In acest setup incerc sa aduc langa mine un petic dintr-un fluviu (rau) african.
Cat de bine voi reusi va astept sa scrieti voi. La fel astept critici, sugestii si garantez fiecarui raspuns.
Inaite de a incepe acest jurnal tin sa multumesc in mod deosebit prietenului meu Mihai Victor pentru ajutor(acvariu si filtru), fara de care acest setup si acest jurnal nu ar fi existat. Multumesc inca o data Mihai.
O scurta descriere:
-acvariul- 200l Eheim aquatic;
-filtrare - filtru extern Eheim 2224 + un noname de 100l/h intern care are rol mai mult de powerhead;
-lumina- Asta e ca nu-i decat lumina naturala., in acest setup vreau sa vad cum se dezvolta plantele doar de la lumina naturala;
-incalzitor -un Resun de 200w;
-substrat - nisip coartos de Baumax ;
-hardscape- mopani african(multumesc colegului Florin Ilia pentru acestia), o creanga de salcie torsa, pietre de rau;
-flora- Anubias petite, Anubias cofefolia, Anubias aureus, Bolbitis heudelotii;
-fauna - 1M/10F Pseudocrenilabrus nicholsi, 1M/1F Pelvicachromis similis.
Si un filmulet pentru inceput:
by koala: Ti-am corectat eu linkul ala de Youtube, ca sa putem vedea clipul.
This message was edited 1 time. Last update was at 05/02/2014 19:07:31
De fapt nu exista fundal, acela este doar pentru poze. Cum nu exista nici sursa de lumina acestea sunt folosite pentru sedintele foto.
Ghici tu ce este?
Chiar ia spuneti voi ce credeti ca este fundalul?!?
This message was edited 1 time. Last update was at 06/02/2014 11:08:15
Opincarul s-a apropiat cel mai mult de adevar. Nu este carton este un sac de hartie cu este cea maron de ambalat doar o leaca mai groasa. Multe lucruri sunt simple dar le complicam noi.
This message was edited 1 time. Last update was at 07/02/2014 07:08:22