[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hauserBZ
Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
am vb despre nisipul ala la dedeman si mi-au zis ca producatorul din tara vietii numai importa la noi.... Si ca granulatie e 2-4 de la 1-2 nu e asa mare diferenta. De ce sa fie indicat un substrat doar 1-2 ca sa facut un standard ? nu ma incalzeste cu nimic. daca chiar ar fi vreun risc in adevaratul sens al cuvantului l-as schimba fara sa stau pe ganduri da asa ca nu respect STANDARDUL ...nicidecum. daca o luam asa mancare,caca se strange in orice fel de substrat poate in cel de 1-2 mai putin nu zic nu dar nu e un factor de care sa tii 100% cont cred eu,dar cn stie poate exista vreun risc asa major si mi`l prezinta cineva de ma face sa imi schimb parerea si totodata si substratul
de la dedeman l-am luat spartura de marmura 1-2mm... dc spuneti ca e mic chiar nu inteleg cu ce deranjeaza pestii ? mai ales cand or sa creasca chiar nu vad unde e deranjul explicati`mi
si nisipul ala de 25kb sacul care zici tu la dedeman nu se mai aduce ca asa am vrut initial nu era asta pe lista.si Hornbach nu am
cred ca e din cauza pozelor nu e asa in realitate nu raman resturi de mancare pe care nu le pot lua pestii
dar te inteleg esti incepator si na` te ataci repede si eu ma atacam acu vreo 4 luni la fel )
cine a zis ca face misto amice ?) poti baga chiar si mai mult de 200 si da 200 de pesti e un nr care te poti plictisi bagand pestii in apa.Nu o lua asa personal ))
.
ceva freshhh
baga pana te plictisesti )) cred ca un 200 ar fi un nr aproape de perfectiune )
arata foarte bine setupul
Eu am facut vreo 10 comenzi la ei din care 6-7 au fost esuate ba pesti morti ba creveti morti dar in legatura cu despagubirea sau trimiterea de alte produse e 100% adevarat. Astepti un timp dar oamenii iti dau ori banii inapoi ori alta vietate .
eu am de 200 si nu are intarituri. Si e la mine de vreo 2 luni si a mai fost tinut si de fostul proprietar vreo 1,5 ani fara probleme. Acum

In legatura cu pestii la fel ca, koala ai putea sa bagi orice iti doresti numai ca aia voalati sau cu inotatoare mari vor fi ciupiti eu am patit pe pielea mea. Chiar daca tetra aveau 2cm si erau 3 exemplare intr`o sapt mi-au facut un carasel de vreo 7 cm praf la coada)
foarte tare acvariul nou mai ales aranjamentul radacinilor bestial. !
Sa fii 100% safe ar trebui sa il fierbi in apa cu niste otet apoi il bagi in apa. Dar cum lemnul nu a mai fost in apa cand o sa il bagi in acvariu o sa faca un fel de "muci" sau "biofilm" cum vrei sai zici care te obliga sa schimbi apa mereu si mai si miroase ciudat. Bine cei batrani zicca poti sa o lasi si asa daca nu te deranjeaza vizual. Eu cand am vrut sa bag lemn l-am fiert si l-am tinut intr-un butoi pana sa terminat procesul asta cu mucii apoi l-am pus in acvariu si no problem.
la volumul acvariului e ok.
.
.
.
Ceva poze cu baietii mei micuti. Pot zice ca sau obisnuit cu mine au invatat si locu unde ii hranesc,cum ma vad pac vin imediat in coltul unde vine papa).Si una cu pleco al meu de 13cm
daca nu sa abonat nimeni as vrea eu radacinile acelea doua de red mor. iti dau pm

Forum Index » Profile for hauserBZ » Messages posted by hauserBZ
Go to: