[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ancamarketing
Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Cred ca Serafil va fi, dect SH de pe site ul lui Varu
De obicei nu cump?r electronice, electrocasnice etc, tot ce are un motor SH, prefer nou.
Filtrul jbl l am g?sit pe un site de anunturi la 250 lei si sunt sigura ca mai pot negocia.
Nu am cerut detalii de vechime etc , doar descrieirea care spune ca e functional, nu am vrut sa l sun ptr a nu l deranja degeaba.
Am gasit in Iasi un JBL 701 la un pret decent, dar este SH. Sa am incredere mai multa in SH decat unul nou gen Serafil 900?
Multumesc
Nu pot sa l scufund ptr ca are h 70cm. Am gasit manson ptr teava de 110 dar a mea are 125, si era undeva peste 40 lei. Sincer m am cam saturat de bagat bani in acest filtru si el sa continue sa fie zgomotos. Daca reusesc sa l vand cred ca cel mai bine e unul nou.
Ma gandeam sa i fac o cutie de PAL si sa bag inauntru polistiren sau burete dar daca nu se vinde asa o sa fac.
Func?ioneaz? f bine, apa cristal dar nu am reusit prin nici o metod? sa scap de zgomot.
Am o oferta sa l vand si de asta "îmi permit"altul.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in achizitionarea unui filtru extern, pentru un acvariu semiplantat de 150 l.
Vreau sa aleg dintre aceste doua modele, din considerente de pret. Acesta este bugetul MAXIM, la care trebuie sa mai adaug si mediile de filtrare.
Mi ar prinde tare bine niste sfaturi de la cei care au sau au avut, unul din aceste doua modele. In primul rand il vreau pe cel mai silentios deorece acvariul este in camera in care dorm.
http://www.tucradio-acvariu.ro/index.php?route=product/product&path=17_71_74_80&product_id=80
http://magicnature.ro/index.php?route=product/product&product_id=324

Multumesc.
Ideea este ca eu nu am de gand sa i inmultesc, daca depun si supravetuiesc bine daca nu selectie naturala.
Vroiam H.L. pentru colorit , asa e, m ai prins
Cred ca la hrana se adapteaza toti, fiind crescuti in captivitate si nu in mediul lor natural, mai greu e cu parametrii apei si cu partea de comportament diferit. Dar din cate inteleg eu nu se omoara intre ei, deci cred ca se încadreaza la un C in tabelul compatibilitatilor. Corect?
Buna întrebarea lui Cingo, daca sunt juvenili de , sa zicem, 3 cm, se pot deosebi f de m?

LE: ai raspuns in timp ce scriam
Ca sa nu mai deschid un nou topic cu aceeasi tema, am si eu o singura intrebare, cu scuzele de rigoare ca ma bag peste topicul tau Cingo.
Am vazut si in tabelele de compatibilitate de pe net ca e ok si a spus ca a avut si Koala - Labidochromis caeruleus impreuna cu Pseudotropheus elongatus. Dar daca se mai adauga la acestia si hemichromis lifalili mai este ok, sau nu?
Nu am gasit prea multe detalii de compatibilitate pentru Juwel Cichlids. Astea trei specii le am in minte pentru viitor.
Multumesc.
o patura? sau un cerceaf?
I am prins pe toti.
Metoda cu pet ul a lui Humbert a fost cea castigatoare.
Koala stiu ca soft ul nu recunoaste diacriticile dar scriu de pe tel si mi le completeaz? automat uneori.
PS: ar trebui si soft ul forumului sa stie ca tr?im in Romania.
Kazaku eu nu te am f?cut idiot, doar neexperimentat. E o diferen?? mare.
E tare faza Shubi dar sunt prea mici sa pun? botul.
Am prins la sticla doi. Îl astept si pe al treilea.
Sunt foarte ageri, sunt s?lbatici. Dup? care plantez ca am luat de pa Stefanp niste plante superbe, cele mai s?n?toase pe care le am v?zut. Multumesc frumos.
Asa e Iulian,cine s a lovit de problema asta stie mai bine.
E mai greu sa scot toata apa din 150 l.
A functionat capcana cu sticla. Am prins azi dimineata unul, cel mai gras, care facea cele mai multe probleme.
Acum ii vanez si pe ceilalti.

Volts daca mi ai urmarit postarile si ai vazut cate am bricolat singura ti ai da seama ca nu sunt genul ala de fata care plange langa o conserva ca nu are cheita, sau nu poate schimba singura un bec.
Acvariul este plantat, are pietre si buturugi, au foarte multe locuri sa se ascunda.
E si asta o varianta. Se baga pe sub pietre , pe sub buturugi. Am stricat tot hards scape ul încercând sa i prind.
M? enerveaz? ca ii stresez si pe ceilalti locatari. 12 harlechin, 8 terneti si 6 neoni.
Kazaku normal ca am minciog doar nu am incercat sa l prind cu mana goala. Ti am urm?rit post?rile si la ce r?spunsuri dai m? face sa m? întreb oare cati ani ai. Cred ca ti a trecut ora de culcare.
Merci Humbert, am sa încerc. Dar daca pun apa in sticla si o pun culcata, crezi ca mai e nevoie de greutate, nu cred ca pluteste.
Am si eu o întrebare stupida, de asta postez aici la "unde in încep?torii spun lucruri stupide dar nu ne sup?r?m pe ei".
Asta vara am pus in bazin câteva buc de puiet din balta, aveau cam 3 cm, nu stiu ce sunt, dar sunt din balta din care am pescuit.
Acum au crescut si au cam 7 cm si se dedulcesc cam cu toate plantele.
Mai am 4 exemplare pe care vreau sa le scot si nu reusesc sa le pescuiesc.
M? chinui de doua s?pt?mâni, am încercat cu un ciur sa le fac o capcana dar nu intra.
Si întrebarea este:cum draku ii prind???
Am desf?cut ast?zi totul si am pus un furtun pentru aerisire, am pus un burete grosier ca suport ptr pompa, cu rolul de a mai amortiza din vibratii.
Capacul îl scoate sotul meu, dup? ce bombane putin si m? ameninta ca îmi otraveste pestii.??
Acum astept pana maine sa se usuce siliconul. Am siliconat din exterior capacul, si când va fi nevoie sa umblu la el îl tai sau trag de el pur si simplu, nu cred sa pun? mari pb.
Maine diminea?a am sa l testez sa vad daca era zgomotos doar din cauza aerului.
Ok am inteles cu vaselina, si ai dreptate cu mazga aia naturala.
Tot proiectul arat ca in schema facuta de tine, mai putin robinetul de aerisire si buretele de sub pompa.
Am cumparat burete grosier si am vrut sa l pun in interior, dar la sfatul colegilor am renuntat, pe principiul ca se aduna mizerie si se colmateaza filtrul.

In plus fata de schita ta am un robinet pentru curatare camera de decantare.
Ma duc sa l desfac si sa incerc sa l fac .

L am amorsat si pe asta la inceput. Am pus furtunul de IN in interior si am tras cu gura prin furtunul de OUT pana a inceput sa curga apa, dupa care l am bagat in priza.
Este complet etans, nu intra aer pe nicaieri.
Am sa fac si sistemul de aerisire si sper sa fie k.
Am mai vazut pe you tube ca mai dau pe rotor cu un fel de vaselina.
Stie cineva de care se poate folosi? Pot folosi vaselina normala pentru instalatii? sau e toxica pentru pesti.

Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Go to: