[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
un nou inceput  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Gbyu69
Member

IP:

Vreau sa transform bazinul de 120 pe care il am populat cu molly xipho neoni ...
Vreau sa cump?r un peste sau doi cioc de papagal ciclida
Ce transformare imi trebuie in bazin in afara de mutarea pestilor ? Vazut ca trebuie puse pietre de rau
in prezent am filtru intern si extern eheim si pietris colorat. (Trebuie înlocuit pietrisul )?
neoanele sunt normale (raman sau trebuiesc inlocuite)?
anubias si alte plante (trebuie scoase) ?
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Trebuie sa asiguri pestilor ce ii ai deja un acvariu suficient---doneaza,schimba,vinde...
Ca parere personala,nu imi plac deloc pestii cioc de papagal,sunt niste pesti hibrizati ce nu se gasesc in natura. Ma rog,multi tocmai de aceea ii gasesc atractivi.
Substratul trebuie schimbat pt ca arata kitchos si nu e natural,dar cum nici pestii nu sunt....
Plantele le poti lasa,se vor lua de cateva poate,dar vei vedea pe parcurs,fiecare peste are personalitatea lui.

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

eu nu sunt familiarizat de loc cu ei, dar am citit(ca m-ai facut curios) ca traiesc in mediu marin? Daca da , ai multe schimbari de facut, iar specia de care am citit Cryptotomus roseus e cea mai mica dintre ei, ajungand la 10-13cm. Alte specii depasesc 1m lungime

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

https://www.toateanimalele.ro/marine/pestele-papagal/

[Yahoo!]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Hahaha scorpionule ma spargi este vba de ciclida cioc de papagal,nu pestele marin.

https://www.google.ro/search?client=ms-android-orange-ro&q=ciclida+papagal&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwi43eXan8nTAhVGKMAKHQMRAxcQBQgWKAA#imgrc=_&xxri=20

Sunt amuzanti si draguti, dar mie unul nu imi plac.

This message was edited 1 time. Last update was at 29/04/2017 10:35:18

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

paradoxx wrote:Hahaha scorpionule ma spargi este vba de ciclida cioc de papagal,nu pestele marin.

https://www.google.ro/search?client=ms-android-orange-ro&q=ciclida+papagal&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwi43eXan8nTAhVGKMAKHQMRAxcQBQgWKAA#imgrc=_&xxri=20

Sunt amuzanti si draguti, dar mie unul nu imi plac.

ai dreptate , nu am citit suficient de atent, ca el a spus "papagal ciclida". De astia stiam, dar nu mi-au trecut de loc prin minte, asa ca eram curios de ce pesti vorbeste. Nu-i nimic, ca am capatat niste cunostinte in plus si am asa aflat ca exista si pesti papagali marini

[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: