[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gbyu69
Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Salutare . Donez plante suprafata nu stiu cum se numesc
Ceva asemanator cu moss dar nu sta pe lemne doar la suprafata
Colegi cu carasii . New topik
Cine sa prezinte acvariul?
Are koala tot ce vrei pentru ei. Cazare 5 stele Dubai maxim . Si prieteni multi
Merci
Multumesc sef .
Stau cu ochii numai pe ei
Bucurie mare dup? ?ase zile se pare ca am reusit
Revin cu poze curand
Mutarea sa facut in bazin mic de 15 litrii in care am pus doi segmenti de la filtru intern pe care au depus
Salutare . Am luat ca dona?ia de la colegul nostru Procurori doi scalari . Bucuria mare au si depus in cateva zile . În seara depunerii cu ajutorul coleglui Koala am priceput ca daca.nu ii mut ancistrusii vor avea o masa bogata
Donez plante ce se vede in poza am o galetusa . Azi si maine
Ma bucur ca sau acomodat . Cand mai cresc revin cu înc? o tura
Rezerva?i de ieri toti . Duminic? vedem ce ramane
Nu e problema . Am si pentru el
Donez doi ancistrusi mari pereche au depus deja de 2 ori
Mai donez înc? 6 mai maricei de 6 cm
As vrea sa.donez la minim 2 persoane si valabil pana duminica
Avem un forum minunat . Am invatat o gramada de lucruri daca nu aproape tot ce stiu . P?cat ca il strica niste .... Eu multumesc tuturor colegilor pentru ini?iere ?i pentru chestiile invatate aici . Sper sa se ia masuri pentru cei ce primesc dar nu dau nimic . Bafta all
Pe bune ca nu ii tine doar in acvariu . Culmea am dat de el pe olx dup? nr.de.tel . Nu pun poze dar dac? mai continu? pun . Si tine la pret . Mirciulica frate daca ai fi si tu un om normal sa mai donez si tu ceva vreodat? nu sar lua nimeni de tine . Chiar sunt curios a luat careva ceva de la el? Mai are cateva conturi pe lâng? mirciulica
Botia creste pana la 10 cm chiar mai mare depinde de acvariu . Dac? e acvariul mic el se dezvolta greu si cu diferite probleme .
I-am eliminat ..... imi pare rau dar nu risc pe ceilal?i dac? este imposibil de vindecat . . Asa am v?zut in alte postari mai vechi .
Salutare observ la doi neoni ceva alb pe codita

Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Go to: