[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gbyu69
Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Da . Multumesc mult pentru ajutor . Nu se merita atata efort aveti dreptate si o sa r?mân? pentru alte animalule .
Salutare . Am primit un acvariu cu dimensiunile 105 lungime . 60 în?l?ime si 40 l??ime . A fost terariu . Are geam de 6 mm . Vreau sa il transform in acvariu pentru pesti . Are silicon transparent pe care as vrea sa il înlocuiesc cu silicon dow corning 881 . As vrea sa stiu daca fac o greseala . Nu inten?ionez sa il folosesc la capacitate maxima poate mai mult de jumate sa zic 100 litrii.
scuze pentru post repetat . Un admin sa stearg? . Mi sa blocat telefonu de doua ori . Scz
In filtru extern am doua tavite cu burete si una cu pietris si vat? special? . Tre sa mai pun ceva ?
Am un bazin de 120 l . Dotat cu filtru extern eheim 150 si un filtru intern tot eheim cu trei bureti. . Pot lasa filtru extern si sa pun o pompa de aer ? Sau e mai bine sa las filtru intern cu pompa de aer cu doua pietre de 15 cm . Sau sa il las asa cum e ? . Am in jur de 50 pesti guppy xipho neoni molly balon ,galben,negru si sanitari .
Multumesc din suflet pentru donatie .
Multumesc frumos
Solutiile pe care le folosesc
Nu are pete albe pe corp . Doar o ia razna . Înoat? dupa carnea opreste si se duce corpul in jos de la coad? si sta asa cateva secunde . Un guppy a murit la 3 zile dupa ce a facut asa . La schimb de apa am pus mereu solutii pentru a elimina problemele
Culoare ochilor mai alb?
Am un molly balon care a inceput.sa isi schimbe pozitia normal? si inoata cu capul in sus . Am mai p??it cu un guppy si lan izolat . Ce sa fac ?
Am primit un acvariu populat . Nu am cum sa cumpar si sa nu stiu detalii .

by koala: Te rog sa nu mai folosesti diacritice!
Ma gândeam ca am trecut de la 60 l la 120 l Si se schimba regula plus filtru extern . Multumesc frumos . Ape limpezi allf
Filtru intern este tot eheim
Schimb de apa
Mii de multumiri
Nu stiu ce specie de pesti sunt . Si cu ce sunt ompatibili . Ms

by koala: Am editat titlul, ca sa fie in conformitate cu subiectul.
Vreau ceva la schimb sa fac? prietenie cu molly xipho neoni zebre
Glumim si noi
690 guppy . Minim cateva perechi de pesti . S calarii sunt mari si sanatosi

Forum Index » Profile for Gbyu69 » Messages posted by Gbyu69
Go to: