand mai cresc revin cu înc? o tura
|
 |
|
Rezerva?i de ieri toti . Duminic? vedem ce ramane
|
 |
|
Nu e problema . Am si pentru el
|
 |
|
Donez doi ancistrusi mari pereche au depus deja de 2 ori
Mai donez înc? 6 mai maricei de 6 cm
As vrea sa.donez la minim 2 persoane si valabil pana duminica
|
 |
|
Avem un forum minunat . Am invatat o gramada de lucruri daca nu aproape tot ce stiu . P?cat ca il strica niste .... Eu multumesc tuturor colegilor pentru ini?iere ?i pentru chestiile invatate aici . Sper sa se ia masuri pentru cei ce primesc dar nu dau nimic . Bafta all
|
 |
|
Pe bune ca nu ii tine doar in acvariu . Culmea am dat de el pe olx dup? nr.de.tel . Nu pun poze dar dac? mai continu? pun . Si tine la pret . Mirciulica frate daca ai fi si tu un om normal sa mai donez si tu ceva vreodat? nu sar lua nimeni de tine . Chiar sunt curios a luat careva ceva de la el? Mai are cateva conturi pe lâng? mirciulica
|
 |
|
Botia creste pana la 10 cm chiar mai mare depinde de acvariu . Dac? e acvariul mic el se dezvolta greu si cu diferite probleme .
|
 |
|
I-am eliminat ..... imi pare rau dar nu risc pe ceilal?i dac? este imposibil de vindecat . . Asa am v?zut in alte postari mai vechi .
|
 |
|
Salutare observ la doi neoni ceva alb pe codita
|
 |
|