[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ancamarketing
Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Nu am pus robinet de aer in capac,am crezut ca merge si asa.
Pompa e putin mai zgomotoasa, e de la un filtru Resun SP 2500.
A functionat ca si filtru intern in acvariu, aproximativ 9 luni, dar nu era nici pe jumatate atat de zgomotoasa.
Maine am sa fac o gaura in capac sa siliconez furtunul de plastic care baga aer in filtru, sper sa fie ok.
Azi am facut si spray bar ul. Totul functioneaza perfect, nu curge, dar ma omoara zgomotul.
Am pus si un pad dedesubt, am scos din priza in repetate randuri, dar tot zgomotos este.
In rest sunt foarte multumita de el.
Sunt sigura ca a fost o alegere buna.
Eu am dat cam 100 lei ptr piese si silicon, plus 40 lei material filtrant, si pe filtrul resun (al carui power head il folosesc) inca 80 lei.
Numai ca nu le am luat pe toate o data, filtrul este din martie anul trecut.
Ar trebui sa l vand cu mai mult decat tine ca sa fie o afacere buna.
Si cum ai rezolvat cu zgomotul pana la urma? Mai ai filtrul, e functional?
Multumesc pentru îndrum?ri.
Vibreaz? destul de tare si de aici zgomotul.
Practic pompa se tine numai in teava aia de out si de asta.
Am sa incerc varianta cu mouse pad .
Am pus filtrul in functiune, totul este ok deocamdat?, numai ca este putin cam zgomotos.
Acum am nevoie de un spray bar. Stiti pe cineva care vinde, sau sa deschid un post nou ??.
Glumeam.
Imediat ce ies in oras am sa cump?r un cot de la Romstal si onteava sa o g?uresc.
Singura problema este ca s a cam tulburat apa, a iesit mai întâi apa murdara in care am sp?lat buretele de la filtrul intern.
Sper sa se limpezeasca pana maine.
Nu ai pentru ce. Ma bucur ca au ajuns racii in siguranta, pe vremea asta.
Acvariu f frumos.
Robinetul de jos este pentru curatare reziduri fara a desface tot filtrul.
Pompa este de 1500l/h.
Am cautat in 4 magazine de bricolaj si la Romstal cot cu filet dublu de platic si nu am gasit. Oricum filetele din plastic intra pe toata partea metalica, iar cotul de ppr are palstic in interior. Nu cred ca intra apa in contact cu metalul deloc.
Multumesc Koala.
Am folosit siliconul doar ptr etansare, toti robinetii si mufele au filet interior.

Sper sa nu am surprize mari.

Acvariul sta pe un perete despartitor cu h=120 cm la care se adauga 50 cm h acvariu. Este in regula sa pun filtrul pe podea sau trebuie sa fie mai sus?
A venit Siporax-ul.
Am lipit si power head-ul, acum sta la uscat.
Maine e ziua cea mare, facem proba.
Ma gandeam sa mi confectionez un spray bar din teava de ppr, dar am vazut ca se poate si altfel.
Si la cati colegi saritori sunt pe forum, cred ca am sa deschid si eu un post nou cu titlul"cumpar spray bar"
Superb ca de obicei. Bafta in sesiune.
Cand le faci freza si scoti ceva la vanzare, te rog sa ma ai in vedere, deorece doresc sa cumpar plante in Iasi.
Multumesc.
Scoti apa si pietrisul actual.
Scoti aquabsisul si l pui intr o galeata, il lasi pana maine la decantat, si o sa vezi ca se ridica apa curata deasupra pe care o arunci.
Apoi pui aquabasis ul si eventual ingropi in ele cateva bile fertilizante.
Azi am lipit robinetul de jos, am siliconat capacul de jos. Mufa de imbinare am siliconat o si interior si exterior.
Astept pana marti sa vina siporaxul, apoi montez si pompa pentru ca este in functiune .in acvariu acum.
Merci Cosmin,
Am luat deja coliere de astea mici pentru furtune.
Capacul de jos ma gandescsa il siliconez ca nu am treaba cu el, si ptr cel de sus e o idee buna sa i pun si colier.
Se poate inchide. Multumesc
ok. Am inteles.
Multumesc ptr sfaturi.
Cum nu mi permit momentan am sa raman doar la 1l de siporx.
Marea provocare este sa functioneze instalatia.
Va tin la curent cu noutatile.
Gata, am inteles cum e cu buretele pe sorb. Am sa l decupez pe ala mare ca e cu porozitate mare si sper sa fie k.
Am dat comanda ptr Siporax deja, multumesc oricum.
Deci filtrarea va fi asa: bioballs, inele ceramice, siporax.
Ce nu inteleg eu , am tot citit ca se foloseste, cum pun buretele pe sorb?
Eu vreau sa l fac deocamdata asa, sa pun piesa asta de la filtru direct pe furtun, ca in poza, si sa o lipesc cu silicon. Unde sa intre buretele? si cum sa l scot sa l spal?
Spun deocamdata ptr ca vreau sa fac un sistem din teava de ppr si ptr In si pentru Out (un fel de spray bar). Am un amic inginer in instalatii si ma ajuta cu sudurile .
Scuze ptr intrebarile stupide, dar banuiesc ca asta e rolul forumului sa impartasim experienta si cu cei "mici"

Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Go to: