| Message |
|
|
|
Superb !
|
 |
|
|
Tot ce e posibil. In caz de ma plictisesc o am pe sotie  ) Si ei ii plac si ma ajuta uneori la curatenie. Are si ea un carasel intr-un acvariu mic de 35litrii si e mai curat ca al meu  ))))
|
 |
|
|
|
frumosi pestanii, ultimul e preferatu meu
|
 |
|
|
|
Daca ai buget generos si iei 2 canistre mari cred ca e la fel de ok ca sump-ul
|
 |
|
|
|
As dorii si eu sa cumpar un suport pentru acvariu cu dimensiunile 100Lungime,45-80Latime. Culoarea nu prea ma interesaza doar sa fie ceva rezistent ca are cateva sute de kilograme acvariul.
|
 |
|
|
|
Bazinul are dimensiuni generoase o sa iasa ceva frumos cred. Dar cum zicea si koala daca vrei ceva malawi,victoria lemnele ai putea sa le inlocuiesti cu pietre.Cred ca ar fi mai ieftin sa iti faci un sump.
|
 |
|
|
|
daca se intampla vreo nenorocire iti dai seama ca o sa il schimb dar pana atunci il las asa. Dar ma bazez pe chestia ca nu trece 3-4 zile fara sa aspir deci cred ca o sa il mentin in regula.
|
 |
|
|
frumos proiectu asta  sunt curios ce iese cand o sa fii gata
|
 |
|
|
|
e frumoasa rau cioata asta.
|
 |
|
|
Multumesc frumos ! si eu vreau sa aiba o viata cat mai lunga  momentan ma multumeste din toate pct de vedere acvariul si cu siguranta va ramane cativa ani buni asa pana va fi ceva update.
|
 |
|
|
|
Cresc pe zi ce trebe netrebnicii astia si sunt cei mai mancaciosi pesti din speciile cu care m-am intalnit eu pana acum(nu multe).
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
ceva poze nu de o calitate superioara dar facem cu ce avem  )
|
 |
|
|
|
Ceva poze ?
|
 |
|
|
|
daca vrei scoti unu daca vrei scoti tot dar cu cat mai mult siporax cu atat mai bine
|
 |
|
|
|
foarte frumos si profesionist totodata. Felicitari !
|
 |
|
|
|
foarte frumos
|
 |
|
|
dragute majoritatea aranjamentelor. Filtrul este suficient pentru acvariul tau numa ca tre sa il umpli cu material filtrant biologic si ai sa vezi schimbari in bine.E adv siporaxu e printre cele mai bune materiale dar daca ai probleme cu bugetu poti baga piatra ponce. In legatura cu numele jurnalului "Wetlands" Joci world of warcraft ?  )
|
 |
|
|
|
deschide pozele cu paint ai in stanga sus la optiuni stretch/skrew si dai primele 2 la 50%. Asa micsorezi pozele si intra pe forum fara probleme. sunt si multe alte metode de micsorat dar asta mi se pare cea mai simpla/rapida
|
 |
|
|
|
ok se va strange sa zic dublu decat in nisipul fin aspiratie in fiecare saptamana si o filtrare mai mult decat trebuie "STANDARD" nu va inrautati calitatea apei cu absolut nimic am curaj sa pariez chiar daca nu sunt expert. Si nu ridic fiecare bolovan doar 2 ca ceilalti in permit sa aspir langa ei. Ca pestiutiii fac sapaturi am vazut si AU 2 CM cei mai mici si zgarma nisipul asta de mama focului. SE vede si in poza doua gauri facute de ei sa stea sub piatra. DEci hai sa numai exageram atata cu standardul vietii.
|
 |
|
|